ARAYIş (HAKKINDA)
Arkadaşlar öncelikle istekli olmanız lazım oyunu oynamak için.
Oyunun kıyametle pek alakası yok aslında zaman olayı da tamamen bağımsız. Yani diyardaki zaman pek bağlamıyor.
Düzlemlerle ilgili rpler ortam farklılığı yüzünden eğlenceli olabiliyor.
Önemli olan eğlenmek. Eğer oynamak istiyorsanız toparlayacağım ama kimse için zorunluluk olmasını istemem. Ã?oğunluk oynamamak isterse senaryoyu da bi şekilde bağlarım.
Geri bildirimlerinizi bekliyorum...
Oyunun kıyametle pek alakası yok aslında zaman olayı da tamamen bağımsız. Yani diyardaki zaman pek bağlamıyor.
Düzlemlerle ilgili rpler ortam farklılığı yüzünden eğlenceli olabiliyor.
Önemli olan eğlenmek. Eğer oynamak istiyorsanız toparlayacağım ama kimse için zorunluluk olmasını istemem. Ã?oğunluk oynamamak isterse senaryoyu da bi şekilde bağlarım.
Geri bildirimlerinizi bekliyorum...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Sanırım Efla, Arayış rpsinde bi oyuncu olduğundan, geç geçen turların oyuncuları nekdr çok sıktığının ve oyundan soğuttuğunun daha iyi farkındadır ve bu konuda daha duyarlı davranacaktır.Kimseninde karakterinin sırf az oyuncu olmasından dolayı güme gitmesini istemiyorum açıkcası ve ne diyim karakterimi de seviorum onun için devam edicem bende.
(Bu arada biraz fazla mı dramatik oldu yaw) :plotting:
(Bu arada biraz fazla mı dramatik oldu yaw) :plotting:
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Oynat oyunu da Efla bence Efla orada kalsın. : ) ) ) ) ) Ne bileyim. Bence zaten Apocalipse yani ona katıldığından beri pek mutsuz bence daha fazla çile çekmesin. Bilirsin severim sonuçta Efla yı. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oyunda Eflayı oyuncu olarak barındırmıycam. Neticede grupta dmnin kendi karakteriin olması biraz haksızlık olabilir 
Ama yardımcı öğe olarak kullanabilirim sanırım. Artık Efla da kendi yolunu çizecek Firble hatta mümkün olursa yeni diyara geçirmeyi düşünüyorum bakarsın emekliye ayrılır bilemiyorum
Ama yardımcı öğe olarak kullanabilirim sanırım. Artık Efla da kendi yolunu çizecek Firble hatta mümkün olursa yeni diyara geçirmeyi düşünüyorum bakarsın emekliye ayrılır bilemiyorum
Chaos is the law of nature,