Hikaye Yarışması ( başvurular )

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
onyxiajr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by onyxiajr »

Yarışmaya bende katılmak istiyorum.Sayfa uzunluğu ne kadar olacak?
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Üst limit 1500 kelime olarak ayarlandı.
Hoşgeldin kardeş.

Arkadaşlar ilk sayfadaki ilk mesajı editliyoruz, gelişmeleri oradan takip edebilirsiniz.
Been there. Seen that. Got the scars.
Elambera
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elambera »

ya başlngç çok yetersiz bence we başlangıca balı kalmamamız gerektiine inanıyorum.ilk başta tüm ayrıntıları okumadan uzaunca bi hikayenin ilk iki bölmnü tamamlamıştım sonradan gördüm bu başlngç kuralını.ayrıca kelime kısıtlamasıda bayaa bi engelliyo yazmayı.bundan sonra daha serbest bi hikaye yarışması yaparsanız kesinlikle katılıcam ama:D :D :D :D
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Serbest hikaye herkes yazar :P Bide ben, başka bir yerde yazılmamış yada kullanılmamış hikayeler istediğim için öyle bir kural getirdim. Neyse efendim, her zaman bekleriz. Kelime kısıtlamasının sebebini de daha önce belirtmiştim. 1500 kelime 12 punto ile wordde 3 sayfaya tekabül ediyor. Bence kısa öykü yarışması için yeterli, her türlü öneriye açığız. :w00t:
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Yau, kelime sınırlaması bence de gerekli; ama şimdi yazmaya başlayınca fark ettim. Olayı anlatabilmek için geçmişe de biraz değinmek gerekli ve geçmişe değinince 3 sayfanın yetmediğini gördüm :) mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıyorum, bazı betimlemeleri ve olayları çıkardım. Kurgusu fena olmayan ama biraz sade bir hikaye olacak galiba :) sanırım 3.5 sayfa tutar. Acaba diğer arkadaslar nasıl yazdı?

Bu arada başlangıcın verilmesi çok iyi bir uygulama bence, herkes kafasına göre alakasız seyler yazamayacak ve aynı baslangıcın bir sürü versiyonunu göreceğiz. Çok hoş bence, yarısmanın sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
asiork
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by asiork »

arkadaslar hikayeyi yasdıktan sonra gönderiyoruz dimi yani basvuru hikayeyle birlikte yapılıyo.
bi de bu yarısmanın ödülü yok mu? herhangi bir dergi de veya kitapta yayınlanacak mı?

-----------------------------------

arkadaslar bu yarısmaya ben de katılmak istiyorum. yalnız biraz basvuru konusunda yardım edebilir misiniz?
mesela sınır kac sayfa istediğimiz türde yazabiliyomuyuz.

bi de e- posta gönderdiğimiz de kendimize ait bilgileri de öykünün sonuna ekliycekmiyiz ?

------------------------------------

bu yarışmaya beni de eklermisiniz. mutlaka gönderecegim. dün başladım yasmaya. baslığı sohnradan farkettim ve galiba sanki böyle daha eglenceli olmus.

basvuruya beni de ekleyin. asiork

//Efla:Mesajlar Birleştirildi
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Başvurunuz kabul edilmiştir efendim. Kurallar ilk sayfada yazıyor. Hikayenizi yazıp benim e-mailıma yollayabilirsiniz. ( e-mailım ilk mesaj da yazıyor. ) Kelime sınırı da ilk sayfada yazdığı gibi 1500 kelimedir :P Daha uzun olmaması gerektiğine ısrarcıyım. Kısa öykü yarışması bu. Kısa olcak (:

Saygılarımla, 5 6 öykü yollandı şu ana kadar. Fazlasını bekliyorum heyecanla.

-------------------------------------

Ã?dül konusunu ise hala düşünüyorum. Bu yarışma için herhangi bir sponsorumuz yok ama elimizde böyle güzel bir yarışma güzel hikayeler olursa eğer, bir sonraki yarışma için güzel bir ödülümüz olacaktır. Bu yarışma içinse 1.nin adresine aldığım bir kitabı yollayacağım. Efla ödülü,jüri üyelerinin isimlerini ve yeni katılımcıları ilk sayfadaki mesajı editleyebilirsen sevinirim. Kuralları ilk sayfadaki ilk mesajdan takip edebilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi maila atmanıza gerek yok, 1. olandan özel olarak istenecektir adres filan. Zaten hikayelerinizi 10 şubatta sitede yayınlayacağız.Yanlız yarışmaya katılanlar bir an önce yollasın lütfen.

Saygılarımı sunarım. Acele yazdım bunları kusura bakmayın yazım hataları yüzünden(( Mesajı da birleştirirsen sevinirim Efla :) Kusura bakma kardeş.)

//Efla: Mesajlar birleştirildi
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kusuru mu var :) O kadar uğraşmış Artemis Enteri yarışmayla bize de birşeyler yapanları cesaretlendirip gerekeni yapmak düşer.

Hikayeleri bekliyoruz arkadaşlar...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
asiork
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by asiork »

arkadaslar hikayemin büyük bölümü bitti yalnızca güzel bir final icin bekliyorum.. yalnız benim ismim basvuru listesinde yok.. beni de eklerseniz sevinirim..
böyle bir yarısma düzenlediginiz icin elinize sağlık..herkese selamlar..
Affetmem;Mahvederim!!
Nocturna
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nocturna »

Beni de ekleyin listeye=)
For the hope of the hunter's blow that would let me fall...
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

OFFFFFF 1500 kelime çok az yaa :(

Vallaha bak Artemis senle konuştuktan sonra yazmaya bşladım ama daha yarısına gelmeden 1500 kelime bitti :( napıcaz yaw.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Hehe bu saatten sonra azaltıcaz, karar verme aşamasını geçtik ve pek çok hikaye yazıldı çünkü. Biraz üstünde olursa dert etmeyin o kadar da katı değil kurallar (:

edit: -- Bir dahaki yarışmada çoğaltıcaz merak etmeyin bu seferlik idare edin.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Lupus_Nigra wrote:OFFFFFF 1500 kelime çok az yaa :(

Vallaha bak Artemis senle konuştuktan sonra yazmaya bşladım ama daha yarısına gelmeden 1500 kelime bitti :( napıcaz yaw.
Aynı problem bende de oldu, battı balık yan gider dedim, yazdım yazabildiğim kadar :D
sonra da azalttım gerçi, birkaç olay cıkardım. 1500e daralmıyor ama, boyle verecem ben de artık, yoksa hikaye kalmayacak :P :)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Artemis Entreri wrote: Biraz üstünde olursa dert etmeyin o kadar da katı değil kurallar (:
1991. kelimede ve hikayenin tam ortasındayım devam edeyim mi? :D :-o
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Sen yarışmayı bırakta roman yaz. :) Gerçi roman yazmak ta o kadar basit değil ama sanırım anladın ne demek istediğimi...

Bence 1500 kelime uygundur. Hatta kısa hikaye yarışması olduğu için tam oturmuştur. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Post Reply