Aslında Hp'yi de arttıran bir büyülü nesne duymuştum sanırım. Takan kimsenin hitpointini 1,5 katına mı ne çıkarıyordu. Yanılmıyorsam 2nd edition için bir nesneydi.
şöyle bi şey var oyunun başında karakterim yaratılırken ac mi hp mi fazla olsun derlerse hp derim çünkü gayet doğru bir şekilde söylediğiniz gibi ac hp ye göre çok daha kolay artar.. Ama bir savaşın ortasında bu seçenek (hele bi de savaşın sonunda eskiye dönecek şekilde) sunulsa ac derim.. Öünkü he kadar çok olsa da ac zayıfsa vuruşa açık olurum ve hpm azalır.. Ama ac m yeterince fazla ise adamın bana vurma ihtimali o kadar düşerki savaştan sağ çıkma ihtimalim (eşit koşullarda çok daha artar...)
Yani sizi bilemeicem ama ben bir savaşa gireceğim zaman yanıma şöle 30 kadar hp iksir alıyorum. Ne biliyim işte çok önem veriorum HP'ye tabi AC'da önemli ama AC arttıran zırh mırh filan varda iksir pek yok bildiğim kadarıylan...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
AC'nin yerine Hp'nin de bir karakteri hayatta tutabileceğinin en somut kanıtı barbardır. (Yani ölüyorlar fakat çok fazla da öldürüyorlar yani. Bu riski alıp savaşanlar bir çok savaştan canlı çıkıyorlar (Örneğin ben ))
Corax gibi barbar ne gördüm ne tanıdım. Ama birazda hırs yarine doğru düşünebilse çok süper olacak (ki daha böle bir barbara rastlamış diilim o ayrı) :):)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...