OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Serbülent o işte bir terslik vardır. Yeni çıkan kitabı öyle internetten beleş vermezler hiç zannetmiyorum. Sen şu link 'i bi at bakayım neredeymiş o ben bulamadım.dfunk wrote:yaw resmi sitesinde mevcut download ksımından exalted quick starta tıklıyorsun başlıyor download 1.1MB zaten iki snlik iş.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Oyun günü git gide yaklaşırken yeniden oyun bilgilendirmesini yapalım.
Oyun tarihi ve yer.
OYUN YERİ : BAKIRKÃ?Y
OYUN SAATİ : 13 : 00
OYUN TARİHİ : 11 MART PAZAR
OYUN ADI : -----
Exalted second edition 'ı tam olarak daha inceleme ve özümseme şansı yakalayamadığımdan bu haftada doğaçlama bir şeyler yapacağız. Kimsenin şikayetçi olacağını sanmıyorum. Aramızda konuşup kararlaştırdığımız gibi "Kutsal Emanet" oyunumuzu bir sonraki haftaya aktarıyoruz.
Oyun tarihi ve yer.
Exalted second edition 'ı tam olarak daha inceleme ve özümseme şansı yakalayamadığımdan bu haftada doğaçlama bir şeyler yapacağız. Kimsenin şikayetçi olacağını sanmıyorum. Aramızda konuşup kararlaştırdığımız gibi "Kutsal Emanet" oyunumuzu bir sonraki haftaya aktarıyoruz.
Her uyku moduna geçmek üzere olduğun an kafana bir yıldırım düşer ona görejinakuma wrote:Bu hafta bende biraz kafam güzel geliyim bakalım o şekli frp nasıl oluyor:D
Benim karakterim zaten şu anda sarhoş... Sanırım benden bu pazar harika bir Roleplay bekleyebilirsiniz... Bu konuda her türlü hazırlığı yapacağım sevgili DM...
Hıck! 
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Tahmin edebiliyorum geçen oyundaki velet RP 'n harikaydı zatenBogus wrote:Benim karakterim zaten şu anda sarhoş... Sanırım benden bu pazar harika bir Roleplay bekleyebilirsiniz... Bu konuda her türlü hazırlığı yapacağım sevgili DM...Hıck!
Yener wrote:Oyun günü git gide yaklaşırken yeniden oyun bilgilendirmesini yapalım.
Oyun tarihi ve yer.
Son bir duyuru daha yapayımda bir yanlışlık olmasın dedim
Evet arkadaşlar güzel bir oyunu daha geride bıraktık. Sonunda içlerindeki animaların özlerini yavaş yavaş çözmeye başladı arkadaşlar. Eğlence daha yeni başlıyor yani
.
Bu beraber oynadığımız 7. oyunumuzdu sanırım. Nice 7 oyunlara daha diyorum
. Haftaya görüşmek üzre.
Bu beraber oynadığımız 7. oyunumuzdu sanırım. Nice 7 oyunlara daha diyorum