Bendede hastalık haline geldi ve engelleyemiyorum.Kredi kartı faturası geliyor 413214122132132321321 tane taksit hepsi 4-5 milyonluk ama toplayınca bizim öğrenip kredesi
Atatürk ile ilgili kitapların bulabildiğiniz hepsini okuyun arkadaşlar.Emin olun,onu anlamak o kdr kolay değil çünkü.Hatta yapabiliyorsanız yabancı komutanların atatürk hakkında yazdığı kitaplarıda okuyun
Dan brown ve meave binchy'nin neredeyse tüm kitaplarını okudum. steinbeck'in sadece cennet çayırları adlı bi kitabını okudum ama hayatımda en beğendiğim kitap o. Ya ben çok okudum buraya sığmaz valla.
Aslında fantastik olmasıda şart değil her türlü kitabı okuyorum ama korku ve polisiye romanları ağır basıyo.Küçüklüğüm zaten tarih kitaplarıyla geçti hiç saymıyım
Bilimkurgu en fazla okuduğum kitap türüdür. Pek fazla fantastik okumuyorum eskisi gibi.
Tarih, sosyoloji gibi alanlar ilgimi çeker; ayrıca müzik üzerine olan kitapları ve müzisyenlerin anılarını severim. Ufak bir müzik kitaplığım oluştu sayılabilir.
Zekice yazılmış anı, kurgu, hikaye vs.. çoğu şey beni kendisine çeker. Sağlam bir çizgiroman okuyucusuyumdur da.
Özellikle Mitoloji sonra Fantastik,Tarih,Bilim-Kurgu ve tam olarak hangi sınıfa girdiğini bilmediğim ama hastası olduğum kitaplar : Jules Verne kitapları.. Çok severim 1900 lerin fantastiğide oymus herhalde annem hep öyle der
laraken wrote:Tadı her daim ayrıdır Jules Verne'nin, hala da hayranlıkla okurum.
Ya benim okumadığım kitabı kalmadı elimde bulamıyorumda kitapçılarda Keşke Tolkien'in oğlu gibi Jules Verne'in de bi oğlu cıksada yeni bi ''steam punk'' yazsa
Alam Moore oku sen de, steam-punk, jules verne karakterleri dahil pekçok eski karakteri kullanıyor ve bonus olarak kendisi bir de çizgi roman.. Olağanüstü Beyefendiler Cemiyeti..