Sizce Fantastik alemde en baba yiğit kim ?
- darkflarer
- Kullanıcı

- Blackthorn
- Kullanıcı

- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Sturm Brightblade oglu kadar onurlu degildir.Bi kere steel idam edileceğini bile bile idam edileceği yere gitmiş bir adamdır.Sturmse bi çok arkadasın dedii gibi Tanis Kitiaraylayken Kitiarayla yatmıstır.Sturmun yaptıgı fedakarlıklar unutulmaz tabi ama Sturm kulenin tepesinde öldüyse oglu Tanrıların Babası Kaos'la savasırken öldü.Bu durumda ben steel derim.
- darkflarer
- Kullanıcı

bozdu bu yemini ayrıca drizztin kendisi hunter halinden daha avantajlı hiç değilse düşünebiliyor zakı yener.ulubey wrote:Drizzt The hunter kişiliğiyle bile geçemez Zaknafeini..Drizzt in drow öldürmeme gibi saçma yemini var bu onu yazıf kılıyor ama inanç meselesi..Drizzt de iyi ama Zak kadar değil..Zak acımadan drowları kesebiliyor daha avantajlı ve taha tecrübeli daha temiz iş..Xeyna_Inferno wrote:Unutma Ulubey, boynuz kulağı geçer derler...ulubey wrote:EN babası zaknafein drizzt kim eğitti söyleyin![]()
![]()
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

forum konusunun kaç bin kere açıldığı umrumda olmaksızın ben bunu protesto edicem yaa herkez en güçlü gördüğü yada karizmasına kapıldığını yazmış:
bak sözlük babayiğit anlam...(üç nokta)
ha bu arada 7düvel drizzt hayranıdır ama daha sittinsenedir hakkıyla o tip bir class'ı kullananı göremedim.Ã?ünkü akla ziyan be kardeşim.yaptıkları bir saçma başardıkları iki!cok iyi drow büyücü ve fighter oynatanı gördüm fakat akıllı hiçbir dm bir player'a drizzt kadar luck biçmez!ehehe
bak sözlük babayiğit anlam...(üç nokta)
ha bu arada 7düvel drizzt hayranıdır ama daha sittinsenedir hakkıyla o tip bir class'ı kullananı göremedim.Ã?ünkü akla ziyan be kardeşim.yaptıkları bir saçma başardıkları iki!cok iyi drow büyücü ve fighter oynatanı gördüm fakat akıllı hiçbir dm bir player'a drizzt kadar luck biçmez!ehehe
TOMB
Valla şıklarda olsa türk olsun Tarkan olsun deridim
amma sturm gardaşın hakkını yememek lazım,2.si steel,3.sü de şıklardan drizzt şık dışından eomer

aman diyim yanlış anlaşılmasın arkadaki abla laurana o öldürmemiş sturmu sturm onları korurken ejderha binicisi kitiara tarqafından öldürülüyor)
amma sturm gardaşın hakkını yememek lazım,2.si steel,3.sü de şıklardan drizzt şık dışından eomer

aman diyim yanlış anlaşılmasın arkadaki abla laurana o öldürmemiş sturmu sturm onları korurken ejderha binicisi kitiara tarqafından öldürülüyor)
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Conan ! 
Biraz konudan sapma:
Kadınlar babayiğit olurda heleki DnD gibi, olmayacak bir eşitliğin (Maço bir dangalak gibi görünmemek için not: kadın erkek eşit değildir hani denkdir bence.) olduğu bir yerde. Ancak yazarlar Dünya'lı olduğundan pek kadın kahraman yaratmıyor. Yaratınca da, şöyle güzel böyle güzel, bakımlı falan diyorlar. Hani savaşçı yav, ne kadar "güzel kadın" standartlarına uyabilir ki.. O yüzden büyücü yapıyorlar genelde kadınları malum. Heh..
Benim kişisel favorim:
Arilyn, Songs & Swords'daki abla. Kişilikli, renkli, derin bir karakter.
Biraz konudan sapma:
Kadınlar babayiğit olurda heleki DnD gibi, olmayacak bir eşitliğin (Maço bir dangalak gibi görünmemek için not: kadın erkek eşit değildir hani denkdir bence.) olduğu bir yerde. Ancak yazarlar Dünya'lı olduğundan pek kadın kahraman yaratmıyor. Yaratınca da, şöyle güzel böyle güzel, bakımlı falan diyorlar. Hani savaşçı yav, ne kadar "güzel kadın" standartlarına uyabilir ki.. O yüzden büyücü yapıyorlar genelde kadınları malum. Heh..
Benim kişisel favorim:
Arilyn, Songs & Swords'daki abla. Kişilikli, renkli, derin bir karakter.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")