Bu nasıl bir mantıktır sana neremizle gülmemizi istersin söylede ayıp olmasın sonra arkadaşım... Gerisi boş konuşmadan ibaretti zaten hiç yorum bile yapamıyorum gerçektende, tamamen bu ilk cümlende ki saçmalık üzerine kurulmuş bir yazı olmuş başarılarının devamını diliyorum güzelim, sende mutlu kal beni güldürdün allahda seni güldürsün...Bunises wrote:Bu kadar boşsam bu senin, ne kadar dolu olduğunu gösterir.
Raistlinin bukadar başarılı olmasını neye baÄ
-
DeMRaN
- Kullanıcı

<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Bence kendisinin de yeğeni palin`e açıklamış olduğu gibi:
''Ben büyü için hayatımı herşeyimi,aile kurmayı,aşkı,yeni bir günün yaşama zevkini,sağlığımı ve neredeyse ama neyse ki olmadı aklımı feda ettim yeğenim,sen neyini feda edeceksin?''
İşte bunlar raistlin`i genç yaşında büyük güce kavuşturmuştur tabii biraz da tanrıların lütfu ve fistandantilus`un ilmi etki etmiştir.
''Ben büyü için hayatımı herşeyimi,aile kurmayı,aşkı,yeni bir günün yaşama zevkini,sağlığımı ve neredeyse ama neyse ki olmadı aklımı feda ettim yeğenim,sen neyini feda edeceksin?''
İşte bunlar raistlin`i genç yaşında büyük güce kavuşturmuştur tabii biraz da tanrıların lütfu ve fistandantilus`un ilmi etki etmiştir.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-> DM kıyak geçiyor... Heh..
yada
Dragonlance yapı itibarı ile iyi ve kötünün masalsı bir şekilde, keskin bir biçimde ayrıldığı bir dünya. Krynn'nin nüfusu ve büyüklüğü, ulaştığı aydınlanma seviyesiyle ölçülemeyecek kadar küçük. Bu nedenle, iyi ve kötü gibi ayrılabilen bilgi bir yerlerde dururken ona ulaşmaya çalışacak kişilerde az sayıda oluyor. Raistlin'in büyüye çok yetenekli olduğu kitaplar boyunca tekrarlanan bir gerçek. Birde nüfusun azlığı ve iyi-kötü gibi bölünmüş olması, bunun akabinde eldeki bilgileri iyi yorumlayabilecek beceride büyücünün az olması Raistlin'in başarısının ana temellerinden olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca Raistlin, hayatının büyük bir kısmında önemli psikolojik bozukluklarla geçiriyor. Hani kitaplar, hastalık şeklinde nitelendirmesede, Raistlin karakterinin hırsları, ben merkezciliği, tanrılardan bile kendisini büyük gören müthiş egosu bir de dehayla birleşince Küçük Dünya Krynn'i etkilecek büyük (iyi veya kötü) bir olayın parçası olması sadece biraz şansa kalıyor.
Sürekli risk alıp, buna rağmen yaşaması, ayrıca onu koruyacak çok yetenekli bir grupla çevrilmesi de kaderin ona iyi davranması denilebilir. Bu da hiç şüphesiz Raistlin'e isteklerinde büyük yardım ediyor.
yada
Dragonlance yapı itibarı ile iyi ve kötünün masalsı bir şekilde, keskin bir biçimde ayrıldığı bir dünya. Krynn'nin nüfusu ve büyüklüğü, ulaştığı aydınlanma seviyesiyle ölçülemeyecek kadar küçük. Bu nedenle, iyi ve kötü gibi ayrılabilen bilgi bir yerlerde dururken ona ulaşmaya çalışacak kişilerde az sayıda oluyor. Raistlin'in büyüye çok yetenekli olduğu kitaplar boyunca tekrarlanan bir gerçek. Birde nüfusun azlığı ve iyi-kötü gibi bölünmüş olması, bunun akabinde eldeki bilgileri iyi yorumlayabilecek beceride büyücünün az olması Raistlin'in başarısının ana temellerinden olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca Raistlin, hayatının büyük bir kısmında önemli psikolojik bozukluklarla geçiriyor. Hani kitaplar, hastalık şeklinde nitelendirmesede, Raistlin karakterinin hırsları, ben merkezciliği, tanrılardan bile kendisini büyük gören müthiş egosu bir de dehayla birleşince Küçük Dünya Krynn'i etkilecek büyük (iyi veya kötü) bir olayın parçası olması sadece biraz şansa kalıyor.
Sürekli risk alıp, buna rağmen yaşaması, ayrıca onu koruyacak çok yetenekli bir grupla çevrilmesi de kaderin ona iyi davranması denilebilir. Bu da hiç şüphesiz Raistlin'e isteklerinde büyük yardım ediyor.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
- darkflarer
- Kullanıcı

O kadar çalışmasa şans ne işe yarar. seride o kadar ayrıntılı bahsetmiyor ne kadar yoğun büyü çalıştığı ama sadece biraz şans var. fazla değil.
yaaa bırak ya yaa git argadaşım yuh öh (öhüm öhüm neyse) Raistlin Drizzt'in bile olamadığı kadar ballıdır, yani bu arı kovanından çıkmış anlamına geliyor, hırs mırs boş işler onlar Raistlin ballı hakkıyla kazanmadı gücünü euhe
<div>artık lightflarer'ım</div><br>