Takının kaldırılması

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Takının kaldırılması

Post by Darkgnome »

Bana verilen "başbüyücü" takısının kaldırılmasını talep ediyorum. Artık eskisi kadar FRP ile ilgilenmediğim için bu takıyı hak edecek kadar bilgili değilim ve insanların yanlış kanılara kapılmasını istemiyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Başbüyücü lakabı Diyarın ustalarında büyübü sınavını geçmiş olanlara verilir. Frp ile sürekli ilgilenme ya da çok fazla şey bilme gibi bir zorunluluk yoktur. Kişinin büyücü karakteri oynatmadaki başarısının ve büyücü konusundaki bildiklerinin kanıtıdır.

Ayrıca Ben darkgnome'u sitedeki bilgisi üst düzeyde olan insanlardan biri olarak biliyorum.

Gösterilen gerekçe bence çok geçerli değil. şu anda kaldırmıyorum. Fakat eğer kişisel oalrak rahatsızlık veren birşey varsa kullanıcıya o zaman istediği yapılır.

Eğer ısrarcı davranırsan bu konuda özel mesajla belirttiğinde Başbüyücü lakabnı kaldırırm. Ama dediğim Gbib bence kendisi hakedenlerden biri.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply