Baya sert çekmiş hatta film damga almış 18 yaş altı diye Frank amcamızda yaw zaten almışız damgayı bari hiç kesmeden vahşilik dozunu daha da arttırıp devam edeyim demiş.Bu arada o çekse baya güzel olabilirdi ama bence orjinal hali zaten çok güzel yüzüklerin efendisinin şimdi yönetmene ayıp etmiyelimAnchorite wrote:Fragmandan filmde sonunda Spartalıları adam gibi "fanatik" olarak çizmişler gibi görünüyor. Ne o özgürlük savaşçıları hikayesi eski filmindeki. Sert, güzel olmuş.
Not (i): Galiba Frank Miller sayesinde o 70'lerin sonu 80'lerin başındaki sert, acımasız havası olan bir film furyası yeni yapıyla tekrar ortaya çıkıyor. Sertlikle kan, vücut parçası göstermenin aynı anlama geldiği filmlerden gına gelmişti.
Not (ii): Yav, Lord of the Rings'i Frank Miller tarzı çekseler nasıl olurdu ama...
''300'' Filmi Hakkında Yorumlar
-
Ao
- Kullanıcı

<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Keşke çekilen tüm filmler bu filmde olduğu kadar sabırsızlıkla beklenilecek kadar güzel olsa.Anchorite wrote:Fragmandan filmde sonunda Spartalıları adam gibi "fanatik" olarak çizmişler gibi görünüyor. Ne o özgürlük savaşçıları hikayesi eski filmindeki. Sert, güzel olmuş.
Not (i): Galiba Frank Miller sayesinde o 70'lerin sonu 80'lerin başındaki sert, acımasız havası olan bir film furyası yeni yapıyla tekrar ortaya çıkıyor. Sertlikle kan, vücut parçası göstermenin aynı anlama geldiği filmlerden gına gelmişti.
Not (ii): Yav, Lord of the Rings'i Frank Miller tarzı çekseler nasıl olurdu ama...
Fragmanda görülenler bile yeter...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
buna pek katılmıyorum...yönetmen sadece gerçeği yansıtmak istemiş...gerçek neyse o var işte filmde...hatta belki de gerçek de yaşanan savaş çok daha kanlıydı,bilemeyizki... :plotting:Baya sert çekmiş hatta film damga almış 18 yaş altı diye Frank amcamızda yaw zaten almışız damgayı bari hiç kesmeden vahşilik dozunu daha da arttırıp devam edeyim demiş
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Fragmanlara hayran kaldım umarım filim daha harika olur.Hasta oldum vallaa...
şiddet konusuna gelince sonuçta bu bir savaş filmi su tabancasıyla olmaz tabii kan, dehşet, ölüm kısaca şiddet lazım :schemes: Bence saçma bu filme şiddet fazla demek.
şiddet konusuna gelince sonuçta bu bir savaş filmi su tabancasıyla olmaz tabii kan, dehşet, ölüm kısaca şiddet lazım :schemes: Bence saçma bu filme şiddet fazla demek.
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

"`spartags , tonight we die in hell!!!` die bagarisi,bu 1- "
Ya orda öyle bağırmıyor, başta bende öyle sanmıştım ama sonra saçma geldi, biraz araştırdım ve şöyle bağırdığına kanaat getirdim.
"SPARTANS ! TONIGHT WE DINE IN HELL !"
"SPARTALILAR ! BU GECE CEHENNEMDE KONAKLAYACAğIZ !"
Early on the last day of fighting, the Persians sent emissaries to again demand surrender. They were met by Spartan soldiers led by a Spartan commander named Dienekes. When they were told by the Persians that soon "our arrows will blot out the sun", Dienekes replied, "then we will fight in the shade".
Pers Elçisi - "Oklarımız güneşi kapatacak."
Dienekes - " O halde gölgelerde savaşırız."
Ya orda öyle bağırmıyor, başta bende öyle sanmıştım ama sonra saçma geldi, biraz araştırdım ve şöyle bağırdığına kanaat getirdim.
"SPARTANS ! TONIGHT WE DINE IN HELL !"
"SPARTALILAR ! BU GECE CEHENNEMDE KONAKLAYACAğIZ !"
Early on the last day of fighting, the Persians sent emissaries to again demand surrender. They were met by Spartan soldiers led by a Spartan commander named Dienekes. When they were told by the Persians that soon "our arrows will blot out the sun", Dienekes replied, "then we will fight in the shade".
Pers Elçisi - "Oklarımız güneşi kapatacak."
Dienekes - " O halde gölgelerde savaşırız."
Been there. Seen that. Got the scars.
Bekaret konusunda haklısınız ama ısparta da (yunanistan) seçilmiş savaşçılar dünya ki tüm kadınların tadına baksa bile bekaret leri bozulmazmş çünki cennet te onları tanrıların kızları ellerinde baharatlı şaraplar la bakir şekilde beklermiş onun içinde bekaret çelik bi kalkan gibi hep sağlam ... sawaşçılar şanslı yada torpilli ))) fazlasıyla hakkediyorlar bunu !!!
Ne güzelmiş be. O zamanda Savaşçı olmak varmış... şans kısmet işte. Filmin adı şanslı 300 olsa daha iyiymiş :plotting:reflah wrote:Bekaret konusunda haklısınız ama ısparta da (yunanistan) seçilmiş savaşçılar dünya ki tüm kadınların tadına baksa bile bekaret leri bozulmazmş çünki cennet te onları tanrıların kızları ellerinde baharatlı şaraplar la bakir şekilde beklermiş onun içinde bekaret çelik bi kalkan gibi hep sağlam ... sawaşçılar şanslı yada torpilli ))) fazlasıyla hakkediyorlar bunu !!!
Evet oldukça güzel imiş ama aslında onlar ,kardeşlerim)) ne para ne ganimet nede tanrıların gözünü boymak için orda değildiler cennetin taze ve el değmemiş kadınları da onların umrunda değildi hiçbiri bir yere kral olmayı düşünmedi dualarında şöyle dediler TANRIM: bize verdiğin en büyük nimet birdaha ki yıl kadınlarımızı bizim tohumlayacağımız kadar güç ülkemi savunacak kadar cesaret ve şarap için iri üzümler amen .. )))
-
Ao
- Kullanıcı

Saygı duyarım katılmamana ama benim düşüncelerim değildi yazdıklarımarres wrote:buna pek katılmıyorum...yönetmen sadece gerçeği yansıtmak istemiş...gerçek neyse o var işte filmde...hatta belki de gerçek de yaşanan savaş çok daha kanlıydı,bilemeyizki... :plotting:Baya sert çekmiş hatta film damga almış 18 yaş altı diye Frank amcamızda yaw zaten almışız damgayı bari hiç kesmeden vahşilik dozunu daha da arttırıp devam edeyim demiş
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
amen.reflah wrote:Evet oldukça güzel imiş ama aslında onlar ,kardeşlerim)) ne para ne ganimet nede tanrıların gözünü boymak için orda değildiler cennetin taze ve el değmemiş kadınları da onların umrunda değildi hiçbiri bir yere kral olmayı düşünmedi dualarında şöyle dediler TANRIM: bize verdiğin en büyük nimet birdaha ki yıl kadınlarımızı bizim tohumlayacağımız kadar güç ülkemi savunacak kadar cesaret ve şarap için iri üzümler amen .. )))
bu film çok güzel olacak...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı