peki sizin alingmentiniz ne?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

darkflarer wrote:en serbest oynanış bir kere CN alingment'ıdır. Ã?ünkü tüm kurallarını sen belirlersin ve senin sözlerinin üzerinde emir yoktur kendin için, istediğini yaparsın hesap soranı kesersin.
O dediğin CE oluyor darkflarer. Başkalarına zarar vermek kötü bir davranıştır. şu aligment olaylarını kavrayın artık yahu elli tane yerde sürekli benzer konular üzerinde dolaşıyoruz. Eğer yasak değilse başka bir türkçe forumdan link vereyim şu başlık altından okunsun herkesçe, yetkililer ne diyor bu konuda?
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

http://www.rpcraft.com/forum/index.php?showtopic=202

Yönelimler hakkında hakikaten çok güzel bir yazı herkesi okuaya davet ediyorum.Bilgi içerikli bir yazı olduğu için yetkililerin herhangi birşey diceğini sanmıyorum.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Lixer wrote:
darkflarer wrote:en serbest oynanış bir kere CN alingment'ıdır. Ã?ünkü tüm kurallarını sen belirlersin ve senin sözlerinin üzerinde emir yoktur kendin için, istediğini yaparsın hesap soranı kesersin.
O dediğin CE oluyor darkflarer. Başkalarına zarar vermek kötü bir davranıştır. şu aligment olaylarını kavrayın artık yahu elli tane yerde sürekli benzer konular üzerinde dolaşıyoruz. Eğer yasak değilse başka bir türkçe forumdan link vereyim şu başlık altından okunsun herkesçe, yetkililer ne diyor bu konuda?

birşey demiyorum artık bunun tartışmasını çok yaptık.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Phantom wrote:http://www.rpcraft.com/forum/index.php?showtopic=202

Yönelimler hakkında hakikaten çok güzel bir yazı herkesi okuaya davet ediyorum.Bilgi içerikli bir yazı olduğu için yetkililerin herhangi birşey diceğini sanmıyorum.
ne biliyim yazmış işte ama daha çok chaotic ve lawful olayını anlatmış gibi geldi ama tamamını okuyamadım malesef başım ağrıyor.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Güzel yorum dark :D Seni sevmesem çok ters laf söylerdim şimdi ama içim el vermiyor o yüzden bir kesme alıyorum yanağından :angel:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Cg.İçimden gelen sesi dinlerim her zaman.Ve ben istesemde istemesemde bu sınıfa giriyorum.Bazen diyorumki kendime keşke içimden gelen sesler daha bencil ve umursamaz olsa.O zaman hayat benim için dah güzel olurdu belki.Ama ne yapyım ben buyum:)
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Ben genelde CE karakterler oynatmayı severim.Ama bu aralar Cn tarzım:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

-TN-
Birde Dilbaonun Lovefull Good u vardı :)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Hildorien wrote:Cg.İçimden gelen sesi dinlerim her zaman.Ve ben istesemde istemesemde bu sınıfa giriyorum.Bazen diyorumki kendime keşke içimden gelen sesler daha bencil ve umursamaz olsa.O zaman hayat benim için dah güzel olurdu belki.Ama ne yapyım ben buyum:)
Hildorine soruyu yanlış anlamışın herhalde,oynattığın karakterler değil senin kendi alignmentın ne soru.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yani Cihan abinin şu özelliğine hayranım. Oturuyor, planlıyor, düzenliyor, kontrol ediyor, yazıyor kocaman yazıları. Kendi tanımınlarına göre, süper bir LG. İşte bu gibi kişilerin yazılarını gördüğümde neden "kuralcı" olmadığımı anlayabiliyorum. Ben bir yazdığım yazıyı bir kere kontrol etmekte bile zorlanıyorum. Ancak başka konularda programlıyım gider ayak karmaşık yapmayın beni :D

Cihan abi yazmamış olsaydı sonuna kadar okuyamazdım herhalde ama bildiğim konularda dahi onun yazılarını okurum.

:idea: = (Cihan) :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Cihan abi efsanedir bu alemlerde valla ötesini görmedim hiç. :clap:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Lawful Neutral ile Neutral Good arası bir yerdeyim sanırım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Ben neutral evil`ım sanırım.evet evet ben öyleyim :schemes:
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Phantom wrote:
Hildorien wrote:Cg.İçimden gelen sesi dinlerim her zaman.Ve ben istesemde istemesemde bu sınıfa giriyorum.Bazen diyorumki kendime keşke içimden gelen sesler daha bencil ve umursamaz olsa.O zaman hayat benim için dah güzel olurdu belki.Ama ne yapyım ben buyum:)
Hildorine soruyu yanlış anlamışın herhalde,oynattığın karakterler değil senin kendi alignmentın ne soru.
İyide ben zaten kendi adıma konsutum orda:)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Dragonfire wrote:Birde Dilbaonun Lovefull Good u vardı :)
Puhahaha evet hatırladım :D . Sevgi dolu iyi arkadaşımız Dillibağo :D .

Benim karakterler genelde "NG" 'a daha yakın oluyor seviyorum "NG" oynamayı. Zor durumda olanlara karşılıksız yardım etmek hoş bir duygu. "NG" saf iyilik resmen.

Bu arada ünlü bir sözümüzü burada dile getirmek isterim "her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır." Yani herkes aynı yönelimi en rahat ve en kolay şekilde oynayacak diye bir kural yoktur, bu sebeple birbirimizin tercihlerine karşı çıkmamız yersiz olur.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply