ğölgelerle dans ve ben ;)
ğölgelerle dans ve ben ;)
Beni çoğunuz tanır kendimi tanıtma zahmetine girmiycem.
Hırsızlar gerçek kimliklerini saklayabildikleri sürece hayatta kalır ve eğer gerçek kimliğini saklaya biliyorsa dostların olur dostların olursa bilgin olur bilgin olursa işi olur işi yaparsan başka dostların olur bu bir döngüdür döngü aksarsa ölürsün
benim tekniğim ise saklan hedefi bul we yok ettir gölgelerle oynamak ise ayrı bir sanattır gölgelerle arkadaş olmalı we onlara sığınmalısın başın sıkıştığında bu seni ayakta tutar ayakta olmasada hayatta tutar hekese el çabukluğu dilerim ii işler millet loncaya yardımlarınızıda esirgemeyin
Hırsızlar gerçek kimliklerini saklayabildikleri sürece hayatta kalır ve eğer gerçek kimliğini saklaya biliyorsa dostların olur dostların olursa bilgin olur bilgin olursa işi olur işi yaparsan başka dostların olur bu bir döngüdür döngü aksarsa ölürsün
benim tekniğim ise saklan hedefi bul we yok ettir gölgelerle oynamak ise ayrı bir sanattır gölgelerle arkadaş olmalı we onlara sığınmalısın başın sıkıştığında bu seni ayakta tutar ayakta olmasada hayatta tutar hekese el çabukluğu dilerim ii işler millet loncaya yardımlarınızıda esirgemeyin
gölgelerden haz almak
gerçek kimliğini gizlemekten kastın hırsız olduğunu gizlemek mi?
gölgelere gizlenip insanların yanından geçerken beni farketmediklerinde çok hoşuma gidiyor. Bazen gizlenmem gerekmediği durumlarda bile bu zevki yaşamak için gizlenerek gittiğim oluyor. Sanatımda da kendimi geliştirmeme katkısı oluyordur sanırım bunun. İnsanların hareket ederken hangi noktalara dikkat edip nerelere bakmadığını kavramak ve bakılmayan noktalara karanlık gölgelere geçmek. İşte hayatımın en sevdiğim yanlarından birisi bu. Tabii saklanma nedenlerimin o kadar hoşuma gitmediği zamanlar olmuyor değil
Yani korumaların beni yakalamaları ihtimalini düşünmek biraz rahatsız edici olabiliyor 
gölgelere gizlenip insanların yanından geçerken beni farketmediklerinde çok hoşuma gidiyor. Bazen gizlenmem gerekmediği durumlarda bile bu zevki yaşamak için gizlenerek gittiğim oluyor. Sanatımda da kendimi geliştirmeme katkısı oluyordur sanırım bunun. İnsanların hareket ederken hangi noktalara dikkat edip nerelere bakmadığını kavramak ve bakılmayan noktalara karanlık gölgelere geçmek. İşte hayatımın en sevdiğim yanlarından birisi bu. Tabii saklanma nedenlerimin o kadar hoşuma gitmediği zamanlar olmuyor değil
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
ya arkadaşlar dostlar bazı şeylerin ciddiyetini anlayamayan kişilikler uzun yaşamazlar ki biz hırsızlar katiller sanat icra ederiz saklanarak bir hırsız veya benzeri eğer gölgelerle konuşuyorsa saklanır ama onlarla şarkı söyleyip dans ediyorsa işte orda bu sanattır birisinin arkasından görünmeden geçmek banada haz werir ama orda haz aldığım ve alınması gereken şey kişinin hayatının ellerimde olmasıdır. bu duygu hayatta aldığım en buyuk ikinci hazdır birincisini kimse yaşamadan örenemez yaradıktan sönra da ne kadar örenebildiği tartışılır.görevini yerine getirebilmek te çok haz vericidir benim için çünkü ardında para yada daha değerli bişi wardır bilgi! para rahattır lükstkür. ama bilgi yaşam kurtarır hep saklanabilir paradır yalanla birlikte daha çok para yada sana lazım olan ama parayla alınamayacak kadar değerlidir. jokerdir değişir kullanılır, biraz daha değişir ve tükenmez yine kullanılır
Umarim bir gun senin hayatinin birsininelinde olmasi da o kisiye zevk vermez maniak.... Birisini oldurmeyi o kadar seviyorsan insan hayati senin icin o kadar degerli degil demek.. Her halde seninki de senin icin o kadar da degerli degildir.... Neyse dedigim gibi nasil istiyorsan oyle yasa ama unutma hayati elinde zannettigin bazi insanlar aslinda senin hayatini ellerinde tutuyor olabilir....
Karanlığı ruhumdaki kara cehennem alevleriyle yakacağım... Beni hiç bir avantaj ya da bahşedilen güç kendi amaçlarımdan vazgeçirip karanlıkğın ya da aydınlığın tarafında savaşmaya zorlayamaz...
Karar bana aittir... Karanlığa değil... Karanlığa hizmet kaderim değil ancak tercihim olabilir...
Corax Tigerheart
Karar bana aittir... Karanlığa değil... Karanlığa hizmet kaderim değil ancak tercihim olabilir...
Corax Tigerheart