İzmir'de FRP Oynanabilecek Mekanlar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

İzmir'de FRP Oynanabilecek Mekanlar

Post by Anchorite »

1. Teras Kafe

Yeri:

"Teras Cafe, Bornova' da. Bornova, merkez. Metrodan tarif edecek olursak iki yön var. Birincisi: Metrodan çık, karşıya geç ve sağa doğru düz yürü, benzinciden sonra sola dön ve Bahçe Teras Cafe sokağın hemen biraz ilerisinde. Diğer yolda yine metrodan çık, yine karşıya geç ve sinemanın panolarından sağa dön. Ã?niversite fırınının yanından sağa kıvrıl ve dümdüz yürüdükten sonra sağa dön." Copyright -Lunaris-

Fiziksel:

Bornova eski Rum evlerinden bir tanesi. Uzunca ve geniş bir koridor boyunca çoğu kapısı olmaya 25-30 m2'lik odalar, koridor sonunda ise büyükçe 10m 12m civarı ana kısım ve bar, hemen akabinde büyük arka bahçe (kışları bir kısmı açık). Koltukları rahat, divanlı masalar fena değil, rahatsız sandelye ve tabureler. Lavaboları unisex, ve başarısız.

FRP Alışkanlığı:

Yüksek. Sahibi oldukça sevimli ve FRP olayını çok iyi biliyor. 9 Eylül ve Ege Ã?ni.'den topluluklarla çok toplantı yapılmış. Ayrıca İzmirCON'lardan en azından bazıları orada organize edilmiş. İddasına göre de İzmir'deki belki de en büyük FRP toplantılarını o düzenlemesine katkıda bulunmuş. Özellikle hafta sonları akşamüstleri sürekli magic oynayan birileri bulunabiliyormuş.

Fiyatlar, Ã?rünler:

Kurabiye olmaması beni çok üzdü. Yiyecek olarak sadece tost tarzı şeyler var. Sıcak çikolataları, kahvelerinden ve çaylardan birkaç tanesini denedim yada içenlerden otlandım, oldukça başarılı. Fiyatları ise uygun.

Genel:

FRP oynamak için mekan iyi, ancak genede grubunun dışarıdan sürekli gözlenmesi veya rahatsız edilmemesi sevenler için tek seçenek bir odanın kiralanması. Problem ise, kapı olan oda sayısının azlığı. Toplantılar için olan odası(Kapı camlı, hala dikkat dağıtabilir) oyun için ayrılabiliyor ancak fiyat, vb. şeyleri sahibiyle konuşmak lazım (Israra rağmen net bir fiyat vermedi). O oda da oyun için gerekenden çok daha büyük ve 4 masa var. Sesin kısık olması büyük bir avantaj. Aldığım izlenim ise yaz aylarında akşamları oldukça kalabalık bir yer olabileceği. (Yaz gelince güncelleme yapılacak)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

çok güzel anlatmışsın :) sıcak çikolataları gerçekten güzel ama :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

müzikler konusunda çok problem var bence, pop müzik eşliğinde oyun zor oluyo.

odalara ayrılmış olması büyük avantaj, yazın bahçe kısmı da açılınca cafenin en ücra köşeleri çok şahane oluyor frp oynamak için.

başka alternatif cafeler arıyoruz ama şimdilik bu cafeye alternatif yok.
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Her yer sevgili mekanı olmuş zaten. Nereye gitsek bi acayip atmosfer. Oyun oynamayı zorlaştırıyor.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Bornova pek bir uzak geldi bana hocam ya ben Karşıyaka'da oturuyorum. Daha yakınlarda varsa bir mekan onu yazarsanız iyi olur. Yine de büyük ihtimal yolum düşer oraya arkadaşlarla. Bu arada bu seneki İzmirCon ne zaman ve nerede yapılacak bilgisi olan var mı? Resmi sitesi kapalıda zamanı öğrenemiyorum. Söylentilere bile razıyım ben, yeter ki ne zaman olduğu konusunda bir bilgi verin. :cry:
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Odada frp oynamak gibisi yok bence :wink:
Post Reply