OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Air FULL CD
Bu seri bir oyunun animeye uyarlanmış halidir ve oldukça güzel bir seridir. Tavsiye olunur. ;)
Bleach 1-72 DVD
Herkes tanır herhalde Bleach'i 110. bölüm ile filler bölümleri yine bitti ve mangada kaldığı yere döndü.
DEARS FULL CD
Bu animeyi izlemesenizde olur. O kadar izlenmeyi hak etmiyor.
ELFEN LIED FULL CD
Animeye yeni başlayanların izlemesi gereken güzel bir yapıt.
EVANGELION FULL DVD
Bu ise bir baş yapıt arkadaşlar. Bunu izlemeyen ve sonunda ki psikolojik bozulmayı içinde hissetmeyen kimse olmasın. :D Hepiniz izleyin, delirin, çıldırın filan...
FRUIT BASKET FULL DVD
Bu hayatımda izlediğim en iyi Shoujo. Sevgi dolu ve sevgi dolu olduğu kadar da dramatik bir anime. Komedi sahnelerini saymıyorum bile... Honda'nın o güzelliği için izlenmeli. ;)
WOLFS RAIN FULL CD
Oldukça kaliteli bir yapıt daha. Bu animeyi de izlemeniz şiddetle tavsiye olunur.
FINAL APPROACH FULL CD
Komedi ve Romantizm içeren izlenebilecek ama sonra kaldırılıp bir köşeye atılacak bir anime. :)
FULL METAL ALCHEMIST 1-51 CD
Bu anime içinde fazla söze gerek yok. İzleyipte sevmeyen yoktur herhalde. :)
GTO 1-43 DVD
Sapık öğretmen, uyuz öğrenciler... Hiç bana hitap etmiyor. Seveni çok ve izleyeni bol. Her yerdeki listelerde yer edinmiş bir anime... Türü sevenler olabileceği için bir şey demiyorum.
GTO LIVE MOVIE DVD
Zaten animenin film versiyonu. Animeyi izledinizde bu kaldı. :P
GTO LIVE SPECIAL DVD
Al işte... :P
GET BACKERS 1-49 CD
Bu anime bir noktaya kadar çok güzel ama sonrasında filler bir sonla bitiyor. şiddetle mangasını öneriyorum. Bu anime de izlenebilir ama filler ya...
SLAM DUNK MOVIE CD
Adı üstünde. :D İzlemeyenler çok şey kaybederler vallahi. :D
GUNDAM SEED 1-50 CD
Meşhur Gundam manyaklığının ortalarda ki serilerinden birisi bu. Mobil Suit filan ilk. Ama bu başlı başına da izlenebiliyor. Bir deyiş vardır animeciler arasında: "Gundam fanları tutucu olurlar."
TENJOU TENGE OVA 1-2 CD
Animeye başlayanlar için yine basit bir anime ama basit olması güzelliğinden bir şey kaybettirmiyor. ;)
HELLSING 1-13 CD
Bu konuda da fazla söze gerek yok. Mangasını okusanız daha iyi ama Hellsing Hellsingtir.
JUUNI KOKKI 1-45 DVD
Japonyanın 12 Krallık efsanesinden yola çıkılarak yapılan bir anime. Japonyanın Yüzüklerin Efendisi diyebiliriz. :D
KENSHIN 1-95 DVD
Adı üstünde. Battusai. :D
KENSHIN OVA 1-2-3 DVD
Bu değilde elinizde varsa 4 bölümlük kenkoku romantan ovasını izleyin. Muhteşemdir. Sonunda oturur ağlarsınız. Kenshin'in geçmişini anlatıyor bahsettiğim ova.
GOLDEN BOY FULL DVD
Deli bir anime. :D Gülmeyi seven insanları karnından çatlatacak bir yapıt.
KIMIGA NOZAMU EIEN 1-14 CD
Romantizm sevmeyenler izlemesin. Anime sevenleri bile animeden soğutabiliyor. Ama benim gibi romantizm sevenler de kaçırmasın. :D
MY NEIGHBOUR TOTORO CD
Eh bu zaten Ghiblinin bir başyapıtı. İzlemeden olmaz.
ONE PIECE 1-142 DVD
Seri 280. bölümünü oynuyor ama gördüğüm kadarıyla elinizde 142 bölüm var. Yani Alabasta bölümleri mevcut. Favori bölümlerim. İzleyin delirin. :D
ONE PIECE TV SPECIAL DVD
Aynen...
ONE PIECE MOVIE 2 DVD
Bu filmi bir hayli iyiydi...
RAHXEPHON FULL DVD
Eva gibi başlıyarak sonra değişen bir anime. Oldukça kaliteli bir yapıt daha... İzlemeli... ;)
SAMURAI CHAMPLOO FULL DVD
Cowboy Bebop yazarından. :D Kaçırmayınız üzülürsünüz. :D
SERIAL EXPERIMENTS LAIN 1-13 CD
Psikolojik bir anime. Delirtebilir dikkat.
SERYED DVD
Seryed diye bir anime yok, sakın Scryed olmasın? Ã?yleyse çok eğlenceli bir anime demektir. İzlenmesini öneririm.
SOUKYUU NO FATNER DVD
Bu da fafner olsa gerek. Deli bir mecha (robot) animesidir. şiddetle öneriyorum. :D
SCHOOL RUMBLE 1-26 CD
Gülmekten kırılmak isteyenler için.

