Raymond E. Feist

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Stygian
Kullanıcı
Kullanıcı

Raymond E. Feist

Post by Stygian »

Raymond E. Feist in yazdıgı türkcesi Gediksavasları ve Gediksavasları Efsanesinin ardından olan dörtleme ve üclemeden sonra yeni bir üclemesinin ilk kitabını görünce karsısında dona kalmamı sagladı.

Daha önce Raymond E. Feist in kitaplarını okuyanlar varsa yorum bekliyorum en güzel kitabı nedir ? düsünceleriniz ?

Benim 6 günde 4 kitabını bitirmeme neden oldu daha fazla birsey diyemiyecegim.Okumayanlar bence hemen okusunlar.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Gedik savaşları efsanesi okuduğum ilk fantastik kurgu kitap serisidir.Vede şu andaki en sevdiğim seri olarka beynime kazındı.Fakat. gediksavaşlarının ardından ihnaet ti galiba tam hatırlamıyorum onu okuduktan sonra bıraktım.

Code: Select all

Nedeni ise Pug(milamberi) fazla göremememdir
No one hears him cry so he turns to evil...
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

Ben tüm kitaplarına bayılırım gedik savaşlarının her şeyine bayılırım, gerçekten güzel kurgulanmış bi evrendir bana göre, o mütiş elemanın pek görünmemesine gelince, gedik savaşları sadece o eleman üstüne kurulu deil bence, öyle olsa çok sıkıcı olurdu, o gitti gençler geldi artık, onlar da bayaa güzel karakterler. Gedik savaşlarından başka bi serisimi var feist'in okumak lazım diye düşünüyorum eğer varsa
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Gediksavaşlarında birçok karakter var ve hepsi özenle yaratılmış derin karakterler ama hiçbiri serinin önüne geçmedi çünkü FEİST buna izin vermedi. Ã?nce Pug geri plana alındı, arutha geldi; sonra Arutha'nın yerini James aldı, şimdi de Prensler ana kahraman oldu. Saygı duyar, şapka çıkarırım.

Harika bir seridir hala okumayanlara duyurulur.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Özellikle valherular harikalar ve geçmişin izlerinden yeni savaşların ve sırların çıkması çok güzel harmanlamış raymond baba... :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Valherular diyince aklıma Thomas ın zırhı giyince eski bir velheru ile konuşması çok güzeldi. Daha doğrusu ruhunda çatışması.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

ve sonra antik bir mirası devr alışı...bak okuyasım geldi :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

ve sonra da gittikçe kötü olması. kimsenin önünde duramaması. ne günlerdi ya. 8)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

:cry: kitapda arkadaşımda okuyamayacam.acep bu gece nası biter...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Arkadaşlar Pug geri planda olmadı, şimdiki seri de "Yılan Savaşları Efsanesi"

Bu Seri Bundan önceki 13 kitap Hakkinda Hiç Bilmediğimiz bir "Üçüncü Oyuncu" Ortaya çıkıyor. Daha fazla birşey söylemeyeceğim. Ama Aslında bildiğim şeyler, gerçekte çok farklı olduğu ortaya çıkacak. İsmini söylemekten korksamda Yazacağım.

Code: Select all

Nalar
Bu ismi telafüz etmeyin.
Arkadaşlar Raymond E. Fiest Fan Grubu kurmak istiyorum. İlgilenenler mesaj atarsa sevinirim.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Ben varım :D
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Yine de pug hala arka planda. Fun club iyi fikir ama Feist ve Salvatore'ye tüm sevgi ve sayfıma rağmen gireceğim tek fan club Robert JORDAN olurdu. 10. cilt 2. kitap şu anda kargoda evime doğru ilerlemekte. Yok böyle bir seri ya.
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

guel fikir, bende varim, :D
BriAnA_LonGboW
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BriAnA_LonGboW »

ben de varım diycem ama şimdi olmaz falan sonra ağlarım ben en iyisi boşver :D bide Mark-doğru yazdm umarm-lütfen braz daha açıklama yap,meraktan öldüm bak şimdi gediksaşları ve gedik savaşlarının ardından serilerinin hepsini okudum,o kitaplara servet harcadm yaaa.ama hastalık gbi bsey bu.(gerci butun fantastik seriler oyle oluyo ama bu baska)insan bi başladımı durduramyo kendini.ertesi gün mat. snavim varken anneme ders çalişiyorm diyip 0 almayi göze alark sabah5 e kadar okuduğumu bilirim ben onu-gümüşdikendi sanırım-,ne günlerdi yaa-kim ne derse desin ben en çok martinle valheruları severdim.Mark lütfen braz anlat,smdibu yılan savaşları efsanesi devam niteliğinde yani-ayrı oyku deil?eski karakterlerler var mı?su nalar nedir vebizim su ana kadar blmediimz neler varmş?cwp cwp cwp cwp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ölülerin küllerini denize atın,
Deniz onları saklar,
Sonsuza dek...
Yıllar sonra engin mavilige baktıgınızda
Giden ruhların sonsuzlugunu hissedersiniz
Cünkü gök denizde renk bulur
Ölü ruhların reng
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

şu ana kadar karşımıza çıkan ve adını duyup da, korktuğumuz DUSMAN (kelewan in halklarının vatanlarını terketmek zorunda kalması) hakkında malumatimiz hiç yoktu, onun gerçek doğası dahi bilmiyorduk. Lütfen, o ismi anma!

Milamber, dahi farkedemediği şeyi, 13 üncü kitapta ancak anliyor, gözünden kaçan şeyi!. Ve Macros ile ilgili gelişmeler oluyor. Spoiler.

Bu Ã?Ã?Ã?NCÃ? OYUNCU şu ana kadar hapsedildiği mekanınından salınıyor.
Ve Yılan- Adam lar hakkında, kime hizmet ettiklerini farkediyoruz!
Yılan-Adamların, nerde yaşadığını öğrenicez.

Bundan önceki kitapları okuyanlar; şimdiye kadar öğrendiğimiz her parçayı birleştirip, resmin daha büyük bir parçasını görebileceğiz. Tanrılar ile ilgili ve doğaları ile ilgili bilgiler ayrıca, En başta Tomas, Milamber ve Macros un, neden ilk seride Yaratılışı izlettirildiğini de kavricaz!
Post Reply