Mortal Kombat

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Servest kürsü değilde klavye üstü daha uygun sonuçta bilgisayar/konsol oyunu.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Arkadaş bir evren olarak ele almış sanırım sadece bilgisayar oyunundaki özellikleriyle değerlendirilmesini istemediğinden filimi vesaire de mortal combatın. Konumu iyi gibi.

Konum tartışmanın önüne de geçmesin değil mi :)

Benim favorim Raidendır ama açıkcası sadece görünüşle ve oyundan anlayabildiğim az buçuk hikayeden anladığımla söylüyorum bunu. Yani Eleman karizma ve yüce bir kişilik. En sempatik o geliyor. Güçlüsünden de emin değilim.

Sanırım shinak tı ya da onun gibi birşey. En güçlü bana göre o olmasına rağmen alenen yenildiği için tezim çürüyor sanırım.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

yav kimse niye raidena deger vermior adam tanrı sayılır en güçlü karakter bence o hikaye fazla etrafında dönmüyor ama
zaten tanrı, dünyanın hükümdarı bu da onu tanrı yapar, shao khan'dan falan (kardeş olurlar ikisi) daha güçlüdür ama bildiğin gibi Scorpion yaşlı tanrıların şampiyonu olduğundan 10 savaşçının gücüne eşittir ve görmeden savaşabilir tıpkı Shujinko gibi, yani Raiden Quan Chi ve Shang Tsung'u birlikteyken yenememişken tek başına hem Molochu, hem Quan-Chi'yi yenen Scorpionu, tek başına Dragon King'i yenen Shujiko'yu ya da Dairou falan nasıl alsın, ama güçlüdür tabii Raiden, adam direkt Bo Rai'Cho'yu eğitti o adamda osura geyire Liu Kang'i eğitti yani, aslında Raiden'i yenecek adam bol ama yenebileceklerini bilmiyorlar.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

bu arada arkadaşlar oyunun en güçlü adamı Eren'dir yani benim :D Valla diyorum acayip güçlü yarattım adamı armageddon'da ve Blaze, Dragon King, Moloch, Kintaro, Noob falan hiç bişi dinlemiyor çok hızlı oldu kuzenimin lendi karakteri bile hızına yetişemiyor çok deli oldu.

MK'nın en güçlü karakterleri Noob, Scorpion, Sub-Zero, Onaga, Blaze, Quan-Chi, Smoke, Jax bide Raiden'dir. Shinnok çok güçlü değildir bir arkadaşın dediğinin aksine, sadece çok kurnazdır ama bire bir dövüşte pek başarılı olacağını sanmıyorum ki o son savaşta bile herkes bire bir dövüşmüştü.

Liu Kang'de çok delidir, adam Mortal Kombat'ı kazandı daha ne, gerçi sonra Quan-Chi ve Shang Tsung intikamlarını aldılar ama adam zombi oldu hatta sadece o zombi karakter için oyun yapıldı MK: Shaolin Monks diye.

Scorpion ve Sub-Zero"lar" arasındaki hikaye artık coşmuştur ama ne hikmetse Sub-Zero'nun bi numarasını göremedik daha :D

Noob Saibot ve Smoke, Scorpion ve Ermac'a karşı yaptıkları savaşta rezil olup yollarını ayırdılar diye biliyorum sonra Scorpion Ermac'a çok fena ihanet etti o ayrı konu gerçi.

Onaga ikinci kez yenildikten sonra yeniden doğdu ve Armageddon sırasında Shou Khan'ı oyunun açılış videosunda da görebileceğiniz gibi mahvetti.

Liu Kang'in zombisi Shang Tsung'u tamamen mefta etti, Kung Lao Baraka'yı yedi bitirdi.

Mavado Kano ve Kabal'ı öldürdü, Kobra'yı yaraladı, Kira'yı bilinmeyen bir dünya ya gönderdi.

Jax ile Sonya'nın galiba çocukları oldu :D emin değilim ama gerdek gecesinde galiba :evil:

Dairou, Havik ve Darrius değişik işlerini yapmaya devam edip paralı asker ve Kaos'un rahipleri olarak kaldılar.

Armageddon savaşından sonra Shujinko'ya ulaşamadık.

Raiden savaştan sağ salim kurtuldu, zaten Onaga onu öldürünce de geri gelmişti.

Kitana Liu Kang'dan çocuk yapmıştır heralde ama çocuklar babalarının sonra bir zombi olduğunu öğrenince ne olurlar bilemem. :D

Sindel'de heralde kızının zombiden çocuğu olsa pek memnun olmayacaktır, ben yine çocuk ihtimalini geçeyim.

Moloch güllesini kaybettikten sonra tuttuğu yasa ve açlık gravine hala devam ediyor, gerçi o kadar yemekten sonra acıkacağını hiç sanmıyorum.

Drahmin sivrisinekleriyle birlikte mutlu mesut yaşıyor bir bataklıkta.

