bir dilek...
Ben uyudukça para kazanmak istiyorum. Ama uyku ilacı içtiğin zaman kazanamayacaksın sadece doğal uyku modunda olacak bu. Heralde dünyanın en zengin insanı ben olurdum 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Bu seferde en heyecanlı yerlerinde auto save yi alınca olaydan kopuyorsun.Tam böyle pc nin içine düşmüşken birden autosave olmuyor yaDragonfire wrote:save ve load zaman yolculuğunun biraz daha kısıtlanmış hali gibi. Ama kendini bi kaptırırsan save almayı unutursun unutursanda kötü olaiblr. Onun için arada auto save de alsın hayat
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Logan
- Kullanıcı

Ben sağdece,ne aşk ne para,ne de szamnda ileri geri gitmek isterdim.
Ben SAğdece GEri isterdim. ( Bende Kalsın. )
Ben SAğdece GEri isterdim. ( Bende Kalsın. )
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
İnsanların çevrelerindeki insanların duygularını hissetmelerini dilerdim. Bir insanın yaşadığı dayanılmaz bir acıyı tüm insanların aynı yoğunlukta hissedebilmelerini dilerdim. Ya da mutluluğu kıskançlığı sevgiyi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı