Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
Arkadaşlar bana yolladığınız karakter kağıtlarına ya da maillerinize kullanıcı isimlerinizi de yazın lütfen
Kimin kim olduğunu bilemiyorum. O yüzden kabul edilen kişilerin bazılarının sadece karakter isimlerini yazıcam. Birde html formatındaki karakter kağıdını değil rb5 şeklindekini gönderin.
Oyun bu gün başlayacak arkadaşlar, başlığı birazdan açıcam.
Eski karakterleriniz devam edecektir. O oyunların dm i olan arkadaşımız bir süre oyunları yönetemedi(son bir iki hafta) geldiğinde oyunlar devam edecek, ve normal seyrinde bitecektir. Ama bu oyuna o oyunlardaki bir karakterle girmeyin, onların kaderi henüz belli değil :schemes:
(ölebilirler, seviye atlayabilir, düşebilir sakat kalabilirler vs vs..)
Oyun bu gün başlayacak arkadaşlar, başlığı birazdan açıcam.
Eski karakterleriniz devam edecektir. O oyunların dm i olan arkadaşımız bir süre oyunları yönetemedi(son bir iki hafta) geldiğinde oyunlar devam edecek, ve normal seyrinde bitecektir. Ama bu oyuna o oyunlardaki bir karakterle girmeyin, onların kaderi henüz belli değil :schemes:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yeni dünyaya ilk geçenler :
Karakterini incelediğim oyuncular buradadır arkadaşlar, bu arkadaşlar açılacak rp başlığında oyuna başlayacaktır. Başvurular hala açıktır.
Edmond --> Edmond
Logan --> Cody
Lupus_Nigra --> Aletralis Quantral
AZaZ3L --> Raphael Arna
Aspergrey --> Ebetri
DarkElven --> shruiak
Mark --> Susy Odnamra
wizardofquarks --> Xyra
Eldaril --> Alegria
Elliot
Bunlar şimdiye kadar karakterleri kabul edilen kişiler arkadaşlar, hala başvurular açıktır. Herkese iyi eğlenceler.
Karakterlerde ufak hataları olanlar ( ve büyük ) var, ben o hata sahiplerini uyarıp düzeltmelerini istedim, düzgün halini bana ulaştırın. Ben oyunu başlatıyorum.
Karakterini incelediğim oyuncular buradadır arkadaşlar, bu arkadaşlar açılacak rp başlığında oyuna başlayacaktır. Başvurular hala açıktır.
Edmond --> Edmond
Logan --> Cody
Lupus_Nigra --> Aletralis Quantral
AZaZ3L --> Raphael Arna
Aspergrey --> Ebetri
DarkElven --> shruiak
Mark --> Susy Odnamra
wizardofquarks --> Xyra
Eldaril --> Alegria
Elliot
Bunlar şimdiye kadar karakterleri kabul edilen kişiler arkadaşlar, hala başvurular açıktır. Herkese iyi eğlenceler.
Karakterlerde ufak hataları olanlar ( ve büyük ) var, ben o hata sahiplerini uyarıp düzeltmelerini istedim, düzgün halini bana ulaştırın. Ben oyunu başlatıyorum.
Last edited by yeminer on Mon Jan 15, 2007 8:09 am, edited 1 time in total.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
-
Logan
- Kullanıcı

Yeminer... Cody isimli karekter benim bir hata yapmışım...
point blank shot alacağıma Tower Shield Proficiency almışım... karekter kağıdımda... onu değiştirsen sevinirim...
Yeni FArk ettim Özür dilerim...
şimdiden Teşekkürler
point blank shot alacağıma Tower Shield Proficiency almışım... karekter kağıdımda... onu değiştirsen sevinirim...
Yeni FArk ettim Özür dilerim...
şimdiden Teşekkürler
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF