planescape torment
planescape torment
arkadaşlar bence bu oyun bir nimettir
gerek kurgusu, gerek hikayesi, gerekse etkileyici grafikleriyle bence en iyi rpg budur
hele o hikaye, resmen roman olacak kadar kuvvetli bir hikayesi var, ki roman da oldu!
siz ne düşünürsünüz?
gerek kurgusu, gerek hikayesi, gerekse etkileyici grafikleriyle bence en iyi rpg budur
hele o hikaye, resmen roman olacak kadar kuvvetli bir hikayesi var, ki roman da oldu!
siz ne düşünürsünüz?
Black Isle tarafından yapılmış en iyi CRPG diyebilirim. Bir benzerini yapabilen hala çıkmadı. Ama başarısının arkasındaki setting olan Planescape de gözden kaçmamalı. Planescape in güzellikleri oyunun başarısını katlamasında inanılmaz yardımcı olmuş. Senaryo da güzel olunca klasik bir oyun ortaya çıkmış
Hala oynamayan varsa ne kaybettiğini ancak oyunu oynadığında anlayabilir...
Hala oynamayan varsa ne kaybettiğini ancak oyunu oynadığında anlayabilir...
"Lovefull Evil"
Bence her konuda en iyi rpg denilebilir rahatça. Dünya çeşitliliğini bir yana bırakırsak yalnızca git vur kır parçaladan çok daha ileri gidebilmiş çok az oyundan biri.
Baldur's Gate'lerle kıyaslarsak bence hikayesi ve dumur etme seviyesi Baldur'S Gate 1'den bile çok daha fazla.
Yanınıza katılan NPC'lerin ilginç özellikleri hikayeleri de cabası...
Baldur's Gate'lerle kıyaslarsak bence hikayesi ve dumur etme seviyesi Baldur'S Gate 1'den bile çok daha fazla.
Yanınıza katılan NPC'lerin ilginç özellikleri hikayeleri de cabası...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

sözlerimin kifayetsiz kalacağından korkup yorum yapmıyorum abi
beni tanıyanlar nası bir planescape manyağı olduğumu bilirler
oyunu bitirmek, oynamak falan bana yetmedi
gittim oyuna tam çözüm yazdım, harddiskimle birlikte yandi kül oldu
elimde olsa oyunun dialoglarını falan türkçeye çevirirdim, iyi ingilizcesi olmayanlar da oynayabilsin die
(dipnot: fall from grace in günlüğünü okuyabien varmı? nette biyerde günlük oyundaki kullanılamayan eşyalaar listesindeydi ama...)
beni tanıyanlar nası bir planescape manyağı olduğumu bilirler
oyunu bitirmek, oynamak falan bana yetmedi
gittim oyuna tam çözüm yazdım, harddiskimle birlikte yandi kül oldu
elimde olsa oyunun dialoglarını falan türkçeye çevirirdim, iyi ingilizcesi olmayanlar da oynayabilsin die
(dipnot: fall from grace in günlüğünü okuyabien varmı? nette biyerde günlük oyundaki kullanılamayan eşyalaar listesindeydi ama...)
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
abi gerekli şeyler de bi planescape romanı buldum
üçlemenin 2 ve 3 ü vardı, 1 yoktu alamadım
bir de Last March of Modrons diye ince bi kitapçık vardı
sitedeki planescape camp. stting oyunu masaüstü oynamak için yeterli bi kaynak bence
abi millet kıymetini bilmioki...
adam gibi bi planescape oyunu dl yi de fr ı da gömer bence
üçlemenin 2 ve 3 ü vardı, 1 yoktu alamadım
bir de Last March of Modrons diye ince bi kitapçık vardı
sitedeki planescape camp. stting oyunu masaüstü oynamak için yeterli bi kaynak bence
abi millet kıymetini bilmioki...
adam gibi bi planescape oyunu dl yi de fr ı da gömer bence
In our life, there is if
şimdi beni iyi dinleyin. Eğer planescape oynamak gibi bir niyetiniz varsa PS romanı filan okumayın. Oyunun tadını feci kaçırır. Ama olur ki yeterince PS oyunundan sonra oynatma zamnım geldi diyorsanız o zmn okurusuz. Ama bu zaman gelmeden sakın okumayın. Planescape in güzelliği her an şaşırtabilcek bir setting olması. Ã?ünkü sonsuz büyüklükteki sonsuz adet evrenden bahsediyor ki bu dadm yaratıcı ise her anın farklı geçebileceği anlamına gelir.
Planar olaylar içeren setting lerde genelde çok sivrilen kahraman olmaz. Ã?ünkü bunu yapması he kolay olmaz hem de eğer o yapabiliyorsa başkası da yapabilir demektir. Nameless One denen arkadaş, yada Dak'kon denen Githzerai arkadaş aslında çok da nadir rastlanan kişiler değiller. Nameless One biraz özel biri olabilir ama emin olun ki sigil de ondan daha garip tiplere rastlamak çok kolay.
Fall-From-Grace arkadaşın günlüğü okunabilir değil, boşuna uğraşma. Hatun Succubus zaten, tannari kanı azıp dalacak diye binbir panikle yanıma almıştım onu...
Planar olaylar içeren setting lerde genelde çok sivrilen kahraman olmaz. Ã?ünkü bunu yapması he kolay olmaz hem de eğer o yapabiliyorsa başkası da yapabilir demektir. Nameless One denen arkadaş, yada Dak'kon denen Githzerai arkadaş aslında çok da nadir rastlanan kişiler değiller. Nameless One biraz özel biri olabilir ama emin olun ki sigil de ondan daha garip tiplere rastlamak çok kolay.
Fall-From-Grace arkadaşın günlüğü okunabilir değil, boşuna uğraşma. Hatun Succubus zaten, tannari kanı azıp dalacak diye binbir panikle yanıma almıştım onu...
"Lovefull Evil"