Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
4 element üzerine ki yada chi yada herneyse güçlerini geliştirien ve naruto misali onlarla özdeşleşmiş ülkelerin içinde circle olarak her avatar ölümünden sonra sıradaki element ülkesinden çıkacak olan kişidir. Avatarlar 4 element üzerinede ustalaşmışlardır ve neredeyse yenilemezdirler. Ancak biizm avatar 10'lu yaşlarında bir velettir ve bir buz kütlesinde 100 yıl kadar donmuştur. Zaten gerisini tahmin edersiniz
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
bu diziyi merak ettim ya...naruto deyince daha çok ilgimi çekti...:)ama çok olmuş başlıyalı... konusu güzelmiş ama... biraz daha açrmısınız konuyu? :plotting:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Hayvan daha ne kadar karizmatik olacak ki; uçan 6 ayaklı geniş kuyruklu bir yak!!! Ben de izliyorum ama yeni başladım izlemeye 2-3 bölüm izledim.
Avatar'ı kısaca özetlemek gerekirse bilmeyen arkadaşlar için; Songoku'yu alın elementlere hükmettirin, Kinton Bulutu yerine de az önce bahsettiğim hayvanı koyun ahanda size Avatar!!!
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!