Eski sevdiğinize söyleyecek neyiniz var?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Eski sevdiğim diye birşey yoktur. Birini seviyorsam hep severim. Araya ayrıık girmesi yada başkalarını sevmem, diğerlerine karşı olan duygularımı değiştirmez. (bu dediklerim sadece sevgili değil arkadaş, dost muhabbetleri için de geçerlidir)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ondan özür dilemek isterdim...ona yaşattığım herşey için...bana yaşattığı tüm güzellikler için de teşekkür ederim...umarım hep mutlu olursun ve umarım hep huzurlu olursun...
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
AZAZIL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZAZIL »

walla en guzeli drakhanın benim hakkımda yorumu mumyalanmıs asık oldum sayesinde insaf
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Ben bunu haketmedim demek isterdim...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Walla tek istediğim açılmak :cry: ama şartlar hiç uygun diil.Hemde hiç diil...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Drakhan wrote:Walla tek istediğim açılmak :cry: ama şartlar hiç uygun diil.Hemde hiç diil...
+1

Hatta işin kötü yanı sevdiğim kızın ismini bile bilmiyorum.Soramıyorum.Ve onsuz yaşamıyorum.Düşünsenize.Sevdiğim kıza ilk konuşmada âşık, ikinci konuşmada sırılsıklam âşık oluyorum.Ancak ikisinde de ismini sormuyorum utancımdan.Ama hâlâ seviyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Zuhaha.

Aklıma *Grup 84*

geldi.

İnsan bir zaman sonra unutuyor.Tabi başka birisi varsa daha rahat olyuor bu.Eski aşk bitti mi bitmedi mi bilemicem ama yenisi başlıyor

Hem eski sevdiğiniz kısmı bana uyuyor.Sözüm

*Bana dost kalalım dedin.Güle başka isim versem, değişik kokar mı??*

*Kovulmadım, istifa ediyorum aşktan*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

AşK ÖYLE KOLAY BULUNMAZ Kİ BIRAKILSIN...

Post by hellscream666 »

İNSAN BİRKEZ AşIK OLUR DEFALARCA DEğİL...

"AşK" AşKE İSİMLİ BİTKİDEN TÃ?RMİşTİR BU SARMAşIKGİL SINIFIINA GİREN BİTKİ HERHANGİ BİR AğACIN HEMEN YANIBAşINDA BÃ?YÃ?R VE O AğACA Ã?YLE Bİ BAğLANIR Kİ HİÃ?BİR GÃ?Ã? ONLARI AYIRAMAZ Ã?Ã?NKİ (AşKE)SADECE O AğACIN SUYUNU EMEREK BRSLENİR EğER AğACA BİRşEY OLURSA AşKE Ã?LÃ?R...
BÃ?YLE BİR AşK YAşADINIZMI...
İşTE AşK BUDUR..GERİSİ BİR MASALDAN İBARET
ESKİDEN İNSALAR AşIK OLDUğU ZAMA YEMEDEN İÃ?MEDEN KESİLİRMİş HATTA BAZILARI Ã?LÃ?MCÃ?L HASTALIKLARA YAKALANIRMIş..
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

hellscream666 bende aynı şeyi savunuyordum ama hayat şahsen benim ağzıma tıkadı lafımı 7 sene boyunca birini çektim.sonunda unuttum şimdi yin eşık oldum.herkeze diodum insan bir kere sever die ama diilmiş anladım :cry:
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Constantine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Constantine »

Beyler ben 2 gün önce aldatıldım/boynuzlandım artık adı herneyse :| çok kötü durumda değilim açıkçası ama "o" na buradan sölemek istediğim bişiy war...

Umurumda değilsin ne halt edersen et (her zaman da sana dediğim gibi)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Drakhan wrote:
hellscream666 bende aynı şeyi savunuyordum ama hayat şahsen benim ağzıma tıkadı lafımı 7 sene boyunca birini çektim.sonunda unuttum şimdi yin eşık oldum.herkeze diodum insan bir kere sever die ama diilmiş anladım :cry:
Aynen öyle, ben de aynı durumdayım.Sevmenin bir kez olduğu sanıyordum.Ama karşımdaki başkalarıyla ...( :( :( :( ).... imiş sonrası tabii biraz karışık.yaklaşık 3 hafta dersten yemekten düştüm.3 kilo verdim.Ama sonra başka bir kız çıktı.Aslında tamamen unutmak için bahane arıyorum.İş ciddiye bindi.

-Freddie Mercury
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Aynen öyle, ben de aynı durumdayım.Sevmenin bir kez olduğu sanıyordum.Ama karşımdaki başkalarıyla ...( ).... imiş sonrası tabii biraz karışık.yaklaşık 3 hafta dersten yemekten düştüm.3 kilo verdim.Ama sonra başka bir kız çıktı.Aslında tamamen unutmak için bahane arıyorum.İş ciddiye bindi.
Umarım sonu hayırlı olur. :)
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

şimdi mutlu değilsin öylemi "dostum!!!"...

ben seni mutlu edebilirdim belkide eğer bir şans vermiş olsaydın...
izetassky
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by izetassky »

kulağına fısıldasam bile duymayacak beni artık,

keşke onu çizdiğim resmi verebilseydim, ben çizgileri bitiremeden bitmiş herşey..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

şu aralar eski sevdiğim herhangi birine diyecek bir şeyim yok çünkü herşey eskiye dönmeye başladıkça, eski sevgili diye damgalanan bir çok kişinin bu markası silinmeye başladı hafızamdan. Güzel günler belki beni bekliyodur, onları da beklesin...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply