Başkent Con8
Başkent Con8
Herkese merhaba arkadaşlar,
Bu seneki başkent con 3-4 mart günlerinde yine başkent üniversitesi kampüsünde yapılacaktır. dm,st kayıtları başlamıştır. Her güne bir larp düşüyor. Bunun dışında tabi ki 2 günde de masaüstü oyunlar var. biletler ortadünya'da satılacaktır. ancak şu an biletler satışa çıktı mı, oyuncu kayıtları ne zaman başlayacak gibi soruların cevabını bilmiyorum. bana yeni haberler bilgiler geldikçe burdan duyuracağım. hepinizi bekleriz arkadaşlar.
Detaylı bilgi ve dm,st, oyuncu kayıtları için www.frpci.net 'e bakabilirsiniz.
Bu seneki başkent con 3-4 mart günlerinde yine başkent üniversitesi kampüsünde yapılacaktır. dm,st kayıtları başlamıştır. Her güne bir larp düşüyor. Bunun dışında tabi ki 2 günde de masaüstü oyunlar var. biletler ortadünya'da satılacaktır. ancak şu an biletler satışa çıktı mı, oyuncu kayıtları ne zaman başlayacak gibi soruların cevabını bilmiyorum. bana yeni haberler bilgiler geldikçe burdan duyuracağım. hepinizi bekleriz arkadaşlar.
Detaylı bilgi ve dm,st, oyuncu kayıtları için www.frpci.net 'e bakabilirsiniz.
-
Logan
- Kullanıcı

hııı eylenceli olabilir...
burdan gelen katılıma göre Gidile bilir...
burdan gelen katılıma göre Gidile bilir...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
- dungeonmaster
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Ne bileti biletide mi varmış bu olayın. Hani oyunlara katılmak için bilet gerekiyorsa anlarım ama giriş için gerekmiyordur. Biletsiz gidersen kontenjanlar dolmuş olacağından biletliler tarafından, yer bulamazsın diye düşünüyorum. Hani kontenjanı dolmamış oyunlarda da Başkentliysen bir kıyak geçebilirler o bakımdan başkentli olmanın bir manası vardır herhalde.
Hani bilet olayını yanlış anlamadıysam böyle bişey.
Hani bilet olayını yanlış anlamadıysam böyle bişey.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aredheliquas
- Kullanıcı