Drizzt, nerdesin??

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Cleric serisi de fis yaws zaten 100 kusur sayfalik kitap icin okuz gibi para istiyolar bi gecede bitiyo zaten drizzt i beklerken Hayri Potur u bile okudum yeter artik ciksin bi kitap Orumcek kralice savaslari serisinden olur drizzt den olur return of the archwizards dan olsa bile olur yeter ki ciksin yoksa gidip roketatarla saldiracam artik arkabahce burosuna :) zaten haftaya ugricam istanbula hazir onu da cikaririm aradan :)
To Live is To Die!
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

dolaşan ranger olur. Evlenir çocuğa karışır. (başkası ile) buçukluk veya gnomların (bak bu favorim) yanında mutlu bir hayatı olur.... Onu hikayelerin ana karakterliği yerine Elminster örneklerinde olduğu gibi ikinci karakterliğe düşürmek mümkün olabilir. Bir de mesela Cunningham Danilo Thann ı öldürmüyor ama bu tepki çekmiyor.. Ã?ünkü Thann bu kadar ölümle burun buruna gelmiyor. Aslında rakipleri de çok aşırı ölmüyor. Bu daha çok ölümün çok gerilerde yüzünü şöyle bir gösterdiği bir entrika ağı gibi. Ama Drizzt söz konusu olduğunda birçok kişi onun ölümünü bekliyor. Dediğim gibi bence de ölmesin ama başka bir şeyler gerekecek gibi. Eğer yeni bir seri yazılacaksa Drizzt te bir şeyler kökünden değişmeli bence... (mesela tanrılara meydan okuyabilir) Aksi taktirde onbir kitaptır ağırlığı olan bu karakter ne yazık ki kar etme uğruna harcanacak.. İşin kötü yanı... Oldukça etkileyici yazılmış olan seri kitapları bile bu nedenle küçümsenecek... Umarım bu olmaz..
Danilo Thann ölse bile kitap devam eder çünkü Danilo ölür Khelben intikam almaya gelir, Khelben ölür Elminister gelir, eğer o bile ölürse direkt Mystra gelir arkasında onlarca tanrının desteğiyle.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Ama Drizzt söz konusu olduğunda birçok kişi onun ölümünü bekliyor. Dediğim gibi bence de ölmesin ama başka bir şeyler gerekecek gibi. Eğer yeni bir seri yazılacaksa Drizzt te bir şeyler kökünden değişmeli bence... (mesela tanrılara meydan okuyabilir)

Drizzt'in tanrılarla kapışması çok saçma olur sonuçta daha Abdel'i bile yenemeyen bi tip nasıl gitsin tanrılarla kapışsın sonuçta Abdel'De bhaalspawn ona rağmen Cyric'le kendi ayarladığı şartlar altında zor dövüştü, Drizzt tüm dostlarını çağırsa yine tanrıları yenemez.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Darkflarer bıkmayacaksın değilmi hala olayları BG ile sınırlamayı?
Oyunu oynamış oynanamış insanları, kitabı okuyacak insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Bu arada arkabahçe/gereklişeyler dükkanı 2 sokak arkada taşımış onun için sesleri solukları çıkmıyormuş. Yine gelicez diyorlar ama insanları çok hayal kırıklığına uğrattılar.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ousan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ousan »

Bin ork'un ön okuması çıkmış.Darısı kitabın kendisine :w00t:

http://www.gerekliseyler.com.tr/default ... =7&tID=769
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ousan wrote:Bin ork'un ön okuması çıkmış.Darısı kitabın kendisine :w00t:

http://www.gerekliseyler.com.tr/default ... =7&tID=769

Bekliyoruz kaç aydır en sonunda ufaktan bir hareketlenme olmuş. kitabı raflarda görmeden inanmam ama :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

artık çıksın ama sıkmaya başladı. merak ediyoruz dimi
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Sanki yayınevinden yeni bir drizzt serisi yazmasını istiyoruz. Zaten çevirileri bitmiş ama hala raflara gelmedi kitap.
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Arkabahçe o kadar hayalkırıklığı yaşattı ki bize... Bütün FRP kültürünü Arkabahçe ve Gereklişeyler aldı ve görüyoruz ki çok büyük başarısızlık yaşıyorlar.Yazık bu ilke FRP ye doyamadı oysa ki...

Drizzt'in yeni kitabı diye beklemeye bile çalışmayacağım artık...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ã?n okumasını koymuşlar siteye ama gerisi gelmedi. Ben artık beklemiyorum. Ã?ıkarsa okurum artık...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

drizzt ve 1000 ork artık kitapçılarda. gerçi bu çok reklam gibi oldu ama artık türkçeye çevrilmiş. dün taksimde gördüm. 1nci basım raftaydı. içinede bi göz attım hç öle duyduum gibi sıf drizzt in 100 ork u katlediş hamleleriyle dolu deildi. walla benden önce yazan olduysa okumadım yazdım hemen inş rezil olmam
:angel:
Image
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

ben geldim anca 100. sayfaya henüz gayet güzel gidiyo tavsiye ediym bari. :D ama orc diyip geçme tanı derim öyle drizzt gibi girilmez adamlarında canıcvar hayallerivar yav şimdi bu orclara saldırdı okde bence kitabın ismi sayısız genç bir dark elfe karşı olmalıydı. bin piyade o gün çocuklar gibi şendik kara elfi gördük orda bittik. kitapta haksızlık yanlılık diz boyu :P
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

bu kitaptan daha çok ben bir sonra ki kitabı merakla bekliyorum. Lone Drow u
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Lone drow çok hüzünlü olcak gibi geliyo bana...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Birde yeni artifact alıyormuş lone drowda. onuda merak ediyorum. umarım onun içinde 1 sene beklemeyiz
Post Reply