Rahip dinini nasıl yayar?

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

evil tanrının rahibi "kötüyüm ben kötüyüm..." diye gezmez. her evil tanrının yücelttiği bazı değerler vardır. buna o tanrının "portfolio"su denir. O tanrının rahibi de cemaatinde bu değerleri yükseltmeye çalışır ki tanrısının inananları artısın.

örneğin, gayet evil bi tanrı olan, hastalıklara ve zehre hükmeden Talona'nın rahibi (örnek de tam "kötüyüm ben kötüyüm, herkesi hasta ederim..." oldu :) ), cemaate bunu bu şekilde söylemez; ama der ki "Talona, inananlarının bedenen çok dirayetli olmasını arzular." . Sonra da her ayinde hafif doz zehirlerle inananların bağışıklığı attırılır, ölen ölür, kalan sağlar da kar olur.

Ben kötüyüm dersen kimse gelmez tabi, kendini satmasını bileceksin... :wink:
War, war never changes...
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Din en güzel "yaşayarak yayılır"...
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Bence yönelimini yaymanın en iyi yolu böyle seçim kampanyası gibi ortalıkta dolaşıp.Torma tapın Bane e tapın demek yerine,tanrının öğretilerine göre davranıp insanları etkilemektir.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Kötü tanrıların bence ilgi çekmesine gerek yok, zaten gücünü kudretini bilen sadist kişiler ona tapmak isteyecektir, ayrıca gelip zaten kimse ortalıkta şuna buna tapın kampanyası yapmaz çok saçma çünkü...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Razum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Razum »

ben dinimi ve ianaçarımı tanıtırım yaptıklarımla örnek olurum ve dinler anlar ve etrafımdakilerle iletişim kurarım .Zorlamam beni anlamalarını beklerim ve yavaş yavaş yaşamla içlerine girerim.
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Ã?ncelikle yaşayarak, bir rahip güçlüyse elbette insanlar ona özenecektir. Rahipler insanların özenecekleri özelliklere sahip olurlarsa ancak dinlerini yayabilirler. Bu iyi için de kötü içinde böyledir.
me not
Post Reply