YÖZÖKLERİN EFENDİSİ FİLMİNDEKİ EN KARÃ
filmde eomeri tek geçerim (rohan prensi ) kitapta aragorn ( tom bombadil kendine en çok hayran bırakan kahramandı bence ve tom bombadil filmde niye yok hala anlayabilmiş değilim) ama genel olarak orta dünyanın en karizmatik kahramanı kim diye sorarsanız bence bütün orta dünyanın en karizmatiği glorfindel dir battle for middle earth 2 adlı oyunda hakettiği yeri bulmuş ama yüzüklerin efendisinde frodo 9 lar tarafından yaralandıktan sonra onu ayrık vadiye götürme sahnesini saçma bi şekilde arwen e kaptırmıştır filmde nedense glorfindel de yoktur halbuki koskoca orta dünyada balrog öldürebilen 2 kahramandan biridir (bunu feanor bile yapamamıştır) (bkz. gandalf)(glorfindelin balrogla dövüşü gandalfla aynıdır ve oda tekrar geri gönderilir gandalf gibi) bence yapımcılar legolas yerine glorfindeli kullansaydı 1. filmin en karizmatiği o olurdu
-
ombuspider
- Kullanıcı

Arkasında kendi süvari ordusuyla Eomer derim ben fakat Fealin'e katılmamak elimde değil.
Glorfindel beyazlar içindeki duruşuyla bile karizmalığını gösteriyo. Yaptığı işler de cabası.. Saolsunlar, filmde yoktu.. Tom Bombadil gibi .. Oyunlarda görebiliyoruz anca.. (*görmek)
Glorfindel beyazlar içindeki duruşuyla bile karizmalığını gösteriyo. Yaptığı işler de cabası.. Saolsunlar, filmde yoktu.. Tom Bombadil gibi .. Oyunlarda görebiliyoruz anca.. (*görmek)
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
- hellscream666
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

O musluk tısı sesini ben de çıkarabilirim..
Ha dersen ki, Nazguldür en karizma , çıkardığı sese bakın diye o zaman ben boynumu eğerim. Ama Anders Friden var gerçi..
Witchking karizma değildir demiyorum, önde gideni bayrak sallayanı orası ayrı fakat ses itibariyle alakasız olduğunu düşünüyorum açıkçası..
Ha dersen ki, Nazguldür en karizma , çıkardığı sese bakın diye o zaman ben boynumu eğerim. Ama Anders Friden var gerçi..
Witchking karizma değildir demiyorum, önde gideni bayrak sallayanı orası ayrı fakat ses itibariyle alakasız olduğunu düşünüyorum açıkçası..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Filmden çıkarılmış sahneleride izledikten sonra bende Nazgul Efendisi diyorum. Gandalf ın karizmayı bile 2 dk da dağıtmıştı.tomb wrote:dokuzların kralı!nazgul efendisi derler adına!yüzük onları çağırır!iki şey akar kılıcından 1-zehir 2-karizma.karılarda bir işe karışmasa be!salmıştı ne güzel zincirli gürzü!işmi şimdi bu yaptığı!
genede odur!o! :king:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...