Kitap Önerileri
ejderha mızrağı serisini sana zaten birçok arkadaş önermiş bende ondan sonra en sevdiğim seri olan Eragon serisini tavsiye ederim ayrıca 15 aralıkta filmide çıkacak istersen filmi seyrettikten sonra tavsiyemi göz önünde tutabilirsin
sustum genelde bazende gülümsedim nazikçe dinlemediğim belli olmasın diye
feainine kesinlikle katılıyorum ejderhamızrağı ile başla çok hoş bi bağlantı var ölümkapısına geçtiğinde hatırlayıp gülersin bol bol
ayrıca kitiarasa katılıyorum eragon gerçekten klasik olcak sürükleyici bişey istiyosan kesinlikle eragonu oku nası olsa hemen bitirirsin...
"Bunu yapacağım.Hayatımda hiçbir şeyin önemi yok, bundan başka.Hayatımda bundan başka an yok.Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim."
-Raist
-Raist
-
Ao
- Kullanıcı

Harika tek kelimeyle harika bende 20 ye yakın e-book u var hepsini okumadım ama gerçekten çok iyi okuduklarım.milena wrote:Ursula K. Le Guin'in yerdeniz üçlemesi var. gerçi artık beşleme ve son öykü kitabıyla altılama oldu ama cidden süper bir seridir. okuması kolay ve zevkli. bi solukta bitiyor.
şiddetle tavsiye ediyorum
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
ben bir günde sabah başlayıpta geceye 2 kitabını bitirdiğimi bilirim ve onu söylerim. zaman ayırıp ardarda okursan bi anda isminle alakalı paranoyalara girip, etkisi altında kalabilirsinAo wrote:Harika tek kelimeyle harika bende 20 ye yakın e-book u var hepsini okumadım ama gerçekten çok iyi okuduklarım.milena wrote:Ursula K. Le Guin'in yerdeniz üçlemesi var. gerçi artık beşleme ve son öykü kitabıyla altılama oldu ama cidden süper bir seridir. okuması kolay ve zevkli. bi solukta bitiyor.
şiddetle tavsiye ediyorum
-
Ao
- Kullanıcı

Evet.Heralde bu sitede hemen hemen herkes okumuştur
ben Salvatore ve Tolkieninde hemen hemen her kitabını okudum.Ursula K.Le Guin tarz olarakta çok farklı.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

eminim sende raistlin'i çok karizmatik bulmuşsundur ?? bu yerdeniz üçlemesini okuduktan sonra onun yanına ged'i de ekleyebilirsin. en az rasitlin kadar iyi kurgulanmış bir karakter.Ao wrote:Evet.Heralde bu sitede hemen hemen herkes okumuşturben Salvatore ve Tolkieninde hemen hemen her kitabını okudum.Ursula K.Le Guin tarz olarakta çok farklı.
-
Ao
- Kullanıcı

Ben popülarite düşmanıyım maalesef
Çok sevilen ve herşeyi yapan herolar bende alerji yapıyor. :king:
Bende de aynısı. Sen asıl Ejderha m. nın filmi çıktığında gör popülariteyi. Her ilkokul öğrencisinin çantasında komik Raistlin resimleri, erkeklerin sevgililerine almamalrı için Altınay veya Tas'ın resimlerinin bulunduğu kalp şeklinde yastıklar... IYYYY iğrenç be.Ao wrote:Ben popülarite düşmanıyım maalesefÇok sevilen ve herşeyi yapan herolar bende alerji yapıyor. :king:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aslında Burger King'in Star Wars'un minyatür oyuncaklarını verdiği gibi bir şey yapılsa çok iyi olur. Yoksa zannetmiyorum ki Altınay resmi baskılı kalpli yastıklar çıksın. Yani umarım çıkmazaransayes wrote: Bende de aynısı. Sen asıl Ejderha m. nın filmi çıktığında gör popülariteyi. Her ilkokul öğrencisinin çantasında komik Raistlin resimleri, erkeklerin sevgililerine almamalrı için Altınay veya Tas'ın resimlerinin bulunduğu kalp şeklinde yastıklar... IYYYY iğrenç be.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı