Rearkarnasyona inanıyormusunuz?
Dünyada istediğimiz gibi yaşayabiliriz haklısınız.Ama ölünce ruhunuz geri gönderilmeden önce ona verilen cezalar veya ödüller farklı olacaktır.Belkide dediğiniz gibi şimdi oldugunuz kişliğin tam tersi idiniz.Yada kişiliğiniz gelişmesi için karşınıza farlı yolalr cıktı ve siz farklı kararlar verdiğiniz için çizdiginiz yönler değişti.
Çok çok detaylı düşününce sizde farkına varırsıız bence.Bir çok arkadaşımla konsutu mbu konuyu ve bir cogu bir sene iki sene yada herhangi birzaman zarfından sonra katıldılar bana:)
Çok çok detaylı düşününce sizde farkına varırsıız bence.Bir çok arkadaşımla konsutu mbu konuyu ve bir cogu bir sene iki sene yada herhangi birzaman zarfından sonra katıldılar bana:)
-
Mark
- Kullanıcı

İnanmaktan Ã?Teyim. Biliyorum. İnanıp, inanmamak, gerçeği etkilemez.
Gerçek ordadır. Sen sadece bir kez dünyaya gelen, ve sonra yok olan bir enerji değilsin! Sebep bu değil, Ses ve ışık, karanlık ve Madde, Sence Tesadüf diye birşey var mı? Sence sen BUnu okuyana diyorum cevap ver !
Sen rastgele oluşan birşey misin?
Gerçek ordadır. Sen sadece bir kez dünyaya gelen, ve sonra yok olan bir enerji değilsin! Sebep bu değil, Ses ve ışık, karanlık ve Madde, Sence Tesadüf diye birşey var mı? Sence sen BUnu okuyana diyorum cevap ver !
-
Drakhan
- Kullanıcı

