Patrynler ve Sartanlar wizard mı sorcerer mı?
Patrynler ve Sartanlar wizard mı sorcerer mı?
Bu soruya net cevap verebilirseniz sevinirim çünkü kafamı kurcalıyor. 
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
sorcerer dır bence. Büyüleri doğuştan geliyor. Patrynler ın dövmesi büyüsünü belirlese asıl önemli olan içindeki doğuştan büyü kuvveti olduğunu düşünüyorum. Tabi yanlış olabilir bu dediklerim 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lixer'in sınıf konusundaki açıklamaları gayet uygun. Ancak ille de sınıf belirtilmesini istiyorsanız büyüler üzerindeki yaptıkları uzun araştırmaları dikkate alırsa kendileri wizard sınıfına çok daha yakınlardır. Sorcerer'lar büyü üzerinde çalışmazlar büyüyü amaçlarında bir araç olarak görürler. Sartan ve Patryn'ler ise büyülerinin daha güçlü olması gibi bir amaç güderler.
Herkese iyi eğlenceler...
Herkese iyi eğlenceler...
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Değerli başbüyücülerimizden Ereshin'in isteği bir başka başbüyücü olan Yılmax tarafından yerine getirilmiştir 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Ben hangisinin daha güçlü olduğunu sormadım. Eğer sorumu okumuş olsaydınız anlardınız. Büyü türlerinin wizardry ye mi yoksa sorcery ye mi girdiğini sordum.
Umarım sonraki yazılarınızı sizden öncekileri okuyarak yazarsınız...
Umarım sonraki yazılarınızı sizden öncekileri okuyarak yazarsınız...
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>