Pazar günü dershaneye gitmek üzere yollara düştüm. Fakat ne yazık ki dolmuş beni nautilus'un önünde bıraktı, ve bana dershane yolları gözüktü. En başta üzülmüştüm fakat başıma böyle bir olay geleceğini bilseydim koşa koşa gidebilirdim o yolu...
Neyse.. Yürürken bir yaşlı amca polise sordu.
- Bu ne mitingi oğlum. Gene kimler doldurdu sahaları?
- Kadınlar amca... Dünya kadınlar günü varya 8 martta bugune cekmişler mitingi...
Ve o anda amcanın cevabı beni benden aldı...
-Peh!!! Bizim zamanımızda kadın mı vardı!!!
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
- Amca kahve istermisin.
- Peeh bizim zamanımızda kahvemi vardı!
- Amca bir dışarı çık hava al.
- Peeh bizim zamanımızda hava mı vardı!
Sürer gider
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lixer çok yanlış düşünüyor ve bunu çok yanlış bir dilde ifade ediyorsun. Bu senin ne kadar cahil ve yobaz biri olduğunu gösterir. Eğer amacın espri yapmaksa ki öyle umut ediyorum, bunu daha farklı yollardan yapmayı dene.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Aşırıya kaçılmadığı sürece, bir takım saçmalıklar yapılmadığı sürece böyle bir günün kutlanmasında problem yok diye düşünüyorum.
Lixer biraz ağır konuşmuşsun hakkaten, buna gerek yoktu. Bir insanın haklı olduğu yerde hakkını aramasında hiç bir yanlış yoktur bence, kadın veye erkek olsun hiç farketmez.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Hmm düşününce evet saçma bir gün ama bir de dünyada hor görülen ezilen bir sürü insan var bu onlara bir destek gibi düşünülünce farklı geliyor akla bence. şimdi bunu opkuyunca "tamam da bir gün mü hatırlanacak bu hor görülme" diyenlere, bir gün hatırlatılmayacak ama üzerine düşülen bir gün kötü niyetli ve boş olmasa gerek diyorum...
Ayrıca Lixer'in deyişinde hiç garip bir tavır göremedim, kendi görüşüdür, Allah akıl fikir versin demiş, bunu sevgililer gününi kutlayanlar için de daha bir çok böyle yaratılmış özel günü önemseyen için de söylüyor millet, bunda kötü niyet olmadığı gibi saldırı da yok bence. Yani ne cahil ne yobaz olduğunu gösterir...
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Siz ve sizin gibiler kutlamasın zaten eksik olsun. Siz sadece yiyin, için, maç izlyin, küfür edin, sex isteyin...Sonra ne kutlaması yahu deyin. Çok ama çoook normal..
Diyorum ki düşüncenizdir saygı duyulur, ama ifade ediş biçimi yanlıştır. şimdi ben de yanlış bir ifade biçimi ile anlattım yukarıda düşüncelerimi hoş mu oldu? Hayır..O zaman bu bir örnek olsun bir dahaki sefere hep birlikte düşüncelerimizi dikkatli bir şekilde ifade edelim.
Eşleri tarafından şiddete maruz kalmış, eşlerinin arkadaşları yada kardeşleri tarafından tecavüze, tacize uğramış bir çok kadın var ve korkularından seslerini çıkaramıyorlar.
Size bunlar gibi milyonlarca sebep sunabilirim...Böyle bir günde bir araya gelerek onları cesaretlendirip, doğru yolu göstermenin, ne yapmaları gerektiğini anlatmanın, bazı şeyleri eleştirmenin neresi yanlış? Bu kutlama öyle sizin bildiğiniz gibi birbirlerine telefon açıp da "Ayşe kadınlar günün kutlu olsun" anlamındaki kutlama değil. Biraz daha mantık rica ediyorum ya, biraz daha..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Daeya wrote:Lixer çok yanlış düşünüyor ve bunu çok yanlış bir dilde ifade ediyorsun. Bu senin ne kadar cahil ve yobaz biri olduğunu gösterir. Eğer amacın espri yapmaksa ki öyle umut ediyorum, bunu daha farklı yollardan yapmayı dene.
Lixer! Seni yobaz, seni utanmaz arlanmaz yola gelmez. Pis seni!
Ya arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz anlamıyorum. Geyik gölümü. Cilveli keçi hanı başlığı dahi oldukça cinsel nitelik kazanabilecekken onu kaale almıyorsunuz da, bu sözleri ciddiye alıyorsunuz. Herhalde Lixer'de bilebilecek birisidir annelerin, kadınların, eşlerin değerini. Sitede kişilerin kişiliklerine laf atılır, dalga geçilir bu bölümde, sonrada gülünür geçilir. Ã?ünkü aslında hiç biriciddi yazılmamıştır, sevgiden yazılmıştır.
Eğer bu konuyu ciddi ciddi bu forumlarda tartışma isteyen var ise serbest küsüde bir başlık açması caizmidir. Caizse kim açacaktır. açılmazsa burada yazılanlar boşa gitmiş mi olacaktır?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka