en iyi savaş nağrası
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

Raistlin wrote:13. savaşçıdaki sarışın liderleri cidden müthişti. Tam kafamda canlandırdığım savaşçı komutan ya da Paladin'i andırıyor...[/quote
kesinlikle.tam kafamdaki kuzeyli lider tipi.bu kadar olur diyo insan, şu sesleri çizme olayı da süperdi hani eheh.
ben de 13 yaşımda bu filmi izledikten sonra,allaalla niye etkilendim bu kadar acaba demiştim, meğer büyüyünce frp nin azgın sularına atıcakmışım kendimi.ne biliim.
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
zaten 13.savaşcıya antonio banderas için gitmiştim ama filmi izledikten sonra sarışın komutan ve onun savşçılarına hasta olmuştum,özellikle o kralın ölüdüğü sahne çok güzeldi ve etkileyiciydi,filmde banderas boşuna oynamış dedik
birde kralın yanında olan savaşçılardan kısa boylu biri vardı,onuda çok beğenmiştim.kralın sadık yardımcısı ve arkadaşı olan kişi....bir sahnede kendinde çok daha iri biriyle savaşıp onu öldürüyordu ya...
!!!
ahh ahh o kral zehirlenmiş halde ölmek üzereyken kılıcını yere sürterek gelirken bütün şimdiye kadar hissetmedigim duyguları hissetmiştim o neydi yaaa işte ölüm böyle gelmeli...
mountains of might
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Aurë entuluva!
Day shall come again! - Gün geri gelecek!(Hurin'in Gothmog'un Troll muhafızlarıyla savaşırken attığı savaş çığlıkları ki 70 kere [baltasıyla biçtiği her muhafız için bir çığlık] bağırdığığ rivayet edilir)
Utúlie'n aurë! Aiya Eldalie ar Atanatári, Utúlie'n auré!
The day has come! Behold, people of the Eldar and fathers of Men, the day has come! - Gün geldi! Hazırlanın, Eldar Halkı ve İnsanların Babaları, gün geldi! (5. Savaşta Fingon'un savaş çağrısı)
Auta i lomé!
The night is passing- Gece (karanlık) sona eriyor!(Fingon'u7n güçlü çağrısını duyan insan ve elflerin cevabı)[/u]
Day shall come again! - Gün geri gelecek!(Hurin'in Gothmog'un Troll muhafızlarıyla savaşırken attığı savaş çığlıkları ki 70 kere [baltasıyla biçtiği her muhafız için bir çığlık] bağırdığığ rivayet edilir)
Utúlie'n aurë! Aiya Eldalie ar Atanatári, Utúlie'n auré!
The day has come! Behold, people of the Eldar and fathers of Men, the day has come! - Gün geldi! Hazırlanın, Eldar Halkı ve İnsanların Babaları, gün geldi! (5. Savaşta Fingon'un savaş çağrısı)
Auta i lomé!
The night is passing- Gece (karanlık) sona eriyor!(Fingon'u7n güçlü çağrısını duyan insan ve elflerin cevabı)[/u]
Silmarillion işte bu yüzden bir şaheser!
Her ne kadar dalga geçilsede bence sevgilinin adını söyleyerek savaşa girmek en güzeli ve tabii ki tanrının. onlara karşı duyuduğunuz sevgi ve yavukluyu yeniden görme isteği içinizi kavurdukça duşmana o alev ile vurur olursunuz. İçinizdeki sevgi kadar düşmanınıza zarar verirsiniz. Onları koruma isteği. her seferinde adını söylediğinizde güç katar.
Her ne kadar dalga geçilsede bence sevgilinin adını söyleyerek savaşa girmek en güzeli ve tabii ki tanrının. onlara karşı duyuduğunuz sevgi ve yavukluyu yeniden görme isteği içinizi kavurdukça duşmana o alev ile vurur olursunuz. İçinizdeki sevgi kadar düşmanınıza zarar verirsiniz. Onları koruma isteği. her seferinde adını söylediğinizde güç katar.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...