Elbette -bence- evrende tesadüf olamaz.Ayrıca yok olduğuma da inanmıyorum.Yalnızca bilinen dünyada olmayacağım o kadar.Ruhum farklı halde dünyaya dönmeyecek.Saf haline dönecek...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Mark wrote:İnanmaktan Ã?Teyim. Biliyorum. İnanıp, inanmamak, gerçeği etkilemez.
Hayır ben milyonlarca sperm arasında en şanlısıydım bu şansı bir daha elde edebileceğimi zannetmiyoru yani reakarnasyona inanmıyorum.
Bence uydurmadan çok daha öte bu tip olaylar.Bazı insanlar gelecekte ne olacagını görebilir tahmin edebilir.şahsen ben bu tip şeyleri düşünürken senin tahmin ettiğin gibi bazı şeylere takılıp kalmış değilim.Bu tip şeylere tamamen inanan ve okuyup araştıran arkadaşlarda değildir.Geri kalanlar öyle olabilirDrakhan wrote:Kesinlikle inanmıyorum.Bana çok saçma geliyor.İnsanoğlu Ne olduğunu nereye gideceğini bile çözemedi işte böle şeyler uydurup onlara takılıyoruz.
"Evren'e bakın içinde neler var?
Cevap:Galaksiler
Galaksilere bakın içinde neler var?
Cevap:Gezegenler, astroidler vs vs vs
Gezegenlere bakın içinde neler var?
Cevap:Bir kısmında canlılar
Dünya'ya bakalım gezegen olarak içinde ne var?
Cevap:İnsanlar, hayvanlar, bitkiler, dağ, taş, ot, çöp vs vs vs
İnsanlara bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Organlar
Organlara bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Hücreler
Hücrelere bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Moleküller
Moleküllere bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Atomlar
Atomlara bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Sürekli titreşen enerjiler
Evrenin kaynağı nedir?
Bir fizikçiye göre enerji. Yok edilemez, yaratılamaz, değişik formlarda olabilir, hep vardı varolmayada devam edecek.
Bir din adamına göre evrenin kaynağı Tanrı'dır.Yok edilemez, yaratılamaz, herşeyden önce vardı ve varolmaya devam edecek, değişik formlarda olabilir(insan ruhu vs vs).Tanımlar aynı terimler farklıdır."(Sır=Secret filminden alıntıdır)
Madem enerji yok edilemez ve değişik formlarda da olabilir ruh da enerji olduğuna göre neden geri dönüşüm halinde olmasın???
Demokritos'un anlatmaya çalıştığıyda buydu.O dönemin insanlarına ruhun yok olmadığını ve geri dönüşümde olduğunu anlatmaya çalışmıştır. Polyteist bir dinin yoğun olarak yaşandığı dönemde böyle bir açıklamayı yapmak gerçekten yürek ister. Yani Demokritos reenkarnasyonu bu şekilde açıklamış(yani demokritos düşüncesini benimseyen arkadaşlar reenkarnasyona inanıyorlar diyebiliriz)
Ve tekrarlıyorum tüm bu başlıkları içinde toplayacak olan başlığı açıyorum.Başlığın adı Metafiziksel Olgular olacak... Hemen açıyorum ve böyle ayrı ayrı başlıklarda tartışmaya son veriyorum.
Cevap:Galaksiler
Galaksilere bakın içinde neler var?
Cevap:Gezegenler, astroidler vs vs vs
Gezegenlere bakın içinde neler var?
Cevap:Bir kısmında canlılar
Dünya'ya bakalım gezegen olarak içinde ne var?
Cevap:İnsanlar, hayvanlar, bitkiler, dağ, taş, ot, çöp vs vs vs
İnsanlara bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Organlar
Organlara bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Hücreler
Hücrelere bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Moleküller
Moleküllere bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Atomlar
Atomlara bakalım içlerinde ne var?
Cevap:Sürekli titreşen enerjiler
Evrenin kaynağı nedir?
Bir fizikçiye göre enerji. Yok edilemez, yaratılamaz, değişik formlarda olabilir, hep vardı varolmayada devam edecek.
Bir din adamına göre evrenin kaynağı Tanrı'dır.Yok edilemez, yaratılamaz, herşeyden önce vardı ve varolmaya devam edecek, değişik formlarda olabilir(insan ruhu vs vs).Tanımlar aynı terimler farklıdır."(Sır=Secret filminden alıntıdır)
Madem enerji yok edilemez ve değişik formlarda da olabilir ruh da enerji olduğuna göre neden geri dönüşüm halinde olmasın???
Demokritos'un anlatmaya çalıştığıyda buydu.O dönemin insanlarına ruhun yok olmadığını ve geri dönüşümde olduğunu anlatmaya çalışmıştır. Polyteist bir dinin yoğun olarak yaşandığı dönemde böyle bir açıklamayı yapmak gerçekten yürek ister. Yani Demokritos reenkarnasyonu bu şekilde açıklamış(yani demokritos düşüncesini benimseyen arkadaşlar reenkarnasyona inanıyorlar diyebiliriz)
Ve tekrarlıyorum tüm bu başlıkları içinde toplayacak olan başlığı açıyorum.Başlığın adı Metafiziksel Olgular olacak... Hemen açıyorum ve böyle ayrı ayrı başlıklarda tartışmaya son veriyorum.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Bu durumda bende inanıyorum reenkarnasyona...Demokritos'un anlatmaya çalıştığıyda buydu.O dönemin insanlarına ruhun yok olmadığını ve geri dönüşümde olduğunu anlatmaya çalışmıştır. Polyteist bir dinin yoğun olarak yaşandığı dönemde böyle bir açıklamayı yapmak gerçekten yürek ister. Yani Demokritos reenkarnasyonu bu şekilde açıklamış(yani demokritos düşüncesini benimseyen arkadaşlar reenkarnasyona inanıyorlar diyebiliriz)
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Ancak evet atom yok edilemez eninde sonunda gene sonuçlancaktır ama bir şey unutuyorsunuz.Ruh o atomlarda değildir.Atomlar belki de hayvan olarak birleşcekler sonuçta insan olarak birleşcekler diye bir şey yok!Hem insan olarak birleşseler bile içindeki ruh senin ki değil dünyayahiç elmemiş birinin ki olacak
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
- darkflarer
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 308#138308
Tartışmaya bu başlıkta devam edelim bence bizde insanız 8 yere aynı anda yetişemiyoruz.
Sümüklü mendil muhabbeti iyiymiş be abi
Tartışmaya bu başlıkta devam edelim bence bizde insanız 8 yere aynı anda yetişemiyoruz.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Murdoc, reenkarnasyon konu olarak Metafiziksel Olgulara giriyor olabilir. Fakat iki konuyu aynı başlıkta tartışmak bir zor olur kanımca. Bırak insanlar istediği yerde tartışsın...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
- darkflarer
- Kullanıcı

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 308#138308
İnsan değilim ben altın elfim boru değil lan altın elfi
8 yere değil 128 yere birden yetişirim (daha fazlasını bilgisayarın ram destekliyoda benim ram desteklemez heralde)
<div>artık lightflarer'ım</div><br>