Metal'in Babaları
Rüya gibi grup kan kaybediyor maalesef, grubun bateristi Thomen grubu bıraktığını açıkladı, ne yazık !!
www.thomen.de
siteden Thomen'in yeni grubunun bir kaç şarkısını dinleyebilirsiniz, bence gayet güzel olmuş, ama Blind Guardian'daki o hava yakalanmışmı orası bilinmez..
www.thomen.de
siteden Thomen'in yeni grubunun bir kaç şarkısını dinleyebilirsiniz, bence gayet güzel olmuş, ama Blind Guardian'daki o hava yakalanmışmı orası bilinmez..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
power metal in en canalıcı müziklerini yapan Blind Guardian ın böyle bir kayıp vermesi gerçekten üzücü.En çok sevdiğim şarkılarında da hep o davulun ince tınısı gizlidir...
Bakalım Blind Guardian ın bulacağı yeni baterist nası birisi olacak.Kişisel görüşüm, black metal e yönelik bir baterist in geleceği yönündedir...
Bakalım Blind Guardian ın bulacağı yeni baterist nası birisi olacak.Kişisel görüşüm, black metal e yönelik bir baterist in geleceği yönündedir...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ben size liste yapçam...
1- NIRVANA (lanet olsun vazgeçemiorum, aslında çok da ii sayılmazlar ama gel gör ki...)
2- Dream Theater
3- Ronnie James Dio (dinleyen seven varsa PM veya MSN den ulaşsın...)
4- Iced Earth
5- Iron Maiden
6- Blind Guardian
7- Sepultura
İşte böle benim favorilerim... Bi de Scorpions, Black Sabbath fln da var... Malmsteen de severim...
1- NIRVANA (lanet olsun vazgeçemiorum, aslında çok da ii sayılmazlar ama gel gör ki...)
2- Dream Theater
3- Ronnie James Dio (dinleyen seven varsa PM veya MSN den ulaşsın...)
4- Iced Earth
5- Iron Maiden
6- Blind Guardian
7- Sepultura
İşte böle benim favorilerim... Bi de Scorpions, Black Sabbath fln da var... Malmsteen de severim...
Ve cellat uyandı yatağındda bir gece,"
"Tanrım!" Dedi, "Bu ne zor bilmece!"
Öldükçe çoğalıyor adamlar,
Ben tükenmekteyim öldürdükçe...
"Tanrım!" Dedi, "Bu ne zor bilmece!"
Öldükçe çoğalıyor adamlar,
Ben tükenmekteyim öldürdükçe...
-
Death_knighT
- Kullanıcı

metallica'ya bende metal demiştim. ok ilk albüm trash , iyi bir trash albümü. ama sonraki albümlere trash olamaz. zaten son albüm nu-metal gibi bişey olmuş. bu iki albüm dışındakilere karar verilemez. trashda denemez kanaatimce.
ayrıca dimmu burgir death metal değil , eski norveç black metalidir. soralardan oda değişim geçirdi ama..
ayrıca dimmu burgir death metal değil , eski norveç black metalidir. soralardan oda değişim geçirdi ama..
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Bu sınıflandırma konusu günden güne zorlaşıyor.ZAten gruplar kendilerine bir tarz yakalamaya çalışıyorlar. Grubun sınıflandırması da yeni birşey ya da türlerarası olabiliyor. Bu yüzden kimisi oraya koyuyor kimisi buraya kimisi de koyamıyor. Yakında grup sayısı kadar çeşit sayısı olacak heralde 
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Sufferly wrote:metallica'ya bende metal demiştim. ok ilk albüm trash , iyi bir trash albümü. ama sonraki albümlere trash olamaz. zaten son albüm nu-metal gibi bişey olmuş. bu iki albüm dışındakilere karar verilemez. trashda denemez kanaatimce.
Arkadaş sende Thrash'te Manowar,Heavy'de Iced Earth falan diyordun.
Hele şu Manowar Thrash metal olayını aman rock barlarda sarfetme.Manowar fan club üyeleri falan vardır mekanda o adamlar çok hassastır o konuda.Birde öyle bir bira göbeği vardırki heriflerde yumruğun göbeğin içinde kalır.Ã?yle diyim yani.
Almora'ya gelirsek.O grubun daha çok çalışması gerek.Tabii ki orjinal albümlerini aldım destek bakımından ama şuan yetersiz.Troy Stetina'nın kitaplarıyla gitar çalışanlar bilirler.Blues/progression diye bir riff öğretir "Rhtym Guitar pt 1" 'de.En basit rifftir..Adam o riffle şarkı yapmış baştan sona.Hani hold on to your dreams.Keman flüt falan olmasa çok yetersiz yani grup.
Ama desteklemek lazım.
Orjinal albümünü alın yani.
Zaten internetten 5 dakikada mp3 indirip metalci diye geçinen adamlara çok şaşıyorum.Eskiden bir kaset 50 kişinin elinden geçerdi şimdi gir internete indir 5 dakikada sonrada metal konusunda ders ver şu albüm şöyle bu albüm böyle diye.
Zaten;
Her metal dinleyen metalci olsaydı ohoo.
Bazılarınıza da göz kırpiyim böyle.
heavy metalde 90 öncesi metallica
thrash'de slayer (blind guardian'a, manowar'a thrash diyenin alnını karışlarım)
power'da blind guardian
melodik bilmem ama death'de death
black'i de pek bilmem ama darkthrone dur heralde mayhem de olabilir
buraya yazmadan önce bi türleri araştırın da gelirseniz iyi olur. ayrıca melodic death metal ve death metal oldukça farklıdır buraya death metalin krali in flames gibi şeyler yazmayın
thrash'de slayer (blind guardian'a, manowar'a thrash diyenin alnını karışlarım)
power'da blind guardian
melodik bilmem ama death'de death
black'i de pek bilmem ama darkthrone dur heralde mayhem de olabilir
buraya yazmadan önce bi türleri araştırın da gelirseniz iyi olur. ayrıca melodic death metal ve death metal oldukça farklıdır buraya death metalin krali in flames gibi şeyler yazmayın
Heavy Metal: Metallica(Kill Em Al-Ride the Lightning-Master of Puppets-And Justice)
Thrash:Overkill
Doom:Anathema
Power:Hammerfall
Bunlar Tabiki Benim Sevdiklerim Herkesin Düşüncesi Farklı. :king:
Thrash:Overkill
Doom:Anathema
Power:Hammerfall
Bunlar Tabiki Benim Sevdiklerim Herkesin Düşüncesi Farklı. :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Metal'in babaları kimler midir?
Gorefest - Oldschool Death Metal(Hollanda), Asphyx - "Pure Oldschool" Death Metal(Hollanda), Pestilence - Thrash/Death Metal(Hollanda), Obituary - Death Metal(Florida), Sadus - Technical Thrash Metal(Kaliforniya), Celtic Frost - Thrash/Death/Black Metal(Isvicre), Atheist - Death/Thrash "Jazz ve Progresive ögeleri barındırır"(Florida), Bloodbath - Death Metal(İsvec)
aklıma gelen bir kac tanesi bunlar...
Gorefest - Oldschool Death Metal(Hollanda), Asphyx - "Pure Oldschool" Death Metal(Hollanda), Pestilence - Thrash/Death Metal(Hollanda), Obituary - Death Metal(Florida), Sadus - Technical Thrash Metal(Kaliforniya), Celtic Frost - Thrash/Death/Black Metal(Isvicre), Atheist - Death/Thrash "Jazz ve Progresive ögeleri barındırır"(Florida), Bloodbath - Death Metal(İsvec)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı