warcraft film olacakmış

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
fealin
Kullanıcı
Kullanıcı

warcraft film olacakmış

Post by fealin »

az önce blizzardın kendi sitesini araştırıyordum acaba diablo 3 çıkarmı ufak bi bilgi peşinde koşarken yeni bir haber gördüm warcraft ın filmi yapılacakmış blizzard legendary pictures firmasıyla (batman begins, superman returns, lady in the water, 300) anlaşmış warcraft film olacakmış (http://www.blizzard.com/press/060509.shtml) hemen www.imdb.com dan araştırdım warcraftı henüz yapım aşamasında ve çıkış tarihi 2008 olarak gösteriliyor filmin konusu ise henüz belirlenmemiş kimbilir belki arthası anlatır belki illidan'ı şimdiden heyecanlandım
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

sonunda...
sonunda kitleyi farkedipte adam gibi bi proje içine girdiler. bu kadar beklemiş olmaları bir hataydı zaten.
hemen bakıorm linke :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu taaaa 2001 - 2002 yıllarından beri konuşulan bir konu. Umarım patlamaz ve bu iş yapım aşamasında kalmaz. Bir war craft filminde senaryo da hiç ama hiç bir zorluk çekilmeyeceğine eminim. Ã?ünkü war craft ta herşey hazır zaten senaryolar hazır oyunları ve kitapları sayesinde. War craft sadece film yapılmayı bekliyor :) . Umarım Orcların karizmatik savaş şefi Thrall 'da filmde kendine yer bulur :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hmm. ben ilk defa duydum bu projeyi...
ama sadece 1sahnede dahi olsun 1seferliğine, Elune ı görmek istiyorum... umarım önemli kişiler üzerinde biraz uğraşırlar ve eragon gibi vasat bir film olmaz...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hmm çok rağbet görür mü bu film? Evet görür ama sadece meraktan. Ben gider miyim? Gitmem, evde izlerim. Ben wow oynuyor muyum? Evet oynuyorum. Ayrıca Eragon hiç de vasat bir film değil bence.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

evet ama sadece wow değilki. warcraft cok eskiliere dayanıyor...
eragon a gelince... filmden cıkınca "beklediğime değdi" diyememiştim. tabi zevk meselesi sen beğenmiş olabilrsin ama ben cok memnun değildim...
ki, sadece shrek bile ilk geldiğinde amerikada ciddi oranda bi kitleye sahip olmustu, warcraftın o kitlesi dünya capında coktan hazır, hele birde sırf aksiyonda değilde LOTR gibi birazda arkadaslık,dostluk temalarına dokunarak giderse bence harika bir film olabilr...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Oyunu oynayanların(bütün warcraftlardan bahsediyorum) yarısı, oynamayıp duyanların yarısı gitse tuttuğunun resmidir. Bu saçma bir teori gibi gözüküyor lakin yapılırsa tutar eminim yani...

görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet Warcarft 3 serisini bitirdim ve hayram kaldım gerçekten.Umarım film olur
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
fealin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fealin »

ben hep diablo film olacak diye düşünürdüm ama warcraft ı yapmak istemişler zaten haberde blizzard yönetimi uzun zamandır doğru stüdyoyu arıyorduk filmi yapmak için diyor adamlar diabloyuda çekmeye hazır bence diablo film yapılsa oda tutar warcraft bir çok macerayı barındırıyor içinde şimdi düşündüğüm şey şu acaba bir seri mi olur yoksa tek film mi?
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Bence filmin Reign of Chaos'u anlatması en uygunu olacaktır. Savaş içindeki Dünyamıza mesaj vermesi açısından da çok hoş olur bu. Ã?te yandan Warcraft'ın bir sürü filmi çekilebilir. Bu evrendeki her özel karakterin hayatından film çıkar. Senaryosu harika.
Been there. Seen that. Got the scars.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Güzel film olur. Adam gibi yapabilirlerse yüzüklerin efendisine rakip bile olur.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ya beni düşündüren oyuncular. Aklıma uygun kimse gelmiyor. Bir işte Arwen'i oynayan adı aklıma gelmedi şimdi o olabilir gibime geldi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bence regin of chaos yerine doomhammerin geçtiği bölümler olsa hatta kitaptaki gibi thrall'ın olayı falan işlence çok süper olur.

şimdi 2001 de hazırlanan proje çok daha eski ama bu filmle alakası yok zira o bir animeasyon çalışmasıydı ve thrallın Hillsbarddan kaçışından aile soyunu takip etmesine dayanan bir hikayeydi ancak blizz vaz geçti bu projeden uzun zaman önce.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
fealin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fealin »

reign of chaostaki arthasın hikayesi güzel olur bence ama arthası kim oynar oda var tabi
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben oynarım =P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply