Kitap Önerileri

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
kitiaras
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kitiaras »

ejderha mızrağı serisini sana zaten birçok arkadaş önermiş bende ondan sonra en sevdiğim seri olan Eragon serisini tavsiye ederim ayrıca 15 aralıkta filmide çıkacak istersen filmi seyrettikten sonra tavsiyemi göz önünde tutabilirsin
sustum genelde bazende gülümsedim nazikçe dinlemediğim belli olmasın diye
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Bence David Eddingsin muhteşem serisi Belgariadı oku,okuduktan sonra bana teşekkür ediceksin.
Etainen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Etainen »

feainine kesinlikle katılıyorum ejderhamızrağı ile başla çok hoş bi bağlantı var ölümkapısına geçtiğinde hatırlayıp gülersin bol bol :D ayrıca kitiarasa katılıyorum eragon gerçekten klasik olcak sürükleyici bişey istiyosan kesinlikle eragonu oku nası olsa hemen bitirirsin...
"Bunu yapacağım.Hayatımda hiçbir şeyin önemi yok, bundan başka.Hayatımda bundan başka an yok.Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim."

-Raist
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

Ursula K. Le Guin'in yerdeniz üçlemesi var. gerçi artık beşleme ve son öykü kitabıyla altılama oldu ama cidden süper bir seridir. okuması kolay ve zevkli. bi solukta bitiyor.
şiddetle tavsiye ediyorum :)
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

milena wrote:Ursula K. Le Guin'in yerdeniz üçlemesi var. gerçi artık beşleme ve son öykü kitabıyla altılama oldu ama cidden süper bir seridir. okuması kolay ve zevkli. bi solukta bitiyor.
Harika tek kelimeyle harika bende 20 ye yakın e-book u var hepsini okumadım ama gerçekten çok iyi okuduklarım.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

Ao wrote:
milena wrote:Ursula K. Le Guin'in yerdeniz üçlemesi var. gerçi artık beşleme ve son öykü kitabıyla altılama oldu ama cidden süper bir seridir. okuması kolay ve zevkli. bi solukta bitiyor.
Harika tek kelimeyle harika bende 20 ye yakın e-book u var hepsini okumadım ama gerçekten çok iyi okuduklarım.
ben bir günde sabah başlayıpta geceye 2 kitabını bitirdiğimi bilirim ve onu söylerim. zaman ayırıp ardarda okursan bi anda isminle alakalı paranoyalara girip, etkisi altında kalabilirsin :) sen ejderha mızrağı serisini okudun mu ??
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Evet.Heralde bu sitede hemen hemen herkes okumuştur :-P ben Salvatore ve Tolkieninde hemen hemen her kitabını okudum.Ursula K.Le Guin tarz olarakta çok farklı.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Chuck Palahniuk - Günce
Chuck Palahniuk - Görünmez Canavarlar
Chuck Palahniuk - Tıkanma
Chuck Palahniuk - Gösteri Peygamberi
Chuck Palahniuk - Dövüş Kulubü
Been there. Seen that. Got the scars.
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

Ao wrote:Evet.Heralde bu sitede hemen hemen herkes okumuştur :-P ben Salvatore ve Tolkieninde hemen hemen her kitabını okudum.Ursula K.Le Guin tarz olarakta çok farklı.
eminim sende raistlin'i çok karizmatik bulmuşsundur ?? bu yerdeniz üçlemesini okuduktan sonra onun yanına ged'i de ekleyebilirsin. en az rasitlin kadar iyi kurgulanmış bir karakter.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ben popülarite düşmanıyım maalesef :) Çok sevilen ve herşeyi yapan herolar bende alerji yapıyor. :king:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ao wrote:Ben popülarite düşmanıyım maalesef :) Çok sevilen ve herşeyi yapan herolar bende alerji yapıyor. :king:
Bende de aynısı. Sen asıl Ejderha m. nın filmi çıktığında gör popülariteyi. Her ilkokul öğrencisinin çantasında komik Raistlin resimleri, erkeklerin sevgililerine almamalrı için Altınay veya Tas'ın resimlerinin bulunduğu kalp şeklinde yastıklar... IYYYY iğrenç be. :-o
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

aransayes wrote: Bende de aynısı. Sen asıl Ejderha m. nın filmi çıktığında gör popülariteyi. Her ilkokul öğrencisinin çantasında komik Raistlin resimleri, erkeklerin sevgililerine almamalrı için Altınay veya Tas'ın resimlerinin bulunduğu kalp şeklinde yastıklar... IYYYY iğrenç be. :-o
Aslında Burger King'in Star Wars'un minyatür oyuncaklarını verdiği gibi bir şey yapılsa çok iyi olur. Yoksa zannetmiyorum ki Altınay resmi baskılı kalpli yastıklar çıksın. Yani umarım çıkmaz :D
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Raistlin'in kalpli yastıkları çıksa iyi olur. :roll: 5-10 tane alıp yatağımın her tarafına yayarım. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Conn Iggulden'den Emperor Serisi;

Gelmiş geçmiş en iyi tarihi roman serilerinden bir tanesi ve benim için, yazılmış en iyi antik Roma Romanları.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Elaine Cunningham Danışmanlar ve Krallar üçlemesini öneriyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply