OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
evet arkdaslar buyuk bir ihtimal bende oyuna katiliyorum frp hic oynamasamda pazar gunu cok hizli ilerliyecegimi dusunuyorum. bu kadar ustanin arasinda bir seyler kapmamak olmaz yani
pazar gunu gorusmek dilegiyle mumukun olursa bende buyucu olmak istiyorum bir dark elf:)
I will show you the fear in a handful of dust
Hangi telefonunu aradın yener in iki telefon var arkadaşın biri kapalı şu sıralar onu verdi galiba msn vereyim ben sürekli online ım dfunknown@hotmail.com buradan ulaş bana
Oyuncular:Adem ne yapıyorsun orda öyle ya?Baksana Atakan 29 kere zar attı,28 ölü var...hayır oynamıycaksan söle de bilelim
Adem:DEATH TO ALL DMs WHO İGNORE CLERİCS...DEATTHHHH DEEAATTTTT DAEEETTHHSS DİEEEEE YENER DİEEEEEEEEEEE
Adem:DEATH TO ALL DMs WHO İGNORE CLERİCS...DEATTHHHH DEEAATTTTT DAEEETTHHSS DİEEEEE YENER DİEEEEEEEEEEE
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Haahahah
Tamam peki madem ilk kan döküldü...
Oyunculardan bazıları bir madenin içindeki bir odanın kapısına barikat kurmuş madencilerin yanında konuşmaktadırlar.. Madenciler barikatın bir kısmını kaldırarak oyunculardan bazılarını içeriye çekmiştir. Grubun Scout'u Can ise geride kalıp gruba zaman kazandırmak için giriş yolunu gözetlemektedir... Ya da Can öyle yaptığını düşünmektedir...
Can: DM! Ben koridorun başında yol ayrımını gözetliyorum gelen birisi var mı?
DM: ...
(Diğer oyuncular ile ilgilenir...)
Can: DM! Gelen giden var mı?
DM: ... (Cevap yok... Duymaz bile...)
Can: (El sallayarak, bir yandan Fatih'e ve Adem'e kaş göz yaparakl DM'in dikkatini çekmeye çalışır... Bir ara sanki DM ona kafa sallıyor gibi gelir...Duydu herhalde diye düşünerek beklemeye başlar...)
Bir süre sonra...
DM: Garip kendi dillerinde şarkılar söyleyen bir kalabalığın sesini duyorsunuz...
Can: ! Geçide bakıyorum bir şey görebiliyor muyum?
Can: DM!! Ne görüyorum abi?
DM: Bir anda kalabalık barikatların üzerine çullanıyor!
Can:?!!? Olum ben barikatların dışarısındayım bu herifler üzerimden geçti de ben mi görmedim?
DM: Sen içerdesin abi seni içeri çektiler...
Can: Neeeeee?? Allah belamı versin yemin ederim dışarıdayım ya bak Adem şahidim, Fatih şahidim dışarıdayım abi ben izin vermedim beni içeri çekmelerine yarım saattir yol ayrımına bakıyorum diyorum vıdı vıdı vıdı...
DM: İyi peki peki tamam dışarıdasın kalabalık üzerine doğru geliyor...
Can: Ok atıyorum... (Elinde zar bekler...)
DM: Attın. Tamam Vııjt diye gitti ok.
Can: Nereye gitti? Zar atmiyim mi?
DM: Kalabalığa gitti elbet birine gelmiştir... Çok kalabalıklar sayamıyorsun.
Can: Hmm (Teslim olur...) İyi peki ben de barikatın içine giriyorum.
DM: (Ha şöyle adam ol...)
Bir kaç saniye sonra barikat iner... Düşmanlar odaya doluşur ve savaş başlar. Bu sırada Can, Adem ve Fatih ellerinde 20'lik Initiative için beklerlerken Serbülent'in Ninja'sı çoktan yere inmiştir bile...
