---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Çok ama çoook uzun zamandır aynı avatarı kullanıyordum bir değişiklik yapayım dedim. Bir süre sonra gene eskisine dönerim çok seviyorum o avatarı çünkü.
Ee nasıl buldunuz şimdikini?
Ee nasıl buldunuz şimdikini?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Hah şöyle tekerteker değil kalabalık gelin.
Saco senin avatar var da karizmatik yaşlı amca ile sapık yaşlı amca arasında takılıp kalıyorum. Avatarın altına birde açıklama koyarmısın artık.
dfunk: Askerlik anısı çektirmiş protos askeri. Yani öyle bir duruş için başka bir açıklama bulamıyorum.
Lixer: Eminim avatarın senden daha yakışıklıdır. Bu avatarla siteden kız koparamazsın
Ayrıca eflatun çok topvari bir renk olmuş.
(Ciddi: güzel avatar)
Siliterin: Kıskanıyorum avatarını zaten. Değiştir onu zaman benimki en karizma olabilir belki.
Aha işte geldik sitenin en korkulan bayanının avatarına.
Daeya: Bu avatar olunca o eski sert halinden biraz uzaklaşmışsın. Yalnız resmin boyutları ile oynarkenhanım kızımızı biraz şişmanlatmış olabilir misin? Avatarın anlatmak istediği konu ise çok anlamlı. Bir drowda olsa, bir savaşçıda olsam, hayatım savaşta olsa bende fantazi kurarım.
Yani elinde şimşekler saçan bir kılıç, üstünde bir pelerin, etrafından dumanlar filan çıkıyor ve nedense bu kızımız senin beni düzelttiğin üzere İÃ? Ã?AMAşIRI giyiyor
. NEDEN? Scubbusmu acaba diyorum ama kılıç ne alaka o zaman. Neyse açıklamayı senden bekliyorum Daeya.
Saco senin avatar var da karizmatik yaşlı amca ile sapık yaşlı amca arasında takılıp kalıyorum. Avatarın altına birde açıklama koyarmısın artık.
dfunk: Askerlik anısı çektirmiş protos askeri. Yani öyle bir duruş için başka bir açıklama bulamıyorum.
Lixer: Eminim avatarın senden daha yakışıklıdır. Bu avatarla siteden kız koparamazsın
Siliterin: Kıskanıyorum avatarını zaten. Değiştir onu zaman benimki en karizma olabilir belki.
Aha işte geldik sitenin en korkulan bayanının avatarına.
Daeya: Bu avatar olunca o eski sert halinden biraz uzaklaşmışsın. Yalnız resmin boyutları ile oynarkenhanım kızımızı biraz şişmanlatmış olabilir misin? Avatarın anlatmak istediği konu ise çok anlamlı. Bir drowda olsa, bir savaşçıda olsam, hayatım savaşta olsa bende fantazi kurarım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Haa bak sen deyince hatırlaım evet bir kaç tane figürünü görmüştüm onun. Bilgilendirme için teşekkür ederim Dfunk. Bu arada cehennem sakini olduğu içinmi uyarıyorsun beni yoksa onu drow olarak çağırdığım içinmi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dreamscape
- Kullanıcı