Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
ben üç bıçağımı bide çizmelerimi mutalaka alırdım ki bıçaklarımı çizmemin kenarına saklayabilyim. bide sırt çantası o kadar. sevgilim olsa bile götürmezdim, o evde otursun maceralar benim olsun
en önemlisi ise kamera yada fotoğraf makinesi. böylece gittiğim yeri çekebilir, sonra izler ve izletebilirdim :schemes:
ben jeolojik çalışma için araziye giderken giydigim dizleri derili sertkumaştan paltolonumu. tinerci armor olarak isim takılmış ugurlu deri montumu(cepleri boşken 8 kilo geliyo) birde jeolog çekicimi alırdım çok sert çelikten bir ucu kazma bir ucu çekiçolan gayet ergonomik bir edevat. kısacası araziye gittigim şekilde giderim. gittigim yerin sıcakolmıyacagını umarım
mp3, kamera (kıyafet konusunda Gaara of the Sand a katılıyorum arazi kıyafetleri bir zırh gibi ama çok ağır ben taşımakta zorluk çekiyorum şahsen ) ve silah (ergonomik olması ilk tercihim) aslında kendimi saklayabileceğim kocaman bi pelerin hiç fena olmazdı tanınmamak ve tuhaf karşılanmamak için
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES
mp3 player iyi hoş güzel de,güneş enerjisiyle çalışmadığı için,e oralarda pil vb. de olmadığı için bir süre sonra hurdaya çıkacak.annemi alsam yazık ona,basketle işim olmaz...Muhtemelen D&D kitaplarımı alırdım,bilgimle hava atardım:D ya da bir çuval güneş gözlüğü alıp drowlarla ticarete başlardım:)