Serbülent:
Can:
Adem:
Fatih:
Atakan:
Derken bir anda DM'in kafa Atakan'a döner ve Atakan unutulmaz savaşına başlar... Aradan üç round geçmiştir, oyuncuların elinde ne odanın çizimi, ne kimin nerede durduğu, ne içeri giren adamların sayısı ne de roundun hangi sıra ile yürüdüğü hakkında bir fikir vardır. Hatta bir ara Fatih güzel bir zar atarak saklandığını sanırken aslında DM onu dinlemediği için güzel zarını heba eder ve Initiative için bir güzel zar daha atar. DM de yaratığın Initiative zarını atar ve yaratık Initiative'i kaybeder. Yaratık önce saldırır...
Can:
Adem:
Fatih:
Atakan:
...
Can: DM! Olum Fatih kazandı Inititative'i niye saldırıyorsun daha hala?
DM: Haa doru..
Fatih saldırır, Scout bir iki ok daha atar bu sırada... Cleriğimiz sonunda isyan eder.
Adem:
:evillaugh: Abi peki bu arada benim Cleric'im ne yapıtor allah aşkına bunu mu yapıyor?
Adem ayağa kalkar, götünü dışarıya doğru büker, kollarını dirsekten kırıp tavuk kanadı gibi birleştirir ve...yerinde yürümeye başlar bu arada ağzını şapırdatmaktadır...
DM: Tamam abi sıra sende...
Adem:
Can:
Fatih:
Atakan:
:ayyyy!: Ben rage'e giriyorum!!
Adem:
Can:
Fatih:
Serbülent:
:w00t: (Cleric bir türlü roundunu yapamadığından yerde -4 e inmiştir...)
Adem: Peki kim nerede şimdi?
Can: Abi benim şu anda zaman - mekan kavramım sıfır... şunu bir çizsene...
DM odayı ve durduğumuz yerleri çizer...
Can: Haaaaa
Adem: Haaaa
Fatih: Haaaa
Serbülent: .....
Atakan: Vuauauauaaa Rage'e girdim ben abi...
Oyun bitip dışarı çıktığımızda DM'i şöyle bir yoklarız... En sonunda Adem'e bomba cevabı verir...
"Ne var abi oynatmadım mı 3 roundunu?"
Adem:
Can:
Fatih:
Serbülent:
Atakan:
:ayyyy!:
Oyunculardan bazıları bir madenin içindeki bir odanın kapısına barikat kurmuş madencilerin yanında konuşmaktadırlar.. Madenciler barikatın bir kısmını kaldırarak oyunculardan bazılarını içeriye çekmiştir. Grubun Scout'u Can ise geride kalıp gruba zaman kazandırmak için giriş yolunu gözetlemektedir... Ya da Can öyle yaptığını düşünmektedir...
Can: DM! Ben koridorun başında yol ayrımını gözetliyorum gelen birisi var mı?
(Diğer oyuncular ile ilgilenir...)
Can: DM! Gelen giden var mı?
DM: ... (Cevap yok... Duymaz bile...)
Can: (El sallayarak, bir yandan Fatih'e ve Adem'e kaş göz yaparakl DM'in dikkatini çekmeye çalışır... Bir ara sanki DM ona kafa sallıyor gibi gelir...Duydu herhalde diye düşünerek beklemeye başlar...)
Bir süre sonra...
DM: Garip kendi dillerinde şarkılar söyleyen bir kalabalığın sesini duyorsunuz...
Can: ! Geçide bakıyorum bir şey görebiliyor muyum?
Can: DM!! Ne görüyorum abi?
DM: Bir anda kalabalık barikatların üzerine çullanıyor!
Can:?!!? Olum ben barikatların dışarısındayım bu herifler üzerimden geçti de ben mi görmedim?
DM: Sen içerdesin abi seni içeri çektiler...
Can: Neeeeee?? Allah belamı versin yemin ederim dışarıdayım ya bak Adem şahidim, Fatih şahidim dışarıdayım abi ben izin vermedim beni içeri çekmelerine yarım saattir yol ayrımına bakıyorum diyorum vıdı vıdı vıdı...