Ayrıca Orjinal olarak:

METROPOLIS
GRAVE OF THE FIREFLIES
BLOOD THE LAST VAMPIRE
SPIRITED AWAY
PRINCESS MONONOKE
TOKYO GODFATHERS
HOWL'S MOVING CASTLE
WOLFS RAIN
MEMORIES
GHOST IN THE SHELL
Bunların hepsi izlenmeli. Hepsi başyapıtlar. ;)

Arkadaşlar yukarda listede bulunan animelerin çoğunun Türkçe altyazısı çevrildi. Sorarsanız bilgilendiririm hangilerinin çevrildiğini.

Bu arada Yener yine dayanamadım bak. :P

Madem burası bir frp oyun toplanma başlığı şöyle sorayım bende; Nerede toplanıyorsunuz? Nerede oynıyacaksınız?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

kadıköyde buluşuyoruz gorath tiyatronun önünde 13.00 gibi uygunsa gel sende :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yener wrote: şimdi saat 13 :00 gibi Haldun Taner tiyatrosu' nun önünde Kadıköyde buluşalım diyoruz. Seninle konuştuğumuz gibi Bogus, size uyan saatte diyer arkadaşlarıda kapıp gelirsin :) .

Kadıköyde Gitar Cafe' de olacağız, eyer yeri bulamazsanız biz sizi gelip alırız nasılsa numaralarımız var birbirimizde.

Hadiyin keyifli oyunlar bize :wink: .

Not : Oyun, oyuncu katılımına hala açıktır.

Ercan Allah iyiliğini versin ne diyeyim daha sana yazmışımya bitek animelerle ilgili yazılanları okudun dimi :D (oyunla falan ilgilendiği yok esasında arkadaşın :-P :D ).

Herne ise gelmeni çok isteriz Ercan. Bu ilk buluşmamız bir sohbet havasında da geçecektir anime sohbetlerinede dalınabilir (tabi oyun bilgilendirmelerinden sonra önce iş :D ). Pek ümitli değilim ben ama bekliyoruz Ercan :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ya hani Bakırköydü? :D Ben Bakırköyde yapıyorsunuz sanıyordum. :) Kadıköy ters be abiler. Taaa Tekirdağdan kalk Kadıköye gel... :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

harem otogarda in gel sende :evil:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:harem otogarda in gel sende :evil:
Evet bak harem otogarı iyi fikir :D . Yada Bakırköyden denizotobüsü yap :) .
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

ben diyorumki gitar kafedekileri rehin alalım zorla bizim dünyayı oynatalım çok FRP oynayan adam geliyor döve döve oynatırız :evil: hatta sokaktan adam toplayalım onlara da oynatalım :D
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Ya ercan kolayı var,bizim yazlıkta 15 beygir motor var bide 4.5 luk tekne...vurdun mu sahilden dümdüz..kadıköye çıkarsın......

Kimseyim esir almaya gerek yok Dfunk..umarım söylendiği gibi 10 ya da üzeriyiz

Kimse gelmesede biz bize yeteriz :)
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Nihayet karakterimin tüm background'unu yaptım!!! :D

Ve acayip gaza gelmiş durumdayım. :clap:

Yener bir zahmet şu şehirlerin, kabilelerin ve tanrıların ismini cismini anlattığın kağıdı da gönderir misin? Ona göre yazıp tamamlayacağım backgroundumu!!! :ayyyy!:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

O zaman haftaya güzel bir giriş bizi bekliyor diyebiliriz.Gerçekten çok heyecanlı olacak..

Ayrıca benim bir planım var...Ben bu senaryoyu hikayeleştirmek istiyorum.şuana kadar güzel bir altyapı ortaya çıktı.İnce ayarlarla bunu bi kalıba oturtacağım
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

benim questler hazır ama oyuncular gelmedi iyimi? bende player olarak gelirim artık sizin oyuna :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bogus wrote:Nihayet karakterimin tüm background'unu yaptım!!! :D

Ve acayip gaza gelmiş durumdayım. :clap:

Yener bir zahmet şu şehirlerin, kabilelerin ve tanrıların ismini cismini anlattığın kağıdı da gönderir misin? Ona göre yazıp tamamlayacağım backgroundumu!!! :ayyyy!:

Harbiden nihayet, umarım Adem de yapmıştır, gerçi sizin karakterler kardeşti :D .

Gaza gelmen sevindirici daha çok keyif alırsın oyundan :) . Merakta kalmayın ayrıntılı bilgiler çok yakında monitörlerinizde :D .

Narq wrote:O zaman haftaya güzel bir giriş bizi bekliyor diyebiliriz.Gerçekten çok heyecanlı olacak..

Ayrıca benim bir planım var...Ben bu senaryoyu hikayeleştirmek istiyorum.şuana kadar güzel bir altyapı ortaya çıktı.İnce ayarlarla bunu bi kalıba oturtacağım

Valla ellerine sağlık derim Fatih kardeşim eyer o tarz bir şey yaparsan. Sir ile beraber alnından öperiz hatta :D .

dfunk wrote:benim questler hazır ama oyuncular gelmedi iyimi? bende player olarak gelirim artık sizin oyuna :D

Sir nedemek senide aramızda görmekten şeref duyarız :D .
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Deniz otobüsü maceranızı filme kaydetmediğiniz için İnsanlığa çok büyük bir borcunuz var... :D

Arkadan koşturan kızlara da koptum! :clap:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

kim ne oynatıyor yazın bakem buraya ona göre karakter yaratalım. :evillaugh:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Zatı şaheseriniz şu anda fighter olacak.

Akabinde ranger veya scout veya veya fighter devam edecek.
Post Reply