---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
saol lostbutterfly gözümüz gönlümüz açıldı
Çok fantastik, çok sanatsal, çok uyumlu, çok genç ve güzel
Ã?yke Blair cadısına benzemiyor. (Anladınız siz anladınız!)
Çok fantastik, çok sanatsal, çok uyumlu, çok genç ve güzel
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Sana da teşekkür ederim.Galathiniol wrote:ben beğendim
Kalacak zaten her ne kadar Blair cadısına benzetilse de.celeraen wrote:eeee artık kalsın o avatar bence beğenenler atağa geçti
Bu arada Darkgnome sor bakalım LostButterfly'a avatarını seçerken kimden yardım aldı diye.
Arres bence melek resmi daha güzeldi.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Yok, önceden o melekli avatarla giren birine ben çok güzel yorumlar yapmıştım. İyi oldu böyle değiştiripte gelmesi. Hissetimi ne
Çok şirin, çok güzel, çok bön bir avatar. Bebeklere olan tutukun ön plana çıkmış sanırım. Fantastik, şirin ve korkunç olma özelliğini aynı anda içinde barındırıyor. Birde bakışlar sanki bütün gece uyumamışta bilgisyarda birşeyler yapmış gibi. Yok ben iyiyim, uykusuz felan değilim diyor adeta. Güzel ama bakalım konuşmalarına ne kadar hava katacak.
Çok şirin, çok güzel, çok bön bir avatar. Bebeklere olan tutukun ön plana çıkmış sanırım. Fantastik, şirin ve korkunç olma özelliğini aynı anda içinde barındırıyor. Birde bakışlar sanki bütün gece uyumamışta bilgisyarda birşeyler yapmış gibi. Yok ben iyiyim, uykusuz felan değilim diyor adeta. Güzel ama bakalım konuşmalarına ne kadar hava katacak.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Saol yorumun için darkgnome
aslında daha ayrıntılı kullanırdım ama olaya vurgu yapmanın daha iyi olacağını düşündüm. Kedi olayı avatarın yüzünün korkunçluğu yanında sönük kalmasın diye, tabi bide çirkinliğini gizlemek için
WizardofQuarks'ın avatarı pek çirkin bulmadım açıkçası, ama herkes çirkin demiş ? Hımm... sanırım bende bi sorun var, ama ben baya şirin bulmuştum
Celereanın avatarı anlamlı ama biraz karanlık gibi, ama hoş birşeye benziyo.
Asıl kırmızı avatarımı seviyodum, yanan bir ölü vardı resimde ama küçültünce anlaşılabilirliği çok düşüyo, o yüzden pek yorumlanamıyodu.
Arres'in avatarı ben de şirin buldum
Hoş olmuş.
WizardofQuarks'ın avatarı pek çirkin bulmadım açıkçası, ama herkes çirkin demiş ? Hımm... sanırım bende bi sorun var, ama ben baya şirin bulmuştum
Celereanın avatarı anlamlı ama biraz karanlık gibi, ama hoş birşeye benziyo.
Asıl kırmızı avatarımı seviyodum, yanan bir ölü vardı resimde ama küçültünce anlaşılabilirliği çok düşüyo, o yüzden pek yorumlanamıyodu.
Arres'in avatarı ben de şirin buldum
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
ben beğeniyordum o avatarını gayet hoştu ama bu da güzel bence atraf karanlık büyünün ışığıyla aydınlanmış falan...hoş baya güle güle kullanAsıl kırmızı avatarımı seviyodum, yanan bir ölü vardı resimde ama küçültünce anlaşılabilirliği çok düşüyo, o yüzden pek yorumlanamıyodu.
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Sende bir sorun yok bence; çünkü başkaları da beğenmiş avatarımı. Yukarıda yazılanları okuyunca kimde sorun olduğu anlaşılıyor zaten. :schemes:yeminer wrote:WizardofQuarks'ın avatarı pek çirkin bulmadım açıkçası, ama herkes çirkin demiş ? Hımm... sanırım bende bi sorun var, ama ben baya şirin bulmuştum![]()
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Yeminer in Avatarı güzel. Baktığımda dinamik bir yapısı olduğu hissine kapılıyorum. büyü savuran bir lich. Artık büyü kime veya neye gidiyor bilmem ama yapmış bir kere. 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...