Hayatınızın en iyi pogo deneyimi ??!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Phoibos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phoibos »

Ne gerek var birbirimizi ezmeye, birbirimize çarpmaya. Adam gibi kafa salla kendinden geç. Sonra salak haber kanalları gelip metal müziği kötülüyorlar. Yok şiddete özendiriyormuş neymiş. Boşverin pogoyu falan. herkes kendi köşesinde kafa sallasın yeter. O kendinden geçme coşkusunu hiç bir yerde bulamazsınız.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Metal müziği kötülemek dedin de aklıma geldi.. Engin Ardıç'ın bi yazısı vardı, konuyu biraz saptırıcak ama okumalısınız..

"Memlekette çeşit yetmiyormuş gibi bir de bunlar çıktı, biliyorsunuz Metalciler..Bunlar kendilerine şeytanın çocukları derlermiş, başlıca özellikler kıçlarına başlarına demir parça bağlamaları, adak çaput gibi, aralarında gamalı haç taşıyanlar da var, orasına burasına jilet atıp sağını solunu parçalayıp kanatanları da.
Geçen pazartesi günü arka sayfada bizim Tayyar Işıksaçan'ın foto-röportajında görmüşsünüzdür, Açıkhava Tiiyatrosunda iki bin kadar metalci toplanıp dağıtmışlar.. Alınlarında haç, evet resmen gavur ıstavrozu çizili hanım kızlar, asağı Rebook'lu American Eagle'lı, Converse'li birtakım oğlanlar..
Bunların kendine özgü posterleri var, yazı karakterleri sivri sivri, korku filmi jeneriği misali, sloganları tahribat..İşaretleri sağ elin işaret ve serçe parmakları havaya kalkacak, gırtlağın taa derinliklerinden "metaaaaal" diye höyküreceksin..
Gözde müzik toplulukları Iron Maiden, Demir Bakire anlamına geliyor. Bi de "Osle Osborne" derler bu şarkıcıya pek bi hayran olurlar bu metalciler, herif konserlerinde sahneye birsürü mini minnacık civciv doldurup tek tek üstlerine basıp eziyor, kan revan içinde, o zavallı yaratıkların çığlıkları arasında kendinden geçiyor ve geçiriyormuş..
Açıktan açığa yazılıp söylenmedi ama metalcilerin cigarayı boş ve tek kağıtlı içmediklerini kestirmek için de pek öyle feraset gerekmese gerek..
Evet Heavy Metal akımıymış bu, ağır maden yani.
Hadi memur ve müreffeh Batı'nın huzur azgını veletlerini anlardık da bizim yerli malı zengin p..lerine ne oluyor.. "

İnsanlar neden bilmedikleri şeyler hakkında yorum yaparlar anlayamıyorum..
Konuyu biraz saptırmış oluyorum ama arkadaşlar Pogo hakkında devam ederse konuyu yoluna sokmuş oluruz :)

//Daeya: Mesajınız değiştirilmiştir. Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

yalnız bazı yerlerde dogru noktaya parmak basmıs, ben de metal dinlerim, ama bazı metalciler manyak, saglık sorunları var. o civciv olayını biliyorum, davula doldurup davulu calarak civcivleri olduruyorlar, sonra ayaklarıyla eziyolar, seyircilerin ustune fırlatıyolar. ama yazının tamamı da butun metalcileri psikopat satanist yapmış. nyse..

pogo hakkında ben kendi anımı yaziim, konu sapmasın
biz de universitemizin bahar festivalinde cosmustuk. pogo yapmaya basladıgımızda guvenlik gorevlisi gelip 'ayrılın ayrılın' diye aramıza girmişti, kavga ediyoruz sanmış :D sonra bi daha yaptık gene geldi, 'kendinize gelin, kavga etmeyin' diyo :D bi arkadas guvenli gorevlisini gormemis, ona da omuz atmıstı :D
bayaa eglenmiştik o gun :)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Doğru noktalara parmak basmış evet fakat Iron Maiden'a demir bakire diyen bi insan evladı, niye bu konu hakkında yorum yapar? ..
Yahut nede ninsanları geneller..
O değil de son Anathema İstanbul konserinde pogo yapanlara resmen " velet bunlar ellemeyin giderler " şeklinde baktılar..Pogodan hazzetmediğim için katılmadım normal olarak [Opeth konseri de olabilir tam hatırlayamıyorum, ayık kafayla izlemedim ikisini de ] :)
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

YA ben gene söylediğm gibi pogo olayına karşıyım adam gibi kafa sallama taraftarıyım.Ama yazıdaki de bizleri resmen satanist gibi tanıtmış.
Bi olayı anlatmak istiyorum.Zeytinli rock fest. vardı bu sene işte.Ona gittik.Orda oturan tanıdıklarımda vardı.Sohbete başladık işte.Bana şöyle bişi dedi.Ya bizim buralarda da bi fest. var işte.Oraya satanistler dadandı flm dedi.Hepsi psikopat flm dedi.(benim o fest. e gittiğimi henüz bilmiyodu.) Onların düşüncelerini değiştirene kadar anam ağlamıştı.

