AP[TR] Diablo: Tales of Sanctuary (Öizgi Roman)

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

AP[TR] Diablo: Tales of Sanctuary (Öizgi Roman)

Post by Gorath »

AP[TR] 'nin Türkçe çevirisi ile şu saniyelerde bizlere sundu çizgi romanı... Diablo severlerin kaçırmaması gerekli... ;)

İyi okumalar... :)

Diablo: Tales of Sanctuary
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kimse yorum yapmıyacak anlaşılan ama ben çevirmen arkadaşlara katkısı olsun diye bir yorum yapayım. :)

Çizgi roman konusunda basitlik var. Yani daha fazlasını beklerdim. Özellikle en sevdiğim ırk olan Druid'in bu kadar basit bir seneryo ile "Alın size Druid!" denerek önümüze atılması hiç hoş değildi...

Ama güzeldi! :D Naz'ın Eli isimli hikaye hoşuma gitti. Paladin ise tamamen askıda kaldı.

Eh güzel bir haber daha vereyim. Sleeper yakında "Silent Hill Çizgi Romanı" ile karşımızda olacağını söyledi. şimdiden avucum kaşınıyor. Okumak için deliriyorum. :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben de gorath'a katılıyorum, çok basite indirgenmiş bir yapım olmuş, daha ayrıntılı daha güzel bir çalışma olabilirdi bana kalırsa, yinede emeği geçen herkese teşekkürler...

teşekkür ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Okuyup yorum yapacağıma dayir Ercan'a söz vermiştim, başlığı yeni gördüm :| . Hemen yapayım yorumumu :

Eksiler : Hikayeler çok kısa ve çok basit, çok yapay, hiç yaratıcı değil, sanki 7-12 yaş gurubu çocuklara hitab edilmiş gibi (mümkündür)... Sanki "hadi bak diablo' nun da çizgi romanını çıkardık okumuş olmak için oku" havası var, üzerine hiç düşülmemiş kestirip atılmış resmen...

Artılar : Çizimler fena değil, oyundaki classları yansıtma açısından da fena sayılmaz( dnd bazında değerlendirmedim diabloda class lar biraz daha farklı) , mutlu son yok :) bu biraz beklenmedik yani normal alışılagelmiş kahramanlık hikayeleri ve batman, superman, spiderman gibi çizgi romanlardan farklı kılan can alıcı noktada bu sanırım...

Druid öldü, barbar hırsına yenildi ( bence öyle bir kadına boyun eydi :D ), Paladin masum bir çocuğu kendi elleri ile teslim etti ve çocuğu kurtaramadı... Bu yönü ile biraz Ravenloft vari olmuş sanki.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

bende sevmedim daha güzel birsey cikarabilirlerdi ortaya
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de İngilizce sanarak okumaya hazırlandım, Türkçe olduğunu görünce oldukça şaşırdım. :) (Gorath'ın mesajını tam okumamışım.) Benim yorumum da şöyle, birincisi hikayeler çok kısa. Neredeyse hepsi hiçbir şey belli olmadan bitiyor. Hikayelerde fazla bir konu da yok, sanki "Aklıma gelirse devamını da yazarım." der gibi. Ã?eviri iyi ama Türkçe karakterlerin olmaması ve imla hataları beni rahatsız etti. Bunun haricinde çizimleri beğendim. Naz'ın Eli ise en uzun hikayeydi sanırım, ama hiçbir şey anlamadım ondan. :D Anlayan biri anlatabilir mi acaba? :P

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Redsaxxon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Redsaxxon »

hemen paylaş patladı linki birileri tazeleyebilir mi?
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

arkdaslar benim kaldigim yurta rapidshare engelli oldugundan benim mailime bu çizgi romanı biriniz gonderebilirmisiniz? utlumurat@hotmail.com
I will show you the fear in a handful of dust
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Arkadasa e-mailine gönderilmistir. Baska isteyen varsa gönderebilirim.
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

cok tesekkur ederim demian mailini aldim.
I will show you the fear in a handful of dust
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Rica ederim.
Post Reply