İlk başta okul arkadaşım.Boşver oyunu,her zaman oynarsın.Haftaya fırsat bulursan hiç kaçırma.Atla gel,yeri de biliyorsun zaten.Olmadı ararsınjinakuma wrote:Okulu bitirmeye çalışyorumyazık bana :king:
OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yok yanlış anlama jinakuma sana kızmış değilimjinakuma wrote:bi daha ki oyuna kesinlikle görüşmek dilegiyle saygıdeger dmcigim:D
Fatih haklıNarq wrote:İlk başta okul arkadaşım.Boşver oyunu,her zaman oynarsın.Haftaya fırsat bulursan hiç kaçırma.Atla gel,yeri de biliyorsun zaten.Olmadı ararsın
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Evet arkadaşlar pek güzide Zelnei kreliçeliğinde başlayacaksınız oyuna
. Ama oyuna katılan arkadaşlar hatırlayacaklardır Zelnei' ler bir cömertlik yapıp gurubu dışarı çıkarmaya sözvermişti. İşte oyuna tam bu noktadan başalyacaksınız
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
şimdi seçeneklerimiz şöyle Dfunk'çimdfunk wrote:(buraya 100. mesajı ben attım ödül olarak +1 lvl alsam)
A)Bakırköy meydanında çok temiz coplu,sopalı dayak
''yeme de yanında yat dadında''
B)Bir kutu Eti marka lolipop
Jinakuma ev ayarlamış.Eğer Dfunk ''A'' yı seçerse emlakçı arkadaşıda Bakırköy meydana martı döner ısmarlama bahanesiyle getir,onu da aradan çıkarırız.
olmamı?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com