Kardeş ben de Fearunu hiç sevmiyorum işte. Ama eğer istiyorsan açmanı tavsiye ederim. : ) Bence bir oynatmayı dene tecrubeli arkadaşlardan da destek al. Tabii bu ben değilim ben DnD den bambaşka bir sistem de oynatıyorum. Benim sistemimi hatta dünyamı tercih edersen ben de yardım ederim. Hatta aynı dünyada kafamda oluşan başka senaryolar da var. Açmak isteyenlere yardım eder. Hatta iki grubun oyunların bir bölümünde buluşmalarını bile ayarlayabilirim. Ancak oyunları benim açmam zor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben de Fearun u sevmiyorum işte... Ama dediğim gibi oynatırsan oynayacağımı belirteyim. Ne olursa olsun oynayım diyorsan benim bir ozan RP m var. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aç bakalım oyunu en azından bir oyuncun var. Bilmiyorum tek kişilik oyun oynatır mısın?
HARBE GİDEN
Senin belirleyeceğin her hangi bir karakteri oynamayı tercih ederim. Kaotik good olmasını yalnız rica ediyorum. Onun dışında tüm özellikleri sen belirleyebilirsin. Bu aralar bir karakter hazırlamam hakkaten çok zor. Bu işi hakkını vermeden de yapmak istemiyorum. FRPdeki sayılardan zaten nefret ederim. O işi tamamen sana bırakıyorum. : )
Aç oyunu da oynayalım. : )
Bi de kendi adıma öle muazzam bir senaryo yerine ufak bir oyun olması daha ufak şeyler başarmayı da tercih ederdim. Ama diğer oyuncuların ve DM imimizin tercihine bu konuda uyarım tabiiki de... : )
HARBE GİDEN
Ben de öle büyülerin havalarda uçuştuğu, karakterlerin bir tepenin üzerinde rüzgar pelerinini kırbaçlarken tek elindei büyü ile parıldayan kılıcı diğer eli belinde aşağıdaki şehre bakıp "ben geliyorum ey bilmemne kork benden" gibi sözler söylemesinden falan holanmam. ben basti insanların zor problemlerle uğraşması ve bunları zekaları ile yenmesini tercih etmişimdir.
Ama karakterinin benim yaratmamı istiyorsan tabi 5-6 tane hazırlar oraya koyarım.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir. Joseph Stalin
Hazırlayabilsem hazırlardım ama az bir zamanım ve bu az zamanda yapılması gereken birçok işim var. O nedenle benim hakkını vermem çok zor karakter hazırlarken ama istersen neredeyse hiç oynatmadığım bir karakteri oyununa sokabilirim. Ama önceki oynatma denememde DM çıldırmıştı. : ) Felaket zevk aldığım bir karakter ama aynı zevki DMler pek alamıyor. : )
HARBE GİDEN