---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

burnun altındaki bıyıktır ve amcam yaklaşık 120 yaşındadır, en son 20 yıl önce traş olduğunu varsayarsak ağzı görme şansın pek kalmıyo sanırım :)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Çok ama çoook uzun zamandır aynı avatarı kullanıyordum bir değişiklik yapayım dedim. Bir süre sonra gene eskisine dönerim çok seviyorum o avatarı çünkü.

Ee nasıl buldunuz şimdikini?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

daeya nın yeni avatarı da gayet güzel hayırlı olsun güle güle kullna
ama en karizma darkgnome'unki
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Daeya değiştir eskisine. (:
Yani ben o eski avatarına o kadar çok alıştım ki...
Değiştir tabi, değiştir...
Başka dicek bişey yok.
Değiştir (:
Eskisi...
Yani bence...
Been there. Seen that. Got the scars.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Benim avatar nasıl ya :roll: :P
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Gıcık senin avatar lixer bir türlü ısınamadım ben ona evil evil bakıyor zaten dövimmi? :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hah şöyle tekerteker değil kalabalık gelin. :D

Saco senin avatar var da karizmatik yaşlı amca ile sapık yaşlı amca arasında takılıp kalıyorum. Avatarın altına birde açıklama koyarmısın artık. :-P

dfunk: Askerlik anısı çektirmiş protos askeri. Yani öyle bir duruş için başka bir açıklama bulamıyorum.

Lixer: Eminim avatarın senden daha yakışıklıdır. Bu avatarla siteden kız koparamazsın :-P Ayrıca eflatun çok topvari bir renk olmuş. :D (Ciddi: güzel avatar)

Siliterin: Kıskanıyorum avatarını zaten. Değiştir onu zaman benimki en karizma olabilir belki.

Aha işte geldik sitenin en korkulan bayanının avatarına.

Daeya: Bu avatar olunca o eski sert halinden biraz uzaklaşmışsın. Yalnız resmin boyutları ile oynarkenhanım kızımızı biraz şişmanlatmış olabilir misin? Avatarın anlatmak istediği konu ise çok anlamlı. Bir drowda olsa, bir savaşçıda olsam, hayatım savaşta olsa bende fantazi kurarım. :-P Yani elinde şimşekler saçan bir kılıç, üstünde bir pelerin, etrafından dumanlar filan çıkıyor ve nedense bu kızımız senin beni düzelttiğin üzere İÃ? Ã?AMAşIRI giyiyor :-o . NEDEN? Scubbusmu acaba diyorum ama kılıç ne alaka o zaman. Neyse açıklamayı senden bekliyorum Daeya.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Darkgnome daeyanın avatar lady daeth ismiyle anılan dark horse comics in bir kahramanıdır kendisi bir cehennem sakinidir uyarayım seni :-o
Klaurus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Klaurus »

Dfunk

Avatarın çocukluğumdan hatırladığım o oyuncak robotları hatırlattı :schemes:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Haa bak sen deyince hatırlaım evet bir kaç tane figürünü görmüştüm onun. Bilgilendirme için teşekkür ederim Dfunk. Bu arada cehennem sakini olduğu içinmi uyarıyorsun beni yoksa onu drow olarak çağırdığım içinmi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Benim yeni avatar nasıl? (ben tahmin edeyim klasik bir elf büyücü.Baydı artık bu tür avatarlar.Genişletin dünyanızı...)

Darkgnome a yorum yaptımmı hatırlamıyorum ama en beğendiğim avatarlardan birisi...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

BY darkgnome=> ikisi içinde

Galathiniol senin avatarda warhammerdaki kaos büyücülerine benziyor olabilirmi acaba?
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Evet hanım kızımız ne yazık ki biraz şişmanladı potoshop yüklü olmadığı için paintten de anca bu kadar oluyor :D düzelttik işte
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

hiç beğenmedim bu avatarı ne öyle soğuk buz gibi hiç samimiyeti yok elindeki kılıçta olmamış baldrogmu bu yaw.Sıradaki..... :schemes:
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

darkgnome: kötü bi avatar,değiştir artık(yenisini çok merak ediyorum çünkü :D )

dfunk: güzel gibi...fena değil...eh işte... :schemes:

daeya: valla ben çok beğendim...(çok seksi görünüyo yaw :plotting: :D)
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Post Reply