Goro ve Sheeva'ya ne oldu bilinmez, Kintaro'yu da kaybettirdiler nedense.

Açıklayıcı olmuştur umarım. :idea:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu arada Armageddon 'da Blaze' i oynanabilir bir karakter olarak çıkaramadım hala bir o eksik kaldı. Onu nasıl çıkartıyoruz, oynanabilir karakter olarak; bilgisi olan varmıdır ?
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ya Krypt'ten açılıyo zaten Krypt'te kutuların içinde (evet mezar değiller artık) ne olduğu yazıyor aşağılarda ama Krypt'te onu açıcak anahtar koquestin sonlarına doğru, sen her yere bakarsan bulursun bence, ama birinin üzerindende çıkıyo olabilir tam hatırlayamıyorum.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben Sub-Zero derim valahii.. adam hem karizma... hem Güçlü hem akıllı :d
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

darkflarer wrote:ya Krypt'ten açılıyo zaten Krypt'te kutuların içinde (evet mezar değiller artık) ne olduğu yazıyor aşağılarda ama Krypt'te onu açıcak anahtar koquestin sonlarına doğru, sen her yere bakarsan bulursun bence, ama birinin üzerindende çıkıyo olabilir tam hatırlayamıyorum.
koquest' ten çıkacağını tahmin etmiştim. Onu bitirdim zaten ama demek ki bir yerdeydi ve almayı unuttum veya göremedim :( .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ya boşver zaten Blaze'i herkesin kendi karakteri var ne diye diğerleriyle oynasın? Yani benim görüşüm böyle, sonuçta benim kendi karakterim varken bırak Blaze'i en favori karakterlerimden biri olan Noob Saibot ve Scorpion'la bile oynamam ki oynasamda o karakterimin hızına yetişemem yani, yavaş çünkü diğer karakterler bence. Ama Blaze'in o deception'da ki hali iyiydi bi hareketi vardı o ufacık haliyle Onaga'yı bile uçuruyodu.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Quan-Chi ile bir çok kez oyunu kapatabilirsiniz ezme gibi bir hareketi var oynayanlar bilir zaten.Ama onun dışında sub-zero da iyidir..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

yav kimse niye raidena deger vermior adam tanrı sayılır en güçlü karakter bence o hikaye fazla etrafında dönmüyor ama
bu arada Raiden öldü, Dark Raiden var artık, reborn hali yani ama Shou Khan'la anlaşma yapmasına rağmen (ikisi kardeş ve Shinnok'un oğulları) yine de onun için en önemli şey Earthrealm'in insanlarının güvenliği zaten anlaşma onunla ilgiliydi.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

koquest' ten çıkacağını tahmin etmiştim. Onu bitirdim zaten ama demek ki bir yerdeydi ve almayı unuttum veya göremedim
hatıladım bütün relic eşyaları toplayınca krypt'ten açıyoduk sen büyük ihtimalle Lin Kuei bölümünün başlangıcındaki Baraka'nın kılıcını görmedin, karlı alanda görmek zor onu.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Mortal Kombat Evreni ve diğer bir çok evrende geçen bir kişiliktir Raiden.Efsane'de bana öre fazla değer vermemişler.Raiden 3 kişilik bir grubun lideridir ayrıca.Kendisi elektrik ustası olur.Gerektiği kadar ilgilenilseydi efsane'de en güçlüsü olabilirdi.Dark Raiden zaten en iyileri.Neden bilmem oyunlarda bir tek Raiden ile hilesiz bitirebiliyorum.Nasıl mı?Sürekli uçuyorum.Adam yerden kalkamıyor ve yeniyorum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Ramonia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ramonia »

Still ve Tarz bakımından Scorpionun yeri değişmez ama bana göre en babacan karakter Quan-Chi dir.

Saygı duymak gerek
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

ben en çok Fujin,Ermac ve Kain üçlüsünü severim.Ama hiç birisini oyun içerisinde düşünmüyorum.Yetenekleri hoşuma gidiyor.Zaten Fujin rüzgar tanrısıdır.Bu başlı başına çok karizmatik bir meslek :D
Rüzgarın gücünü her zaman su,buz ve ateşten daha çok sevmişimdir.
Ermac ve Kain'in telekinetik yetenekleri var ki bu beni çok cezbeder.Kain hafiften Dare Devil adlı karakteri andırır.Gerçi sadece kör oldukları ve çok iyi yakın dövüş bildikleri için.Ermac ise ninjalar arasında en farklısıdır.Özellikle oynanış noktasına gelirsek Ermac oyunun en iyi adamlarındandır.Mortal Kombat Trilogy dünya şampiyonu 3 kere farklı kişiler tarafından kullanılan Ermac olmuştur.O oyunda baştan sona bir kerede öldüren kombosu olan başka bir adam yoktur.
Post Reply