Bana göre bu tür pogo vs.. şeyler metal müziğini kötülüyo.insanlar sözlerini bile öğrenip dinlemeden etmeden yseni ve tarzını yargılıyolar ya ..Bizler için üzücü bi durum..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Kendimi bildim bileli metal müzik dinlerim, sçama sapan yorumlar yapan olmadı pek.. şakayla karışık diyen sınırlı sayıda kişinin seviyesine göre ya ağzının payını verip susturmuşumdur, ya da hiç muhatap olmamışımdır.. En rahatı..
Bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapanları popgpya almak lazım.. O amaçla yapılan bi pogoya seve seve katılırım :)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Hakkten çok uç noktada manyaklık seviyesinde metal müzik dinleyen tiplerde var, ama emin olun ki bunların hepsi özenti. Klip ve konserlerinde gördükleri gurupların davranışlarına özeniyorlar. Bende senelerden beridir Heavy Metal dinleyen bir insanım fakat şu civciv ezmedir, satanist Danimarkalı ve Norveçli Metal guruplarıdır falan bunların hiçbirini hiç bir zaman tasnif etmedim, etmemde. Danimarkalı ve Norveçli satanist Metal gurupları, herifler tam birer hasta adamlar gözlerini kırpmadan adam öldürüyor, yaktıkları kiliselerde bir yığın insan ölmüş. İşte pek çok İnsan bu tip haberleri duyunca zaten hemen bir ön yargıya kapılıyor ve bunların hepsi aynı damgasını hemen vuruyorlar, bu aynı olay FRP içinde geçerli pek çoğumuz arkadaşlarımıza, ailemize, akrabalarımıza vb... ben FRP oyunuyor diyince "sen satanistmisin?" sorusu ile karşılaşmışızdır. Ah bu kafalar değişecek mi ah !!!
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Kesin olan bi şey var ki, bu bahsettiğin tiplerin kafa yapısı değişmediği sürece, adam gibi müziklerini icra edip/ adam gibi müziklerini dinlemedikleri sürece toplumdaki önyardı da kalkmaz..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

ombuspider wrote:Kesin olan bi şey var ki, bu bahsettiğin tiplerin kafa yapısı değişmediği sürece, adam gibi müziklerini icra edip/ adam gibi müziklerini dinlemedikleri sürece toplumdaki önyardı da kalkmaz..
Muhakkak. Neyse biz böylelerine kafayı takmayalım. Pogo 'ya hayır, bireysel kafa sallamaya devam :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

metalcileri satanist olarak tanımlayan amcamlara biz kendi aramızda 'CANINIZ CEHENNEME' diyoruz !!!!!ve hiç iplemeden geçip gidiyoruz çok hoş bi davranış biçimi uygulamayı deneyin :wink:
Witty
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Witty »

Zaten damga yemiş olan metalcilerin eğer dışarıdan görülürse aha işte manyak gibi söylemlere maruz kalmalarına yol açan bir hareket olduğu için ve Headbang gibi en azından daha tehlikesiz bir alternatifi varken pogo çok saçma geliyor.
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Barışarock'ta pogo yaparken burnumu kırıyodum.. adama kafayla girersen böyle olur :evil:
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

öncelikle belirtmek isterim ki pogo gerçekten saçma bir şeydir. Ã?ünkü o kadar insanın arasında sakatlanma riski o kadar fazlaki ve bir yerden sonra (ki benim gibi insanlar için geçerli bu durum) iki üç omuz yiyince insan zevk almayı bir kenara bırakıp sinirleniyo ve daha beter girmeye başlıyo diğerlerine, sonra...sonrası zaten artık insanlar hırs küpü olmuş sadece dediğim tipler kalıyo meydanda ve biri tamam dur diyene kadar da durulmuyo. Dediğim o ki, pogo gereksiz bir şey, ne güzel eğlenirken neden sinir harbi yaşayasın ki...coşmak için başka şeyler bul, tepin, zıpla, kafa salla, ne bilim masaya vurarak ritm tut, ama pogo yapma...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

LORD BELİAL gelecekmIs yurdumuZa eN sağlam POGO yu Orada yapaCagım :evil:
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

3 sene önce (way bea :D) lise sonda arkadaşla merdivenlerin başında pogo yaparken yuvarlanmıştık :D en iyisi olup olmadığı tartışılır ama en unutulmazı olduğu kesin :evillaugh:
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Post Reply