WOW server'ı
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

WOW server'ı
Arkadaşlar bildiğiniz ücretsiz (kredi kartı nosu falan gerektirmeyen) bit türk server'ı var mı wowda ?
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Paralı kullanıcı olarak her ay vereceğin bir miktar para ile çok güzel maceralara atılacağını söyleyebilirim, onun için sorunlu ücretsiz server'lar yerine sorunsuz official server'ları kullanmanı tavsiye ederim. Ben 15 gün öceye kadar Alex... server'ında oynuyordum, çok da mutluydum... (ama başlamasan daha iyi, benden tavsiye
)
tavsiye ve saygılarımla...
tavsiye ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

orjinal server a gelirsen Dunemaul a bekleriz... 65lvl hunterim var orda nightelf
ama parasını yatıramadım kapalı su sıralar...
bence gel orjinalinde adam gbi oyna... pişman olmıycaksın...
ama parasını yatıramadım kapalı su sıralar...
bence gel orjinalinde adam gbi oyna... pişman olmıycaksın...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Su anda biraktigim wow tekrardan aciyorum sikildim!!!!
Takilacaksan Private Server'da www.mix.gen.tr var galiba buraya gir bak bir zamanlar burada oynuyordum gene ama çok bayarsın söyleyim.
Demek Dunemaul hmmmm. LvL70 UndeadRogue Hellblazer bende oradayım bg'lerde kapışmışızdır senle. =)
Takilacaksan Private Server'da www.mix.gen.tr var galiba buraya gir bak bir zamanlar burada oynuyordum gene ama çok bayarsın söyleyim.
Demek Dunemaul hmmmm. LvL70 UndeadRogue Hellblazer bende oradayım bg'lerde kapışmışızdır senle. =)
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

www.mix.gen.tr > ilk wowa başladığım serverdır. Orjinal wowla arasında dağlar kadar fark ve Orjinal serverı tavsiye ederim emin ol verdiğin paraya değer.
www.sendit.com > En ucuz wow paketi satın alacağın site.. 1 haftada geliyor.
www.wow-europe.com > Paketini aldıktan sonra hesabını buradan açacaksın
www.sendit.com > En ucuz wow paketi satın alacağın site.. 1 haftada geliyor.
www.wow-europe.com > Paketini aldıktan sonra hesabını buradan açacaksın
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

bende ilk mix.gen.tr de baslamıstım oyuna...
rezildi yaw
...
kendinden 20lvl üstü mobları instant bi şekilde tame eden bi hunterim, şekil değiştiremeyen bi druidim vardı
ayrıca koboldlarda fireball atıolardı
rezildi yaw
kendinden 20lvl üstü mobları instant bi şekilde tame eden bi hunterim, şekil değiştiremeyen bi druidim vardı
ayrıca koboldlarda fireball atıolardı
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Par-Salian
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

bu oyuna basladigim da beim de underground server da bi hunter im vardi ok atamiyodu ayrica yanima pet the alamiyodum ..sacma sapan yerlerde boss spawnlari oluyodu...mesela ornek olarak Starbreeze Village nin orda dewamli baron Silverlaine( SFK daki bosss emmi) spawn oluyodu... kesip kesip rare item aliyoduk :0 ayrica elite de deildi
boyle bi suru sacma olay anlatabilirim underground serverlar hakkinda zaten Blizzarfd bu tarz serverlara karsi cok siki calisioyor. Bu serverlar cok sik adres degistiriyolar ve reset atiliyo..o yuzden orda 1 ay kasip yaptigin char bi gun kalktiginda yerinde yeller esebilir 
zaten oyuna bi basla zaten kendiliginden para toplamaya baslarsin cunku gittikce asosyal olmaya basliyosun oncekine nazaran
Benimde MoonGlade de bi iki hatiri sayilir charim var Elune a ve Ka'ej e sukur
bu serverda turk bulmak cok zor...eger aranizda orda varsa gelin yaw memleket ozlemi cekiyorum orda 
zaten oyuna bi basla zaten kendiliginden para toplamaya baslarsin cunku gittikce asosyal olmaya basliyosun oncekine nazaran
Benimde MoonGlade de bi iki hatiri sayilir charim var Elune a ve Ka'ej e sukur
To Live is To Die!