Eski sevdiğinize söyleyecek neyiniz var?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Gerçekten dürüst konuştuğu zaman da çok geç olabiliyor. En azından benim için..
En büyük korkum bu benimde.O döndüğünde ben istemezsem. :(
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Abi tabiki herkesin kendi düşünceleri var ama bence iki tarafta seviyorsa ve arada ihanet yoksa herşey hal olur.....
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Benimkinde ihanet var işte. :( İhanet edende ben deniz kulunuz salak Drakhan oluyor.Ben hakettim ama.Mübah bana.8 yıl Değil 18 yıl bile az... :cry:
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Aşk zaten ihanetten doğar. İlk defa aşık bile oluyorsan kendine ihanet ediyorsun demektir.
Been there. Seen that. Got the scars.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Off Offf senin iş çok zor......
Aslında hepimizin işi çok zor.Hepimiz imkansızın eş anlamlısının peşinde koşuyorun.Hem sevmek hem sevilmek=İMKANSIZ
Aşk zaten ihanetten doğar. İlk defa aşık bile oluyorsan kendine ihanet ediyorsun demektir.
Bencede.
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

insanın sevdiği eski olmaz, eskimez, eski olursa sevdiği olmaz, sevilmeyen kişiye böyle şeyler yazılmaz, o zaman eski sevdicek diye bir şey yoksa şu anda sizler sevdiklerinize yazıyorsunuz. bunun farkında olmak önemli olan değil mi ?? hepiniz aynı dertten muzdaripsiniz. hala sevdiklerinize yazıyorsunuz :)
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Aslında başlık açılırken eski kız arkadaşımız olarak düşündüğümüz için o lafları yazdık ama dediğin doğru hala sevdiğimiz. :(
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Drakhan wrote:
En büyük korkum bu benimde.O döndüğünde ben istemezsem. :(
Aslında herşey çok basit. Onun senin hakkındaki düşünceleri değil senin onun hakkındaki düşüncelerin önemli. Yoksa ömür boyu dönmesini bekler durursun.
Bu arada ihanette etmişsin 18 değil 28 sene de bile geri dönmez sana... desem de sen bakma bana Deniz neler hayat bu neler olur neler... :wink:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Abi biz erkekler basti yaratıklarız. Ne kadar dürüst konuşsakta kadınlar herzaman kelimelerin altında bir şeyler ararlar.

Sonunda aslında söylemediğin bir şey hakkında kavga ediyor bullursun kendini.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Lupus_Nigra wrote:
Abi biz erkekler basti yaratıklarız. Ne kadar dürüst konuşsakta kadınlar herzaman kelimelerin altında bir şeyler ararlar.

Sonunda aslında söylemediğin bir şey hakkında kavga ediyor bullursun kendini.
Doğru söze ne denir :) Zaten bundan sonra dürüst olmayı hiç düşünmüyorum. Bu zamana kadar hep dürüst oldum, gerçekleri tatlı yalanlarla bile kirletmedim, yine kaybeden oldum.
Ã?evremde bakıyorum, eğer ilişkide bazı şeyleri saklıyorsan, yalanda söylüyorsan gayette güzel yürüyor o ilişki. Dürüst olacam diye kendimi kasmaya ne gerek var. Bırakalım herşey yalanlarla bile olsa güllük gülistanlık olsun. Gerçeklerinde canı cehenneme...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

''Hala seni unutamadım,denedim,defalarca.Olmuyor.Yapamadım,gücüm yetmiyor.Ya gel yine sarıl boynuma.,yada söyle bana çıkmayacağını aklımdan.Tek bir kurşunla,atayım seni aklımdan..''
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Cevap vermek istedim feci halde. Tam içini dökmek istetecek bir konu, acayip provakatif. Diğer bir taraftan yav, son üç aşık olduğum hanımla ayrıldıktan sonra 0.5-1 yıl içerisinde evlendiler ( Herkes iyi geliyor benden sonra anlaşılan.. :mad: heh ). Ne denir ki?

Hmm...

- Evlilik, evcilikten daha mı eğlenceli?

- Ev borçları büyük külfet olmuyordur umarım.

- Evlenmek isteyen kız arkadaşın var mı? Benden ayrıldıktan sonra kısmetleri açılıyor malum.

- Ã?ocuğun oldu mu?

- <Buraya nikah masasıyla ilgili komik bir şey yerleştirin>

Heh.. Kendimi yaşlı hissettim. Kınıyorum postu atan Drakhan'ı. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

aransayes wrote:Hildorien, dua edecem sana. Valla... :wink: elimden de başka birşey gelse onuda yaparım
Saolasın,bizim durumumuzdaki herkeze dua edelim bence.Belkide tanrı,hayatımızdaki yanlış olan bazı şeyleri düzeltir.Ã?ünkü bundan sonrasını düzeltmeye ne kalbim yetiyor nede zihnim :|
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Heh.. Kendimi yaşlı hissettim. Kınıyorum postu atan Drakhan'ı.
ben de patladı :D
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Hergün siteye bakıyorum,bu bölüme giriyorum,bu başlığı görüyorum,ve hergün o cama yazıcak başka başka şeyler geliyor aklıma.Delirdim galiba :cry:
Post Reply