Frp hayranı bir power metal grubu olan rhapsodynin albümlerini arıyorum.şarkılara sahip olan varsa sitenin frp müzik bölümüne koyabilir mi?
Ya da bana koymanın bir yolunu gösterin elimdeki şarkıların hepsini koyabilirim.Ama ''Power of the Dragon Flame''`in tamamı ve ''Triumph or Agony'' nin ikinci yarısı kayıp ve hiç bir site veya markette bulamıyorum.
Rhapsody(Rhapdosy of Fire)
Rhapsody(Rhapdosy of Fire)
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
- darkflarer
- Kullanıcı

-
Ghauldin
- Kullanıcı

Alışkanlığı olmayanlar için idealdir, Rhapodynin kulak tırmalamayan ama gazından hiç kaybetmeyen power metali.
upload işim var bitince power of the dragonflame ve rain of a thousand flames albümlerinden başlarım koymaya; sonra syphony of enchanted lands serisinin kalanı .
:plotting:
upload işim var bitince power of the dragonflame ve rain of a thousand flames albümlerinden başlarım koymaya; sonra syphony of enchanted lands serisinin kalanı .
:plotting:
Ozanlığın dışında bir dünya olduğunu hatırladı... o başka hayatları ararken okarinasını easki dostu koruyor.
Akılcı olduğunu idda edenlere inanmayın, kaosun düzenin boşluklarını doldurduğunu
Akılcı olduğunu idda edenlere inanmayın, kaosun düzenin boşluklarını doldurduğunu