darth vader'ı çok severim ben gariban haşat oldu gerçi jedi'ydi sith'di derken ama sithlere sempati kazanmamı sağlayan en önemli etkendir. Jedi'arında gücün koruyucusu olmadığını belli eden bir hayatı var bakın yardıma ihtiyacı olduğunda herkes sırt çevirdi, tek başına kaldı gariban ne yapsın dellenir tabii.
Vay be, iyiydi hakkaten. En sonda oğlu çarpılırken anlamlı bazı sahnelerden kesitler göstermesi çok iyi olmuş özellikle. Begendim Ozellikle tüm filmler hikayeler içinde en sevdiğim karakterdir Lord Vader, ayrı bir onemi var bende
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
bence ADam izleteceksiniz derken 726572 defa izlmiş 726573 cüyü izliyecek:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Güzel vidiyo... VE direk adamlar tüm seriyi özetlemişler..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Edmond wrote:Yaa illa bana izletceksiniz Star Wars'ı
valla 6 sınıda izle
ben babam sayesinde izlemiştim 1.film gelince ablamla beni kaptı gittik izledik ogün bugündür böyleyim sonra 4,5,6 alıp getirdi babam diğer filmleride gösterime girdikçe izledik.ama annem hiç sevmez o ayrı