10 mart cumartesi şirket işi çıkmazsa ben ordayım. şirket işi çıkması da düşük bir olasılık olduğuna göre benide orda sayın siz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
10 mart yattara olma eğiliminde. Gelebilecek kişilerde yazsın arkadaşlar. Ankaralı olup gelemeyeceklerde geleceklerde burada yazsın, haberi olmayan ankaralı frpwordlüler yada frp severler haberdar edilsin. (Çok mu abarttım )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
bir hafta erteleyebilir miyiz o zaman benim için çok daha iyi olur, ayrıca saat kaç sularında olacak ve yaş grubu fark eder mi sizler için ben 17 yaşındayım gerçi 18-19 gibi gösteriyorum
Bende !0 yada 11 mart ta ankarda olursam gelirim arkaşlar..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ã?yle ise ilk şunu belirleyelim. Bu gelecek haftamı daha iyi, sonraki hafta mı?
Kathraniz sonraki hafta demiş bile.
Benim işim zaten belli olmadığından gelecek haftada olur sonrakide.
Yani sonraki hafta: 1
Ã?ekimser: 1
Gelecek Hafta: 0
şu anda.
Hade oylarınızı gönderin sizin haftanız seçilsin. Her birinizin bir oy hakkı vardır ve oy kullanmak için sms harcamanıza da gerek yoktur.
Eskisi ka
Ben 17 Martta Ankaradaki arkadaşlarıma söz vermiş olduğumdan Ankarada 300 filmine gideceğim. Herkes kabul ederse 18 Mart Pazar günü buluşup, hep beraber 300 filmine gitmeyi öneririrm.