Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Raistlin'i pek sevmem (üstünüze alınmayın
) Sevmemin başlıca nedeni huysuz ve aksi olmasıdır,ki bu asıl sebeptir.Bunun ardında yatan nedenleri baz alıp ona karşı bir sempati duymam pek de mümkün olmuyor.Öünkü biz olaylara objektif olarak bakıyoruz bir bakıma da,olayların içinde yer alsaydık biz de büyük ihtimalle sevmezdik.
Onu bize sevdiren öğelerin genellikle bizimde aptallara tahammülümüzün pek olmamasına rağmen,bunu açıkça belli edemiyor olmamız ve bunun onu yapabiliyor olmasına bağlıyorum.Bunu anlarsanız,zaten Raistlin'i sevmezsiniz.
Onu bize sevdiren öğelerin genellikle bizimde aptallara tahammülümüzün pek olmamasına rağmen,bunu açıkça belli edemiyor olmamız ve bunun onu yapabiliyor olmasına bağlıyorum.Bunu anlarsanız,zaten Raistlin'i sevmezsiniz.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Raistlin sevilecek değil korkulacak bir karakter zaten!
Ve insanlar korktukları şeyleri sevmezler...
Ben Raistlin'i değil onun korkunçluğunu sevdim... Tanrım ne kadar karizmadır ve ne kadar güçlü ama ne kadar da kırılgan süper bir ironi
Acıların çocuğu Emrah'a taş çıkartır
Ve insanlar korktukları şeyleri sevmezler...
Ben Raistlin'i değil onun korkunçluğunu sevdim... Tanrım ne kadar karizmadır ve ne kadar güçlü ama ne kadar da kırılgan süper bir ironi
Acıların çocuğu Emrah'a taş çıkartır
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Hayatı boyunca korkunç lanetlerle yaşadı raistlin (herşeyi olerek gören gözler, korkunç gürünümü, düzelmeyen hastalığı kan kusması ve spazmları) ve asla sevilmedi (Crysania dışında) tek şansını da elinin tersiyle çevirdi Tanrı olmak için. Sonunda Karanlık Kraliçenin her gün öldürüp şafakta yeniden canlandırıp sonsuza dek acı çektirdiği bir kölesi oldu. Oradan kurtulunca hayatı boyunca tek aşkı olan büyü elinden alındı ve sonunda delimiş bir dilenci olarak Palanthas sokaklarında öldü...
Onun acı çekmediğini düşünüyorsan onu anlayamıyorsun demektir...
(yanlış anlama lütfen)
Onun acı çekmediğini düşünüyorsan onu anlayamıyorsun demektir...
(yanlış anlama lütfen)
Raistlin cok haklı zamanında cok acılar cekmıs.
Dusunsenize bir zamanlar cok guclusunuz neredeyse kımse karsınızda duramıyor, aradan gunler aylar yıllar gecıyor ve en sonunda bir çöp gibi kimsenin olmadığı bir sokakta yaşam veriyorsunuz.
BEn kimsenin bu şekilde olmesını ıstemem asla. Ne kadar dusmanım olursa olsun her kez zamanı geldıyınde olkucek ama bu sekılde deyil.
Dusunsenize bir zamanlar cok guclusunuz neredeyse kımse karsınızda duramıyor, aradan gunler aylar yıllar gecıyor ve en sonunda bir çöp gibi kimsenin olmadığı bir sokakta yaşam veriyorsunuz.
BEn kimsenin bu şekilde olmesını ıstemem asla. Ne kadar dusmanım olursa olsun her kez zamanı geldıyınde olkucek ama bu sekılde deyil.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Yok canım ne mazlumupyros wrote:raistlinin acıların çocuğu modunda lanse edilmesi ona "mazlumun yanındayız" puanı kazandırıyor
ama işin aslı herif çok bencil, hırslı ve kötü
adama utanmasa ünyayı yokedecek neden puan kazandırsın bu ona...
Adamı "ilginç" yapan şey bu kadar acıya dayanıp aynı zamanda bir şeyler elde etme çabası
Deli adam deli, sıyırmış...
herifte "benlik" kavramı çok aşırı
yani o acıların hepsine "tanrı olucam lan göstercem size" hırsıyla katlanıo
ben kötü karekterleri sevmiyorum (bunu söylemiş miydim?)
neyse mazlum dediğim şuydu
Caramon manitayı götürüo, Raistlin bakıyo, Caramon sağlıklı, Raistlin iskelet gibi vb vb . . .
ve en kötüsü herif zehir gibi zeki
dikkat edin akıllı demiyorum, zeki diyorum
zeka ve akıl ayrı şeylerdir
yani o acıların hepsine "tanrı olucam lan göstercem size" hırsıyla katlanıo
ben kötü karekterleri sevmiyorum (bunu söylemiş miydim?)
neyse mazlum dediğim şuydu
Caramon manitayı götürüo, Raistlin bakıyo, Caramon sağlıklı, Raistlin iskelet gibi vb vb . . .
ve en kötüsü herif zehir gibi zeki
dikkat edin akıllı demiyorum, zeki diyorum
zeka ve akıl ayrı şeylerdir