Aslında eğer eskisini aratacak bir şey yapacaklarsa hiç yapmasınlar... Diablo efsane kalmalı...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Güzel yapabilirsen neden olmasın. ama blizzard ın bu huyunada çok gıcık oluyorum. Adamlar 5 senede bir oyun çıkarıyorlar. Tamam efsane oyunlar yapıyorlar da bu kadarda süründürülmez ki oyuncular.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ã?ylede. Paranın gözüne vurabilmek için kulaklarının rahmetle çınlamasına değer mi Aslında isteseler yarı sürede rahatlıkla bitirirler oyunu ama dediğin gibi pazarlamayı biliyor adamlar.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Arkadaslar bi de yapılacak oyun 3d olabilir.Keyfi kacar mı bilmem?Bide Diablo kadrosu degismis mi ne...Ben yapılcak oyunun wow gibi bir haritada olcagını ,yan, wow a benzeteceklerini duydum.Bilgisi olanlar yazsın lütfen
Valla bende zor diyom Diablo3 için yapılması eğer oda yapılacaksa en az 6-7 yıl diye tahmin ediyom.Zaten öyle olsun benimde okulu bırakmama gerek kalmaz.