DM: İyi peki peki tamam dışarıdasın kalabalık üzerine doğru geliyor...
Can: Ok atıyorum... (Elinde zar bekler...)
DM: Attın. Tamam Vııjt diye gitti ok.
Can: Nereye gitti? Zar atmiyim mi?
DM: Kalabalığa gitti elbet birine gelmiştir... Çok kalabalıklar sayamıyorsun.
Can: Hmm (Teslim olur...) İyi peki ben de barikatın içine giriyorum.
DM: (Ha şöyle adam ol...)
Bir kaç saniye sonra barikat iner... Düşmanlar odaya doluşur ve savaş başlar. Bu sırada Can, Adem ve Fatih ellerinde 20'lik Initiative için beklerlerken Serbülent'in Ninja'sı çoktan yere inmiştir bile...
Serbülent:
Can:
Adem:
Fatih:
Atakan:
Derken bir anda DM'in kafa Atakan'a döner ve Atakan unutulmaz savaşına başlar... Aradan üç round geçmiştir, oyuncuların elinde ne odanın çizimi, ne kimin nerede durduğu, ne içeri giren adamların sayısı ne de roundun hangi sıra ile yürüdüğü hakkında bir fikir vardır. Hatta bir ara Fatih güzel bir zar atarak saklandığını sanırken aslında DM onu dinlemediği için güzel zarını heba eder ve Initiative için bir güzel zar daha atar. DM de yaratığın Initiative zarını atar ve yaratık Initiative'i kaybeder. Yaratık önce saldırır...
Can:
Adem:
Fatih:
Atakan:
...
Can: DM! Olum Fatih kazandı Inititative'i niye saldırıyorsun daha hala?
DM: Haa doru..
Fatih saldırır, Scout bir iki ok daha atar bu sırada... Cleriğimiz sonunda isyan eder.
Adem:
Adem ayağa kalkar, götünü dışarıya doğru büker, kollarını dirsekten kırıp tavuk kanadı gibi birleştirir ve...yerinde yürümeye başlar bu arada ağzını şapırdatmaktadır...
DM: Tamam abi sıra sende...
Adem:
Can:
Fatih:
Atakan:
Adem:
Can:
Fatih:
Serbülent:
Adem: Peki kim nerede şimdi?
Can: Abi benim şu anda zaman - mekan kavramım sıfır... şunu bir çizsene...
DM odayı ve durduğumuz yerleri çizer...
Can: Haaaaa
Adem: Haaaa
Fatih: Haaaa
Serbülent: .....
Atakan: Vuauauauaaa Rage'e girdim ben abi...
Oyun bitip dışarı çıktığımızda DM'i şöyle bir yoklarız... En sonunda Adem'e bomba cevabı verir...
"Ne var abi oynatmadım mı 3 roundunu?"
Adem:
Can:
Fatih:
Serbülent:
Atakan:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bence Yener geçen akşamdan aldığımız alkolün etkisinden pek bi çıkamamıştı.....ama toplamda 28 ile yaptığım saklanma denemesini saymamakla beni çok kırdı.
göz yaşlarımı içim akıttım
Can bu arada smileyler çok güzel oturmuş
Can bu arada smileyler çok güzel oturmuş
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Evet kesinlikle alkolün ve bir gün önceki uykusuzluğun etkisi vardı yaptığım bir takım hatalarda ama Can' ın yazdığı yazıdan anladım ki oda iyi takip edememiş oyunu
. Bir dafa kameraya falan çekelim oyunu tekrar tekrar izleri icab ederse
. Birde oyun süre olarak gereğinden fazla uzun çokta kısa bir mola verdik o kadar oyuncu var orada doğal olarak kafam allak bullak oldu.
Neyse bir dahaki oyunda vaktimde olacağından bir gün önceden falan savaş alanınıda çizerim.
Neyse bir dahaki oyunda vaktimde olacağından bir gün önceden falan savaş alanınıda çizerim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]