Kim kimi döver?
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

" 10 tane luna yapıp baseine daldım, karşıda sadece 5 tane Dragon Knight vardı. ",
" 10 tane huntress yapıp baseine daldım, karşıda sadece 5 tane footman vardı. "
yı döver.
açıklama: Sadece warcraft - dota oynayanların anlayabileceği gibi bu hayatında belkide ilk defa kurulmalı (melee) harita oynayan bir dotacı tarafından söylenmiştir. Ã?rettiği Huntress birimlerine dota isimli haritada verilmiş bir özel isim olan Luna'yı takmış olan arkadaş, karşı basede saldırdığı footmanleride, birer Dragon Knight olarak görmektedir. Tabi bu koşullar altında ne huntressların luna lara, ne de footmanlerin dragon kinghtlara karşı bir şansı olabilir.
" 10 tane huntress yapıp baseine daldım, karşıda sadece 5 tane footman vardı. "
yı döver.
açıklama: Sadece warcraft - dota oynayanların anlayabileceği gibi bu hayatında belkide ilk defa kurulmalı (melee) harita oynayan bir dotacı tarafından söylenmiştir. Ã?rettiği Huntress birimlerine dota isimli haritada verilmiş bir özel isim olan Luna'yı takmış olan arkadaş, karşı basede saldırdığı footmanleride, birer Dragon Knight olarak görmektedir. Tabi bu koşullar altında ne huntressların luna lara, ne de footmanlerin dragon kinghtlara karşı bir şansı olabilir.
Been there. Seen that. Got the scars.
İşte bu bea. :evillaugh:Sylvius wrote:Herkesten buyuk allah var...
Mühendisler, iktisatçıları döver.
Açıklama: Gerek bile görmüyorum açıklamaya.
Benim Drizzt'ten 3 seviye düşük dahi yaratacağım her karakter Drizzt'i döver.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben de son yoldaki tecrübeme dayanarak diyorum ki : +1WizardOfQuarks wrote:Pardus Vista'yı döver.
Açıklama: Son günlerdeki tecrübelere dayanılarak yazılmıştır.
Siz de verilerinizi kaybetmek istemiyorsanız Vista yerine Pardus kullanın. :plotting:
Pardus - Her bilgisayara lazım. :schemes:
Linux Windowsu döver
Amarok windows mediaplayerı döver
Firefox İe'ı döver
GPL EULA'yı döver
devamı gelir...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Blogspot - Msn space'i döver.
Açıklama: İkisini de kullanmaya fırsatım oldu. Msn space arka plan ve sitenin şekli açısından daha çok güzelliğe sahip olmasına rağmen, blogspotta her türlü ileminizi yapmanız için html ve java kodları var bu da sitenin kullanılabilirliği ve görünümü çok değiştiriyor.
Açıklama: İkisini de kullanmaya fırsatım oldu. Msn space arka plan ve sitenin şekli açısından daha çok güzelliğe sahip olmasına rağmen, blogspotta her türlü ileminizi yapmanız için html ve java kodları var bu da sitenin kullanılabilirliği ve görünümü çok değiştiriyor.
-
Logan
- Kullanıcı

Bence DE dövemez...
Bence Cody Karşısına Ã?ıkan earth elematılı döver...

Umarım
Bence Cody Karşısına Ã?ıkan earth elematılı döver...
Umarım
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Shaq , Nowitzki yi döver.
Açıklama: Koca cüssesi ve nowitzkinin koca kafasının iki katı olan elleriyle avucunun eline aldığı kafasını tek bir hamleyle pastırmalı sucuk haline getirebilecek olan shaqın dehşet verici kafaya smaç basma olayına karşı nowitzki anca eline top alıp uzaktan uzaktan shaqın kafaya atabilir. Vurup vurup kaçma taktiği başarılı olamaz çünkü shaqı devirecek kadar top olmadıı gibi, doğuştan gelen 'zenci' özelliği ona ekstra güç katmaktadır.
Açıklama: Koca cüssesi ve nowitzkinin koca kafasının iki katı olan elleriyle avucunun eline aldığı kafasını tek bir hamleyle pastırmalı sucuk haline getirebilecek olan shaqın dehşet verici kafaya smaç basma olayına karşı nowitzki anca eline top alıp uzaktan uzaktan shaqın kafaya atabilir. Vurup vurup kaçma taktiği başarılı olamaz çünkü shaqı devirecek kadar top olmadıı gibi, doğuştan gelen 'zenci' özelliği ona ekstra güç katmaktadır.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Evet çok doğru benimde hayatıma girdi.Her türlü kullanıyorum arkadaş beni çok iyi ifade etmiş ..TebriklerArtemis Entreri wrote:gg , wtf yi döver.
açıklama: evet oyunlarda kullandığımız bu terimler,
gg : guud geym
wtf : vat da fak
anlamlarıyla kullanılmaktadır. Wtf her zaman kullanılamıyacağı gibi, gg anlamının dışına taşmışdır , türkler arasında anlamı güle güle olarak da kullanılabiliyor olmasıyla beraber, oyun gg oldu ( bağlantı koptu ), bu çay gg olmuş ( soğumuş ), item gg oldu ( patladı bitti bişey oldu ) hoca hepimizi gg yaptı (sıktı), sensiz gg olmuyor aşkım gibi garip yüzleriyle de karşımıza çıkmaktadır..
Ultima bırakılmaz, ara verilir