Neden online oyun oynamam

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bir zamanlar internet cafelerde takılıyordum eğlenceli oluyordu. Fakat FRP ile tanıştıktan sonra online oyunların bile ne kadar sınırlı olduğunun farkına vardım sebeplerden biri bu. Diğeri ise dfunk ve Lixer 'in sebepleri ile aynı, yani zamanımın olmaması.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Kendini tekrarlayan ve , zeki ve yaratıcı olan yerine cok zaman geciren insanların kazandıgı oyunlar olması dolayısı ile...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Sizi asosyal pc başındaki zombileşmeye aday olan karakterden başka birşey yapmıyor.Uykusuzluk,göz rahatsızlıkları,koltuktan gelen rahatsızlar da cabası.Oyun oynayacaksanız mümküm mertebe multiplayer (Çok kişili) oynayın.Hem arkadaşlarınız eğlensin hem siz.Zaten bu tür oyunlar bir ömür uzunluğunda sürmediğinden zarar vermez çok fazla.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

Darktimes wrote:Sizi asosyal pc başındaki zombileşmeye aday olan karakterden başka birşey yapmıyor.Uykusuzluk,göz rahatsızlıkları,koltuktan gelen rahatsızlar da cabası.Oyun oynayacaksanız mümküm mertebe multiplayer (Çok kişili) oynayın.Hem arkadaşlarınız eğlensin hem siz.Zaten bu tür oyunlar bir ömür uzunluğunda sürmediğinden zarar vermez çok fazla.
Sylvius wrote:Kendini tekrarlayan ve , zeki ve yaratıcı olan yerine cok zaman geciren insanların kazandıgı oyunlar olması dolayısı ile...
bu iki yoruma da katılmamak elde değil. ayrıca internetten war3 oynarken mesela insanlar kavga etmeye falan başlıyolar artık oyun eğlenceden çıkıp bambaşka ve anlayamadığım birşey haline geliyolar.

online oyun oyunları sevmem oynayanı da sevmem.
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

online oyun oyunları sevmem oynayanı da sevmem.
Çok abartılı olmuş sanki.Burdaki herkez hemen hemen en azından 1 online oyun oynamıştır diye düşünüyorum.Online oyunlarını sevmeyebilirsin.Zaten bende sevmiyorum çok bağlıyorlar..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ama bağladıkları için eğlenceli oluyolar ya. ben WoW la tanısmadan önce ve ultimayı bıraktığım dönemlerde, oynadığım hiçbi oyundan zevk alamıyodum hep bişeyler eksik geliyodu bana. knight online, gild wars hepsini denedim ama zevk alamadım.
ultima 1, WoW 2baskada oyun tanımam :-P
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Online oyun bir aralar çok oynardım ama artık elimi bile sürmüyorum.Resmen beni kontrol ediyordu oyunlar.Belirli saatler de hep bakma gereği duyuyordum buda düzenimi bozuyordu.Özellikle "ogame" aşırı derecede bağımlılık yapıyor.

Bunların dışında Heroes of might and magic ,Strateji multiplayer gibi oyunlar online oyunlara az çok benziyor.Hatta daha iyi olduğunuda söyleyebilirim...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Post Reply