Takip ettiğiniz diziler
yahu bu kadar çok diziyi nasıl takip edebiliyosunuz?ben de izlerim onlardan bazılarını ama denk gelirse işte.yoksa hiçbirinin ne saatini ne de gününü aklımda tutabilirim...birini zor seyrediyorum valla....bravo size. 
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
olmaz...şaşmam ben filmlerden...ama "bizim evin hallari"ni tavsiye ederim herkese...kaç sene oldu hala izliyorum...hatta izliyoruz ailecek...az film izle
bizim evin halleri:ailenizin dizisi...(reklam yapayım biraz) :evillaugh:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
bak türk filmi izlemiyorum ama bu türk dizisinden de vazgeçmem..başka diziler izlesemde biliyorumki onları takip edemiycem..(benden bu kadar):)Daha güzel diziler var. Yabancılar bu işi biliyor. şimdinin favoriside Lost. İzle bi bence
İnternette 6-4 çıktı Scrubs'ın. CNBCE biraz geriden takip ediyordu hatırladığım. Dün akşam dayanamadım 7 bölüm izledim ard arda. Hep böyle oluyor sonra dizisiz kalıyorum. Ama pişman değilim!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
evet banada öyle oluyor. 1 gecede 1 sezon prison izleyen adamdan ne beklenir ki başka :
birde dizileri takip etmesi zor olmuyor. OKuldayken falan download a bırakıyorum dizileri. Gelince izliyorum 1 saat falan sürüyor zaten 1 dizi ortalama. 10 dizi izlesem hafata 10 saat yapar ki bu süre yeterde artar bile izlemöek için.
birde dizileri takip etmesi zor olmuyor. OKuldayken falan download a bırakıyorum dizileri. Gelince izliyorum 1 saat falan sürüyor zaten 1 dizi ortalama. 10 dizi izlesem hafata 10 saat yapar ki bu süre yeterde artar bile izlemöek için.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Darkgnome demiş ki:
aransayes demiş ki:
Darkgnome demiş ki:
Scrubs: CNBCE degösteriliyordu sanırım. şu anda gösteriliyormu bilmiyorum indirip izliyorum.
Başka, gördüğüm zamanlarda Avrupa yakasını izlerim.
Scrubs hala gösteriliyor. Kaçırmıyorum onu da
Hangi saatlerde yayınlanıyor ve kaçıncı bölümüne kadar ilerledi? Çok severim o diziyi tam kafa boşaltmalık.
Ben cumartesileri gece 12 de izliyorum
Perşembe günleri önce Simpsons(20:00) arkasından Scrubs(20:30)...
CNBC-E Prison Brwak'i ne zaman verir sizce???
Not:Simpsons'ın animasyon filmi bu sene çıkacak bilgilerinize...
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Salı günleri Malcolm in the Middle sonrasında Family Guy
Ã?arşamba günleri Avrupa Yakası
Perşembe günleri Simpsons sonrasında Scrubs
Cuma günleri Two and a Half Man ve Las Vegas
Pazar geceleri ise Nip/Tuck sonrasında South Park
Prison Break ve My name is Earl 'ü beklemekteyim..
Vay be ben baya bağlanmışım Cnbc-e'ye. şimdi farkettim
Simpson'ların sineması Temmuz'da bizlerle...
Ã?arşamba günleri Avrupa Yakası
Perşembe günleri Simpsons sonrasında Scrubs
Cuma günleri Two and a Half Man ve Las Vegas
Pazar geceleri ise Nip/Tuck sonrasında South Park
Prison Break ve My name is Earl 'ü beklemekteyim..
Vay be ben baya bağlanmışım Cnbc-e'ye. şimdi farkettim
Simpson'ların sineması Temmuz'da bizlerle...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio