Öyelerin Resimleri
Bize de afiyet olsun demek düşer.Ombuspider sana da geçmiş olsun
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Hoş geldin. Gelir gelmez feminist tayfasna katılma çabalarını görüyorum.(
)
Resimler hoşmuş, güzelmiş ne diyim yani. Pijamalı resmin gereksiz geldi bana. Buradaki resimleri birbirimizi görünce tanımak yada hakkında bir şeyler öğrenmek amacıyla koyuyoruz ve senin pijamalarınla uyurkenki resmin sadece uyurken güzel gözüktüğünü gösteriyor. Umarım bu resimlere bakarak sana asılan kişiler çıkmaz. Bazen Fantastik olayını yanlış yorumlayıp gelenler oluyor ve ilk bakacakları yerlerde "Ã?yelerin Resimleri" başlığı olur. İstersen o resmi kaldırt yada şansını denemek istiyorsan sen bilirsin.
Başka böyle resim gönderen olursa bende size mayolu resmimi gönderirim ve inanın bu hiç hoşunuza gitmez.
Resimler hoşmuş, güzelmiş ne diyim yani. Pijamalı resmin gereksiz geldi bana. Buradaki resimleri birbirimizi görünce tanımak yada hakkında bir şeyler öğrenmek amacıyla koyuyoruz ve senin pijamalarınla uyurkenki resmin sadece uyurken güzel gözüktüğünü gösteriyor. Umarım bu resimlere bakarak sana asılan kişiler çıkmaz. Bazen Fantastik olayını yanlış yorumlayıp gelenler oluyor ve ilk bakacakları yerlerde "Ã?yelerin Resimleri" başlığı olur. İstersen o resmi kaldırt yada şansını denemek istiyorsan sen bilirsin.
Başka böyle resim gönderen olursa bende size mayolu resmimi gönderirim ve inanın bu hiç hoşunuza gitmez.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka